- 6 Ağustos 2010
- 38.766
- 67.995
Emek verip zaman ayıran tüm arkadaşlardan allah razı olsun
sizin de dualarınız makbul olsun inşallah amin
amin ecmain canım
inşaallah hayırlısıyla hacetin duaların niyetin kabul görür...AMİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emek verip zaman ayıran tüm arkadaşlardan allah razı olsun
sizin de dualarınız makbul olsun inşallah amin
kızlar papağanım öldü bgn veterinerdeydi gttk öldüğünü söylediler.geri papağanlar vardı ya onlardandı.bgn çok kötüyüm insan çok alışıo. atlatıcam bi şekilde bakalım.bu hafta sesim soluğum çıkmazsa bilinki yas tutuorum:)
hoş geldin elbette katılabilirsinkızlar bende katılabilirmiyim aranızaaa
sen de hoş geldins.a. arkadaşlar bende geldim dua istemeye ve dua etmeye inş... ))
hoş geldin hep beraber dualarda buluşalım inşaallahbeni de ekleyin bu aralar çok değiştim namazımı vakitli kilip ağızımdan kuran eksik olmuyor
Canım ben daha evvel yazdım ama gördün mü bilmiyorum.
İlk sayfada bugün okunacak kimseyi göremedim.
Ben sıram gelince dua istemiştim. Bir durum söz konusu hayatımda ve ben net karar veremiyorum. Pazartesi sonuçlandırmam gerekiyor. Hayırlı olan yönde karar vermek için sizlerden dua istiyorum eğer öncelikli durumu olan yoksa tabi.
hoş geldin elbette katılabilirsinkızlar bende katılabilirmiyim aranızaaa
sen de hoş geldins.a. arkadaşlar bende geldim dua istemeye ve dua etmeye inş... ))
hoş geldin hep beraber dualarda buluşalım inşaallahbeni de ekleyin bu aralar çok değiştim namazımı vakitli kilip ağızımdan kuran eksik olmuyor
Canım ben daha evvel yazdım ama gördün mü bilmiyorum.
İlk sayfada bugün okunacak kimseyi göremedim.
Ben sıram gelince dua istemiştim. Bir durum söz konusu hayatımda ve ben net karar veremiyorum. Pazartesi sonuçlandırmam gerekiyor. Hayırlı olan yönde karar vermek için sizlerden dua istiyorum eğer öncelikli durumu olan yoksa tabi.
nurlum için 302 esma
20 fatiha
20 ayetel kürsi aldım okudum
allah kabul etsin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah amin
daha gerekirse okurum fazla arkadaş katılsın diye az aldım
duruma göre haberleşiriz farmi
canım ben 170 ayetel kürs okuyabilirm
merhaba hazalcım 170 adet ayetel kürsiyi ve 313 adet fatihayı paylaşarak okuyoruz herkesin duada katkısı bulunsun diye hem de kişilere ağır gelmesin diyecanım ben 170 ayetel kürs okuyabilirm
Kızlar ben yeni geldim
2 gündür giremiyordum internete hem hastaneee hem ağrılarım hemde tüm bunların yanı sıra ev görme misafirlerimmm kusura bakmayın bacılarım....
şimdi nurlum için
302 ya basir ismi celilini
30 fatiha- 20ayetel kürsü alıyorummmm
ayrıca tüm hastalara şifaaa bebek isteyenlere hayırlı evlat vermesi için bugun 1 yasin okudum... inşallah el mübdi ismi celilinde tamamyalacağımmm... :)