Allah razi olsun! Agzina saglik kardesim!tlbtlb senin için 422 ya şafi, 68 ya muhyi okuyacağım inşallah.Şimdiden geçmiş olsun, Allah şifa versin.
YArali32 senin için de 100 fatiha okuyacağım bir aksilik olmazsa inşallah.Allah ferahlık versin.
tlbtlb senin için 422 ya şafi, 68 ya muhyi okuyacağım inşallah.Şimdiden geçmiş olsun, Allah şifa versin.
YArali32 senin için de 100 fatiha okuyacağım bir aksilik olmazsa inşallah.Allah ferahlık versin.
Allah razi olsun! Agzina saglik kardesim!
Arkadaşlar benim için başka sayıyla okuyan var mı
varsa yazabilir mi bugün bitiricem duayı sayılar karışmasın
Bende okuyacagım senin içinAllah razi olsun kardesim senden!! Bende seni için dua edecegim bu gece.
Ne zaman bitecek diye bir sey yok aslinda ama en kisa zamanda olsa benim için daha iyi olur...
Cok tesekkur ederım farmasi yüreğine sağlıkCuteMom 1000 tane demiştim fakat 2000 adet ya latif okudum canım Allah niyetini hakkında hayırlı ise kabul etsin canım
cutemom seninde varsa eksik okuyim canım malum kendi duamı bitirdim ya okucak kişi arıyorum
Bende okuyacagım senin için
Cok tesekkur ederım farmasi yüreğine sağlık
Aslında yazıcaktım ınanırmısın utandım :26: ben oyle zor yada guc zamanalrda okuyorumkı Allah ınsallah kabul eder masa altında bır telefon ve sayac tıtreye tıtreye sayıyoruz dualarımızı Allah kabul etsın ınsallah ben duanın gcuune gercekten cok ınanıyorum sadece rahatlama degıl bu yonde ıslerımızın daha hayırlı gıttıgını dusunuyorum
olur mu öle şey canım eksik kaldığında söle sen ben okurum kesinlikle duanın gücüne inananlardanım takip ediyorum seni zor günler atlatıyosun biliyorum
şimdilik 1000tane ya latif alıyorum
eksiğin varsa okuyabilirim canım
istersen 500 tane okuyabilirsin ama öğlene bitmesi lazım yetiştirebilir misin
Sagol canim. Allah razi olsun.
Benim etrafimda belki 20 kisi var ama sizin yaptiginizi birinden biri yapmaz. Hepinizden allah razi olsun. Yüce mevlam gönlünüze göre versin insallah!
istersen 500 tane okuyabilirsin ama öğlene bitmesi lazım yetiştirebilir misin
Agzina saglik sagol canim! Allah razi olsun!Yaralı32 ; 60 tane fatiha okudum sımdılık senın ıcın
Seninde yüregine agzina saglik agustos! Allah hepinizden razi olsun!amin Allah hepimizden razı olsun 100 tane okudum