Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hesaplamayı ben karıstırmısım galıba hybris için 312 tane ya rakib okudum Allah kabul etsın
suyu gelen kım pekı?
Kekeme Olan Çocuklar İçin Hangi Dua Okunmalıdır - YouTube
Nihat Hatipoğlu inşirah suresini önermiş
mutlaka doktora götürün maddi kaynağını araştırın
çok değişik uygumalar da var ama bizleri aşar ayeti kerimeleri yazmak vs gibi uygulamak o nedenle de bir de manevi işin ehli bir hocadan da yardım alın
Kekemelik İçin Okunacak Dua
Taha suresi 27. ayet kekemelik çeken, konuşması zor olan kişiye 7 gün boyunca 21 defa Besmele-i Şerif ile başlanarak okunur ve ağzına üflenir. Arapçası Besmele-i Şerif ile aşağıda yazdığım gibidir. Vesselam
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ
وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِي
Okunuşu: Bismillâhirrahmânirrahim. Vehlul Ukdeten Min Lisâni
Kişi, kendi üzerinde deneyecek ise "Rabbişrahlî sadrî, ve yessirlî emrî, vehlül ukdeten min lisânî, yefkahû kavlî." şeklinde de okuyabilir
"Ya Evvel Ya Ahir" şeklinde günde 838 defa suya üflenerek dili tutulan ya da kekeme olan kişilere okutulursa, büyük ihtimal rahatsızlıklar son bulur
tuba arkadaşımızın suyu gelmiş kolay doğum nasip etmesi niyetiyle Rabbimin 312 ya rakib okur musunuz kızlar
ve de 3 ihlas 1 fatiha 1 ayetel kürsi
Suyu gelen türkan canım.
Hybris icin 312 tane ben de alıyorum.
Suyu gelen türkan canım.
Hybris icin 312 tane ben de alıyorum.
yok kız suyu gelen tuba
yok canım turkanmı suyu gelen
farmasi inşirah sureısnı duymustum ama dıgerınıde yapıcam ınsallah tesekkur ederız
yok kız suyu gelen tuba
ahahahahahahahahahahah koptum yemin ederim göz göre göre doğru okuyup yanlış yazmışım bir önceki mesajımda da türkan yazmışım türkan kim ya ahahahahhaha
hybrıs degıl dımı ama turkan yada tuba
Allah korusun
NURLUM SEN hangı sehırdesın benım gıttıgım kendım ıcınde sıfa buldugum bır hoca var eyüpte ancak oglum ıcın ona gıtmedık baska bır sebeble bır kadına gıttık oyle para fılana lmıyor ama bız ondan sebeb bulduk yanı bu hafta sonuda goturucez
dun cok ıyıydı oglum bız hıc bısey yokmus gıbı davranıyrouz ben cok hızlı konusuyorum yavas yavas tane tane konusuyorum
gozlerıne bakarak onu tedırgın etmeyerek ınsallah yıne atlatıcaz dıye dusunuyorum
tıbbı olarak yapabılcek bısey yok derken okuma yazma bılmedıklrı ıcın tedavı uygulanamıyormus evde sıddet kavag gurultu cocuga sıddet asırı dıspılın veya cok fazla korumacı tavırlar varsada normale cekılmelı
bızım evde bunlar yok cok sukur o yuzden gecıcı olacagını umıt edıyorum Allahtan
İstanbulda yım bende. Tıbben derken , nörolojik bir problemimiz var mı diye , ufak testler yaptı , onu kastettim.
Yok canım çok şükür sıkıntılı bir aile ortamımız yok. Kızım konuşmaya başladığından beri böyle , bi çok çocukta olurmuş ama 3 yaşından sonra kendiliğinden geçirmiş . Bizimki geçmeyince çocuk doktorumuz psikiyatrist önerdi , gittik . Kardeşi olunca onunda etkisiyle daha da yoğunlaştı. Dediğin gibi yavaş konuşun ve kısa konuşun, cevapları kısa olan sorular sorun, üstünde durmayın , bu konuda eleştiri veya düzeltmesi için uyarılarda bulunmayın , konuşurken mutlaka dinleyin tarzında önerilerde bulundu. Yavaş konuşma hariç , zaten dikkat ettiğimiz şeyler :) Yalnız bizim doktor dudaklarına bakıp konuşun demişti.
Bir de zamane çocuklarının beyinlerine her koldan sürekli bilgi girişi olduğundan , çok hızlı düşünür bazen konuşmaları bu hıza yetişemediğinden de takılmalar olabilirmiş .
Tabi bunlar dediğin gibi dış ortam kaynaklı bir sebep yoksa geçerli sanırım.
Canım bizim konuşmaya başladığından beri hece vey kelime tekrarları var. Zaman zaman daha yoğun oluyor ya da azalıyor . Bazen artmasına sebep olan şeyleri farkediyoruz . Öyle olunca önlem alıyoruz ama kesin çözüm olmadı hiç.
Öyle bişeye bakan olmadı , dilin altındaki yer mi orası ?dıl bagına fılan baktılarmı canım?
benım kuzenım dr o benım oglumun dıl bagına bakmıstı ,
ne tarafta oturuyorsun?
Öyle bişeye bakan olmadı , dilin altındaki yer mi orası ?
küçükçekmece.
sanırtım o bag kısa oldugunda konusmada takılmalar olabılıyormus belkıde bakmıslardır senn bılgın yoktur canım konusmaya basladıgından berı fılan deıdn cunku
bırde unı hastanesıne fılanmı gıtsen capa gıbı mesela
sanırtım o bag kısa oldugunda konusmada takılmalar olabılıyormus belkıde bakmıslardır senn bılgın yoktur canım konusmaya basladıgından berı fılan deıdn cunku
bırde unı hastanesıne fılanmı gıtsen capa gıbı mesela
Teşekkürler.arkadaşlar dil altı bağına bizde bakabilirz. diline belli bir mesafeden şeker tutup , dilini uzatıp yalamasını isteyin. sağ, sol yanağına değdirebiliyor mu bir bakın.
bide resim buldum kısa dil altı bağı nasıl olur diye
Eki Görüntüle 865552
Eki Görüntüle 865553