Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile mi bu arkadaş ? Allah şifa versin . Ne kadar çokmuş sayı . Özelden mi sayı alıyorlar senden? ben 4000 alıyım şimdilik ,bitince eksik kalırsa alırım tekrar. süre var mı bu arada?
Hamile mi bu arkadaş ? Allah şifa versin . Ne kadar çokmuş sayı . Özelden mi sayı alıyorlar senden? ben 4000 alıyım şimdilik ,bitince eksik kalırsa alırım tekrar. süre var mı bu arada?
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var lütfen bana temiz bir kalp ile dua edermisiniz. hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. dualarınız bekliyorum. Kalbimden geçeni allah biliyor.
arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var lütfen bana temiz bir kalp ile dua edermisiniz. hepinize şimdiden çok teşekkür ederim. dualarınız bekliyorum. Kalbimden geçeni allah biliyor.
estağfirullah canım ne demek Allah razı olsun demişsin ya bir de üstüne dua göndermişsin ya daha ne olsun dünyanın bütün akla gelecek gelmeyecek hazinelerinin çok ötesinde inan Rabbim yar ve yardımcıın olsun canım