- 14 Mart 2012
- 5.709
- 3.272
ne diyimmm bacımmmmm allahım hakkınızda hayırlısını hayırlı zaamanda versinama tekrar bebeğini kaybetme riski olurmuş Allah korusun 6 ay düşünme dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne diyimmm bacımmmmm allahım hakkınızda hayırlısını hayırlı zaamanda versinama tekrar bebeğini kaybetme riski olurmuş Allah korusun 6 ay düşünme dedi
Hoşbuldum canımmerhaba hazalcım 170 adet ayetel kürsiyi ve 313 adet fatihayı paylaşarak okuyoruz herkesin duada katkısı bulunsun diye hem de kişilere ağır gelmesin diye
şu an için kalan 213 fatiha ve de 80 ayetel kürsi kaldı bunlardan ne kadar okumak istersen al canım
bir de 302 tane ya basir ismi celili çekilecek
hoş geldin canım
Hoşbuldum canım
80 ayetel kürsüyü okuyabilirim
Hoşbuldum canım
canım kalan 30 ayetel kürsi var
bir de 138 fatiha bunlardan ne kadar almak istersen bildir
bir de ya basir çekiyoruz 302 tane o da 5 dk sürmez
bende bugün ayetel kürsi okumaya çalışırım yarın sayısını söylerim okuyabilirsem. şimdi yoğunluk var okurum derim okuyamam mahcup olmayım.
canım kalan 30 ayetel kürsi var
bir de 138 fatiha bunlardan ne kadar almak istersen bildir
bir de ya basir çekiyoruz 302 tane o da 5 dk sürmez
ayetel kürsiler bitti artıkbende bugün ayetel kürsi okumaya çalışırım yarın sayısını söylerim okuyabilirsem. şimdi yoğunluk var okurum derim okuyamam mahcup olmayım.
30ayetelkürsüyü hemen okuyorum
ayetel kürsiler bitti artık
canım kişi başı 302 ya basir ismi celili de çekiyoruz
onu da okur musun ?
NURLUM ARKADAŞIMIZ İÇİN DUAMIZA KATILANLAR
badezuzum ........................................................
farmasi ....................................................... 302 ya basir 20 ayetel kürsi 30 fatiha
özlem ...........................................................
selin ..........................................................
poecan .....................................................................
dante ...................................... 302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
multijet .................................................. 302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
sunny 66 ...........................................................
lifeandi
Süheyla ............................................................ 302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
helinim 08 ............................................................302 ya basir
loveli ..302 ya basir 10 ayetel kürsi 10 fatiha
gökçe .302 ya basir 20 ayetel kürsi 30 fatiha
Ayşenur...................................................................
Sbry ...........................................................
küçük kelebek ............................................................
sssp ...................................................................................
byza ...........................................................................
elmayra ................................................................. 302 ya basir 10 ayetel kürsi 10 fatiha( okudu)
kadesa ...........................................................................15 fatiha ( okudu)
nurlum ..
hayatiyasa ..302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
sunayberk .. 302 ya basir 30 ayetel kürsi
paylaşım tablosu şimdilik bu ve geriye kalan 138 fatiha var kızlar almak isteyen bildirsin
bakıyorum bakıyorum seyyah görmüyorum allah allah bu kadın beni niye yazmamış diyorum
Okudum canım ayetel kürsü ve el basir
NURLUM ARKADAŞIMIZ İÇİN DUAMIZA KATILANLAR
badezuzum ........................................................
farmasi ....................................................... 302 ya basir 20 ayetel kürsi 30 fatiha
özlem ...........................................................
selin .......................................................... 302 ya basir
poecan .....................................................................
dante ...................................... 302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
multijet .................................................. 302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
sunny 66 ...........................................................
lifeandi………………………………………………………
Süheyla ............................................................ 302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
helinim 08 ............................................................302 ya basir
loveli ……………………………………………………………………..302 ya basir 10 ayetel kürsi 10 fatiha
gökçe…………………………………………………………………….302 ya basir 20 ayetel kürsi 30 fatiha
Ayşenur...................................................................
Sbry ...........................................................
küçük kelebek ............................................................
sssp ...................................................................................
byza ...........................................................................
elmayra ................................................................. 302 ya basir 10 ayetel kürsi 10 fatiha( okudu)
kadesa ...........................................................................15 fatiha ( okudu)
nurlum…………………………………………………………………………..
hayatiyasa…………………………………………………………………..302 ya basir 20 ayetel kürsi 20 fatiha
sunayberk……………………………………………………………………….. 302 ya basir 30 ayetel kürsi
nurlum için kalan 118 fatiha almak isteyenlere duyurulur
Farmasi merhaba,
Forum takipte gördüm yazmadan edemedim, ne güzel bir başlık açmışsın, Allah razı olsun. Birikimlerimiz sadece bu dünya için olmasın değil mi ?:)
Ben nurlum için 50 fatiha alabilirim..
Başlamak için cevabını bekleyeceğim.
Ben de 18 tane okudum cnm