Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar :)
Farmasi dua dileğinde bulunan önceki arkadaşları kaçırmışım, Allah dualarınızı kabul eder inşallah.
Bade için 100 fatiha ve 422 ya şafi alıyorum ben. Akşama bitirmiş olurum inşallah.
Allah kabul etsin.
Herkese telaşlarında kolaylıklar diliyorum :) Mutlu pazarlar.
Bir de tüp bebek tedavisi görecek bir arkadaş yazmış. Bitti mi onun için okuma süresi. 1 Yasin okuyabilirim ben. Allah aratmasın, dileyen ve sorumluluğunu taşıyabileceğine inanan herkese bebek sahibi olmak nasip olur inşallah.
tamam canım listeye ekledim
tüp bebek tedavisi görecek bir kişinin arkadaşı gelip yazmış lakin daha sonra uğramadı
Allah razı olsun ve de Allah kabul etsin beyzacım
sırada şu an hiç kimse yok ne okuyalım acaba o arkadaş için 16641 ya latif mi çekelim senin hacetin olarak ne dersin ?
merhaba canım hoş geldin
ben okumak isterim ama şu an adetliyim
nasipse temizlendiğimde okumayı çok isterim
ben okurum ne zaman ve kaç tane okunacak acaba
ben okudum 1 tane hayırlısıyla bebekleri olur inşallah
100 tane Eüzü billahi teala Yâ Metîn aldım
Merhabalar :)
Farmasi dua dileğinde bulunan önceki arkadaşları kaçırmışım, Allah dualarınızı kabul eder inşallah.
Bade için 100 fatiha ve 422 ya şafi alıyorum ben. Akşama bitirmiş olurum inşallah.
Allah kabul etsin.
Herkese telaşlarında kolaylıklar diliyorum :) Mutlu pazarlar.
Bir de tüp bebek tedavisi görecek bir arkadaş yazmış. Bitti mi onun için okuma süresi. 1 Yasin okuyabilirim ben. Allah aratmasın, dileyen ve sorumluluğunu taşıyabileceğine inanan herkese bebek sahibi olmak nasip olur inşallah.
ben bebek için okudum bir adet allah kabul etsin aminhepinizden Allah razı olsun gözümden kaçmadıysa okuyacakların sayısı bu kadar değil mi
bir kişi bir tane yasin okuyacak diye niyetlenmiş
Allah kimseye aratmasın evlat hasreti çok zor rabbim bizlerin hayırlsıyla kucağına almayı nasip eder inşallah
şuan için okunacak ne var bende alayım okuyayım
badişime de okudum ablası 1 tane yasinkızlar bade için müsait olup da almak isteyenler en azından 1 tane yasin-i şerif okuyabilirler mi ?
422 ya şafi
1000 adet Yâ Hayyu, yâ Kayyûm bi rahmetike esteğîsu duası okundu ....Rabbim kabul etsin badeciğim ve kuzucuğuna acil şifalar versin inşaallah AMİN