Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar
kızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenlerarkadaşım yönlendirdi buraya 1 kişi bir tane okucek faceye yazdım bir sürü dönen olmadı müzik koysam yorum yaparlar alt tarafı yasin
sbrycim 30 tane daha okudum
Kizlar kanama leke varkem ama adet kani degil
Yasim yada tefriciye okunuyormu ben evdeyim yardim etmek istiyorum
15 tane okudum yine okuyabilirim inşallah allah kabul etsin aminsağol canım hesapladım az kalmış artık 1200 tane kalmış ben daha fazla sanıodum ama bayadır okuyorum maalesef bitirebilirsem inş sende kendine başlarsan yardım edebilirim
1 tane okudum allah şifa versin aminKIZLAR PASAM3405 ARKADASIMIZ BİR HASTA İÇİN YASİN TOPLUYOR HERKES 1 TANE OKUYABİLİYOR
OKUYAN ARKADASLAR http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=280436
PASAM İLE İLETİME GECSİNLER LÜTFEN
arkadaşlar cumanız hayırlı olsun.
bugün peygamberimizi analım mı? herkes okuyabildiği kadar salavat çekse ne güzel olur
Allah razı olsun almilacım ....Allah senin de ne muradın varsa versin inşaallah hayırlısıyla AMİN
15 tane okudum yine okuyabilirim inşallah allah kabul etsin amin
1 tane okudum allah şifa versin amin
saymadan okudum amiin
Zilhicce ayı Hicri takvimin on ikinci ayı olup bu ayın ilk on günü Allah'ın ibadetlere 700 kat sevap verdiği bir aydır. Bol bol nafile namazlar, ilk on günü oruç ile geçirmek tavsiye edilir. Allah'ın Kuranı kerimde faziletine kasem (yemin) ettiği bir aydır.
Kuran-ı Kerimde Fecr Sûresinin başında, On geceye yemin olsun ki... diye bahsedilen Zilhicce günleri bu yılki takvime göre 6 Ekim tarihlerine denk geliyor. Yani Zilhicce ayının sevabını almak isteyenlerin 6 Ekim Pazar günü oruçlu olmaları zamanlarını Tesbih(Sübhanallah), Tahmid(Elhamdülillah), Tehlil(La ilahe illallah) ve Tekbir(Allah'u Ekber) ile geçirmeleri gerekir.
Kurban Bayramının 1. gününe kadar sürecek bu kutlu zaman dilimini ibadetlere daha da özen göstererek değerlendirmek çok önemli.Ayrıca kurban ibadeti bu ay içinde yapılır. Zilhiccenin ilk on günü oruç tutulur. Bizim geleneğimizde tutulan orucun 11. gün Bayramın ilk günü olarak Kurban eti ile nihayete erdirilmesi esastır. Bilhassa arefe günü bayram temizliği ile değil ibadet ile değerlendirmek bu sevabı bol zamanda günahlarımızın affına vesile olacaktır. Zilhicce ayının birinden onuna (yâni Kurban Bayramının ilk gününe) kadar, her gün sabah namazlarından sonra:
10 salevât-ı şerîfe:
Allahümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammed.
10 istiğfâr:
Estağfirullâhel-Azîm el-Kerîm ellezî lâ ilâhe illâ Hüvel-Hayyel-Kayyûme ve etûbü ileyk ve neselühüt-tevbete vel-mağfirete vel-hidâyete lenâ innehû hüvet-Tevvâbür-Rahîm.
10 tevhid:
Lâ ilâhe illallâhü vahdehû lâ şerîke leh, Lehül-mülkü ve lehül-hamdü yuhyî ve yümît ve hüve hayyün lâ yemûtü biyedihil-hayr ve hüve alâ külli şeyin kadîr okunur.
Ayrıca bu günleri oruçlu geçirmek bütün sene oruçlu olmak gibi Allah'ın rızasına