- 9 Mart 2011
- 11.664
- 8.811
Yok mu bana bir fatiha okuyan allah rizasi icin...
yarın devam edicem inşallah bugün mü bitmesi lazım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol allah razi olsun! Yüregine saglik!Çok eksiğin var mı ?
Akşam 100 tane okurum inşallah.
ben bunlarda alıcam ama ıs yerınde parmagımdan cıkaramam dıye sey yapamıyorum telefonu elıme alıp masanın altında sayac calıstırıyorum :) tek elım masanın altından :) bısey olsa bacak arama bırakıp kalkıyorum yerımdenKızlar şundan alsanıza bi milyoncularda dini kitapçılarda her yerde var
1 tl zaten kendi de
Eki Görüntüle 852933
tamam canm cok tesekkur ederımCute ben de sana 2000 tane okuyacağım ama yarından önce bitiremem sen gene de yaz o zaman bi yere de sayılar karışmasın
yazıyorum canım sende cok sagolcutemom senin niyetine 1000 adet okudum. Eksiğin varsa akşam veya yarın biraz daha okuyabilirim.
ben bunlarda alıcam ama ıs yerınde parmagımdan cıkaramam dıye sey yapamıyorum telefonu elıme alıp masanın altında sayac calıstırıyorum :) tek elım masanın altından :) bısey olsa bacak arama bırakıp kalkıyorum yerımden
tamam canm cok tesekkur ederım
yazıyorum canım sende cok sagol
Allah kabul etsın
ben öle parmağıma falan takmıyom ya öle elimde cebimde yokla otobüste yatarken
iyi oluyor
Sagol allah razi olsun! Yüregine saglik!
400 tane eksik ben adetliyim su an bir bitsin tamamlarim insallah
adetli olduğum için adetliyken okunabileceklerinizi okurumben daha yeni kendimin salatı tefriciyesi vardı onu bitirdim tekrar ne okucama karar veremedim daha hastalandım da zaten moralimde bozuldu
tlbtlb senin için 422 ya şafi, 68 ya muhyi okuyacağım inşallah.Şimdiden geçmiş olsun, Allah şifa versin.
YArali32 senin için de 100 fatiha okuyacağım bir aksilik olmazsa inşallah.Allah ferahlık versin.
çook teşekkür ederim Allah razı olsun
hanımlar birde benim kötü bir alışkanlığım var dua edin de bırakayım ne olur çok çabalıyorum ama olmuyor
farmasicim benim babamda alkol kullanıyor onun için okusam olur mu bide ne kadar acaba sayısı var mı
olmaz mı olur inşallah Rabbimin izini ve inayetiyle
beyzanın bir tanığı için de okmuştuk hatta bilmiyorum hatırladın mı
http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/643665-dua-kardesligi-83.html
ewet canım hatırlıyorum düzeldiğini sölemişti sanırım
o zaman baban için de dua başlatalım canım
kızlar sbry arkadaşımızın babasının içkinin esaretinden kurtulmasında Rabbimin yardımcı olması niyetiyle dua başlatıyoruz ..... bunun için '' Eüzü billahi teala Yâ Metîn'' okuyacağız nasipse.... almak isteyenler ne kadar almak istediğini yazsınlar listeye yazayım ....
Allah şimdiden desteğini esirgemeyen kardeşlerimizden razı olsun ve de Allah kabul etsin inşaallah
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
isteyenler katılabilir duamız kabul olsun inşaallah AMİN
Allah razı olsun