Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım adetliyken de okuyabilirsin salavat ya da esmaları sadece ayet okuyamayız
merhaba canım dua topiklerinin birinde yoğun bakımdaki bir çocuk için 500 yasin demişler dün gördüm okudum ..... o mu ondan farklı mı bu bahsettiğin ?
mlesef hastalandım canım yoksa inan okumak isterdim Allah şifasını versin Allah o anneye evlat acısı vermesin
Yok onu bende gördüm ama bu farklı, daha 1.5 aylık bir bebiş
hoşbuldummm reglim şuan ama sanırım bunları okumayaaa engel değil diye biliyorum... ve bende başlıyorum olurmu müftücan farmasi bacımızz:)canım başka yok Allah kabul etsin
süperrrrrrrrrr Allah kabul etsin selincim
emelcim ayetel kürsi ve Fatihalar bitti istersen 489 ya FETTAH okuyabilirsin
evetttttttttttttttt bacım hoş geldin
Allah kabul etsin poecim , yaz sen ben eklerim
hayırlı cumalarrrrrrr kocaman sevgiler saygılargünaydın hayırlı cumalar cumamız mübarek olsun kızlar
canım ne zamana kadar süresi var mı ?
ben şimdilik 1 tane alayım
Yarın akşama kadar canım , şimdiden Allah kabul etsin inşallah. Allah hepinizden razı olsun..
anneme de söylerim o da alır sanırımYarın akşama kadar canım , şimdiden Allah kabul etsin inşallah. Allah hepinizden razı olsun..
farmasicim şimdi iş yapmaya başlıcam onun için yazıorum:))))
1 yasin
3 ihlas 1 fatiha geçmişlerimizin ruhu için
400 de salavat canım:)))))
eğer yasin kaldıysa bi tanede ben okuyabilirim bu gece:))))))))
Kızlar merhaba, hayırlı cumalar hepinize...
Öncelikle hepinizin affınıza sığınarak bir ricam olacak...Ben kirli çıkıların gizli takipçilerindenim, dün bu topiğin linki verilince burdan paylaşım yapmamın daha uygun olacağını düşündüm. Arkadaşımın yeğeninin kalp rahatsızlığı var, ameliyat olacak ve her kişi 1 tane olmak üzere 500 Yasin dağıtıyorlar. Aranızda yarın akşama kadar okuyabilecek var mı?
(Bilmiyorum nasıl bir tepki alıcam ama kimse zorunlu değil sadece bir rica):26:
Henüz 1.5 aylık bir bebek ve anne karnında zatürre olduğu için solunum cihazına bağlı yaşıyor, cihazdan kurtulur kurtulmaz ameliyat olacak.
Birde başka bir paylaşım topiğinde gördüğüm bir şeyi sizinle paylaşıcam. Rad suresi düşmanın kahrı için okunurmuş. Mısır'da ki, Suriye'de ki dünyanın heryerinde düşman baskısı altında olan Müslüman kardeşlerimiz için aklımızda bulunsun.Allah'ım tüm Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun ve onlara bu zulümleri yapanları kahretsin inşallah...
hayırlı cumalar... anca baktım buraya... pepetı helın ıcın okunacakları okudum allah kabul etsın,, yasin okuyamadım ama fatıha okudum bugun ıcın,, bıde salavat tamam elımden gelen bu oldu. bebıs ıcın bı yasınde ben alayımm zamaın olurda daha fazlasını okursam yazarım... allahım acıl sıfalar versın ınsallahhh......
yasin okuyamam ama bebiş ve tüm şifa bekleyen hastalar için 200 ya şafi okuyacağım allah kabul etsin şifa versin inşallah amin
farmicim kızların esmaları bitti
100 de salavat getirdim
başka napıcaz canım