anladım. peki 700 adet ne okuyacağız. ne zamana kadar bitireceğiz.
bu arada zikirmatik aldım dün. :)
olur canım 700 sen 700 ben alayım
burada ıhtıyacı olan yazıyor bızde ona yardım edıyoruz lıste yok burda sımdılık yanı cnaım
kızlar özelden alanlar olmuştu 1400 okumayın da sadece 1000 okuyun ister 500 500 paylaşın siz bilirsiniz
dante e katılıyorum..
mesela farması en başta,
kızlar bir arkadaşımızın babası çok hasta Rabbimin yardımcı olması acil şifalar vermesi niyetiyle dua başlatıyoruz ..... bunun için 70000 adet '' Yâ Bediu'' ismi celilini okuyacağız nasipse.... almak isteyenler ne kadar almak istediğini yazsınlar listeye yazayım ....
Allah şimdiden desteğini esirgemeyen kardeşlerimizden razı olsun ve de Allah kabul etsin inşaallah
öncesinde
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
okuyoruz
.............
bizde bunun altına
bade için 70 000
dante 5000
farmasi 5000
_asmunikal_ 3000
diye gidebilir.. ama bunu yapıncada arkadaşların biraz dikkatli olması gerekiyor..
bEN ALDIĞIM 3000 TANEYİ OKUDUMrabbim kabul etsin
hayırlısıyla topağımıza gelen arkadaşlarımız çoğalsın
belli bir plan da yaparız örneğin cuma günleri peygamber efendimiz( s.a.v ) e 10000 -20000 salavat getiririz buna burada kendimiz istişare ile karar veririz....
cuma akşamları ölmüşlerimize yasin- i şerif okuyabiliriz...
Allah geçinden versin bir ölen yakınımız varsa 70000 tevhid çekebiliriz...
Sınava girecek iş başvurusu yapacaklarımız olur ve şunu okur musunuz diyebilir alarak yardımcı olmaya çalışırız...
hasta olan vardır ya da hastası olan vardır şifa için okunmasını istediği şeyler olabilir ....
zaten kişinin kendi hacetleri olabilir ve bu konuda yardım ister dua ekibinden vs
böyle bir plan çizeriz inşaallah Rabbim utandırmasın AMİN ...
arkadaşlar, hatim topiğinde 19. cüz de kaldık
salavat topiğinde de 5704 te kaldık
süre sınırlaması yok
az da olsa destek olun, Allah rahmetini üzerimizden eksik etmesin inşallah
500 tane daha Ya Bediu okudum
sağol bitanem. Önümüzdeki ay işten çıkacağım vaktim olacak ben hepsini okurum da amaç herkeste olduğu gibi sembolik 1 tane bile olsa farklı bir dilin dua etmesi.
Tamam soralım, öğrenmiş olalım
ya rakib ismi celili kolay doğum için
ebced değeri 312
kişi başı 312 tanee okuyabiliriz