- 6 Ağustos 2010
- 38.742
- 67.931
ilk önce arkadaşa okuyalım canım ben sadece babamada olur mu diye sordum kimsenin hakkını almıyim
canım aynı anda birçok kişinin duasına yardımcı olmaya çalışabiliriz sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk önce arkadaşa okuyalım canım ben sadece babamada olur mu diye sordum kimsenin hakkını almıyim
kızlar sbry arkadaşımızın babasının içkinin esaretinden kurtulmasında Rabbimin yardımcı olması niyetiyle dua başlatıyoruz ..... bunun için '' Eüzü billahi teala Yâ Metîn'' okuyacağız nasipse.... almak isteyenler ne kadar almak istediğini yazsınlar listeye yazayım ....
Allah şimdiden desteğini esirgemeyen kardeşlerimizden razı olsun ve de Allah kabul etsin inşaallah
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
isteyenler katılabilir duamız kabul olsun inşaallah AMİN
Allah razı olsun
o zaman benim babacığımı da ekleyelim
namazını düzenli kılsın inşallah babacım
şeytana uymasın
amin
amca içki içiyor mu seyyahcan ?
Sagol kardesim! Rabbim senin gönlüne göre versin insallah! Bu mubarrek persembe gecesinde hepinize dua edicem insallah!Yaralı32 - 71 tane okudum
yok canım eskiden arada içerdi
ama namaz yok işte
farmicim şimdi biz bu duayı hepimiz için ayrı ayrı mı başlıcaz
toptan kötü alışkanlıklar için deyip toptan mı okuyacaz
bu duanın sayısı yok anladığım kadarıyla okuyabildiğimiz kadar okuyacağız
ben o zaman okuyunca yazayım
Günaydın kızlar
ben sbry babası ıcın nasıl okuyacagımızı anlamadım :26:
Hayırlı Cumalar hanımlar dua kardeşliğine nasıl katılıyoruz. İhtiyacı olanlar mı bildiriyor yoksa günlük dualarınız var mı ? Ben de namazlarıma pek dikkat edemiyorum. Allah ibadetlerimizin devamlılığını getirmeyi nasip etsin inşaallah.