- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.479
Hayırlı cumalar arkadaşım o topik nerede ben göremedim ben bu şekilde arıyorum hani hep birlikte hatim yapalım komple bir hatimi okuyamıuorum
toplam 16641
dante 1000
farmasi 3000
...........................
kalan 12641
oh be sonunda becerecez mi kardeşim ne dersin
isteyenler katılabilir duamız kabul olsun inşaallah AMİN
Allah razı olsun
hybris arkadaşımız için okuyoruz
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah
10 kez salavat
312 Ya Rakib okuyoruz
hybris için 312 Ya Rakib ismi celilini okudum Rabbim hayırlı doğum nasip etsin AMİN
günaydın hanımlar
hybris arkadaşımız iin 312 ya rakib
türkan arkadaşımız için 500 ya latif alıyorum
tüm topiğe bakamadım atladığım yoktur inşallah
günaydın kızlar
ya ben su işyerindeki sıkıntılaırm için sıkıntı derken sıkıntı yokta uzun sure raporlu oldugum ıcın bu 3. Hafta ıs bası yaptıgım atladıgım seyler oluyor ben fark edıyorum sonradan bunun ıcın tekrar ya latif baslamıstım ama sayıyı unuttum yazdıgım kagıdı kaybettım ne yapmalıyım?
ay heyecan yaptım birden görünce. Allah razı olsun bitanem senden ve herkesten ben okurum hepsini. Sadece 1'er tane okunsun bana yeter. Sadece o 1'leri bileyim ki sayı kaçmasın.
günaydın hanımlar
hybris arkadaşımız iin 312 ya rakib
türkan arkadaşımız için 500 ya latif alıyorum
tüm topiğe bakamadım atladığım yoktur inşallah
farmasi gelince bişeyler soyler herhadle dıye dusunuyorum bırde
bır sorum var oglum bu ara gene konusurken takılmaya basladı onun cıın ne okumalıyım acaba korkutmuyoruz yada sıddet gormuyor hatta bagrılmıyor bıle gece korkuları var gece karanlıktan korkuyor yada tek basıan uyumaya gecen senede boyle olmustu sonradan duzeldı cok uzun sure olmadan bu senede baslayınca canımız sıkıldı
buarada bende dualara katılacagım ancak suanda cok musaıt degılım okudukca yazarım