Merhaba, paylaşmakta olduğumuz ya bediu bir hastalığın şifası için değil
okunuyor. Niyetlerimizi daha dikkatli etmeliyiz diye düşünüyorum. Yanlış anlamayın dikkatinizi çekmek istedim sadece.
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var lütfen bana temiz bir kalp ile iş bulabilmem için dua edermisiniz. hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. dualarınız bekliyorum.
Poe ,almila ve sezremm hepinize ayrı ayrı,
7 ayetel kürsi , 7 fatiha , 7 ihlas , 7 İnşirah suresi okudum .
312 şer adette Ya Rakib ismi celilini okudum .Allah kabul etsin , kolay , sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
Kolay doğum için doğuma giderken Abese suresi 20.ayetini okuyabileceğiniz kadar okumanız tavsiye edilir.
Sümmes sebile yeserrah. Sonra yolu ona kolaylaştırdı
İyi akşamlar kızlar banada dua edermisiniz sorunlarım var sinirlerim çok bozuk namaza başlamak isityorum ama başlayamıyorum yapmak istediğim hiç bişeyi yapamıyorum duaya ihtiyacım var
Farmasi, sayfayı çok beğendim ne güzel bişey böyle dua kardeşliği yapmanızbenide listeye eklermisiniz ?
almila ve sezremm kolay doğum için daha önce de burada paylaşmıştık
312 defa ya rakib ismi celilini kendinize okuyun hergün
bir de kalp ferahlığı için inşirah suresini okuyun
Poe ,almila ve sezremm hepinize ayrı ayrı,
7 ayetel kürsi , 7 fatiha , 7 ihlas , 7 İnşirah suresi okudum .
312 şer adette Ya Rakib ismi celilini okudum .Allah kabul etsin , kolay , sağlıklı doğumlar ve sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.
Kolay doğum için doğuma giderken Abese suresi 20.ayetini okuyabileceğiniz kadar okumanız tavsiye edilir.
Sümmes sebile yeserrah. Sonra yolu ona kolaylaştırdı
ben de toplam okudum hybris de dahil
allah yardımcınız olsun amin
iş isteyen arkadaş allah sana da bana da yardım etsin amin
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var lütfen bana temiz bir kalp ile iş bulabilmem için dua edermisiniz. hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. dualarınız bekliyorum.