seyyahcan tabloda kimin ne aldığı kimin bildirimde bulunup bulunmadığı belli
şu anda ya okuyorlardır ya da daha henüz bildirim yapmaya fırsatları olmamıştır ya da daha okuyacaklardır henüz bilemeyiz
paylaştırılan 16641 ya latif ismii celilinin dağılımı bu şekilde o nedenle sakın sen okumaya filan kalkma
okuyamayacak olan söyler biz ona göre alırız
okuyanlar lütfen bildirimde bulunsunlar
canım şimdi 1000 tane daha okudum .. Allah kabul etsin okurken yağmur da çişeliyordu :)) sanırım bereketi de rahmeti de geliyor inşallah ...
seyyah icin 50 adet okudum ben Allah kabul etsin.
Size her gün dua ediyorum ben, yolda işte her yerde ağzımda ya sabır var :)
Allah razı olsun elmayracım Allah senin de gönlüne göre versin
lakin sayı ile alınan esmaları belirlediğimiz sayının dışına çıkmadan okumaya özen gösterirsek bize tecrübe edilerek tavsiye etmiş ilim ehillerinin ilminden de istifade etmeye yaklaşmış oluruz inşaallah...
bunu biraz da anahtarın dişlerinin eksik ya da fazla adette olmasının kapıyı açmamasına benzetebiliriz ....
canımcım okumak istediğinizde haber verin de paylaşımlarımızı ona göre yapalım
HaklısınZikirmatiğimi alamadım henüz alır almaz sayılara riayet edicem. Simdi ben 100 tane alırım desem eksik okuyup günaha girmekten korkuyorum :)
Farmasi canım ben seyyah için duha ve insirah da okudum
Bu arada android telefonu olanlar icin google playstore da tasbeeh and dua uygulamasi buldum siz de okuyacaginiz tesbihi ekleyip sayı yazabiliyorsunuz sayaç var ben gibi zikirmatik i unutanlar veya olmayanlar icin kullanılabilir
CUMA DUAMIZA KATILANLAR
badezuzum ........................................................
farmasi ....................................................... 1 Yasin-i şerif 3 ihlas 1 fatiha 2500 salavat ( okudu)
özlem ...........................................................
selin .......................................................... 700 salavat
poecan .....................................................................
papatya .......................................................................
seyyah ................................................................
multijet .................................................. …. 1 yasin-i şerif Fatiha ihlas 100 salavat( okudu)
sunny 66 ...........................................................
Süheyla ............................................................
helinim 08 ............................................................
Ayşenur...................................................................
Sbry ...........................................................
küçük kelebek ............................................................
sssp ...................................................................................
byza ...........................................................................
elmayra ...........................................................................
kadesa ...........................................................................
kızlar okuyanlar bildirimde bulunsunlar
seyyahcan tabloda kimin ne aldığı kimin bildirimde bulunup bulunmadığı belli
şu anda ya okuyorlardır ya da daha henüz bildirim yapmaya fırsatları olmamıştır ya da daha okuyacaklardır henüz bilemeyiz
paylaştırılan 16641 ya latif ismii celilinin dağılımı bu şekilde o nedenle sakın sen okumaya filan kalkma
okuyamayacak olan söyler biz ona göre alırız
okuyanlar lütfen bildirimde bulunsunlar
famrasi kalan olursa bende okuyabilirim:) geç geldim bende dua ediyim o zman:)
CUMA DUAMIZA KATILANLAR
badezuzum ........................................................
farmasi ....................................................... 1 Yasin-i şerif 3 ihlas 1 fatiha 2500 salavat ( okudu)
özlem ...........................................................
selin .......................................................... 700 salavat
poecan .....................................................................
papatya .......................................................................
seyyah ................................................................
multijet .................................................. …. 1 yasin-i şerif Fatiha ihlas 100 salavat( okudu)
sunny 66 ...........................................................
Süheyla ............................................................
helinim 08 ............................................................
Ayşenur...................................................................
Sbry ...........................................................
küçük kelebek ............................................................
sssp ...................................................................................
byza ...........................................................................
elmayra ...........................................................................
kadesa ...........................................................................
kızlar okuyanlar bildirimde bulunsunlar
famrasi kalan olursa bende okuyabilirim:) geç geldim bende dua ediyim o zman:)
selincim şu anda seyyah için okunacaklar paylaşıldı bitti canım nasipse başka duamıza bekleriz
canım asıl demek istediğim şuydu sen bana kaç tane okuyacağına dair hiçbir bilgi vermedin
biz de paylaşımlarımızı ona göre yaptık
yoksa 50 - 100 500- 1000 ne kadar okuduğun farketmez
sadece baştan bildirin sonradan da almak istediğinizde de okunmamış var mı diye sorabilirsiniz ona göre haberleşiriz
zaten bu yazdıklarım genele yazdığım şeyler
Hıh mesaj simdi alındı cnm. Neyse benimki fazladan gibi oldu bu sefer :) Hepimize huzur versin Allah niyetiyle okumuş olayım. Takip edip, duruma göre dağıtımdan alıp okuyacağım.
Teşekkür ederim ilgin icinnn, öpüyorum