Dua isteği olan buyursun, dua etmek isterim 🌸🤲🏻🌸

Amiin ecmain yapılacak en guzel dua cok mutlu ettiniz

Hayırlı bayramlar Bende tesadüf gördüm yazınızı 2 yıla yakındır bebek düşünüyoruz ama nasip olmadı şuan yurt dışında olduğumdan tedaviye de başlayamadım.

Hayırlısıyla ben ve benim gibi bekleyişte olan arkadaşlarım adına evlat sahibi olmamız için dua eder misiniz (ismim Esra )
Rabbim sizinde ne dileğiniz duanız varsa misliyle versiin aminnn

Bana da dua eder misiniz arkadaşlar. İki senedir hayirli isime severek gidip gelecegim bir is icin dua ediyorum. Fazlasinda gozum yok asgari ucret calismam yeterli zaten. Yuce Rabbime yalvariyorum basvurabilcek bir yerim kalmadi.Ailem farkli bir ile gondermiyor farkli bir ilde tanidik kalabilcegim bir yer yok kendi ilimde kücük. Yani benim torpilim tanidigim biseyim yok. Allaha siginiyorum kendi parami kazanmak istiyorum. Bir cikar yol yine bulamiyorum. Bana da dua eder misiniz ?

Rabbim hayırlı iş kapıları açsın inşaallah herşey gönlünce olsun

Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli dualarına boşa çıkarmasın inşaallah

Gebeyim rahatsızım enfeksıyon oldu bogazlarım iyileşmek için bir an önce dua beklerim. Sizinde dualarınız kabul olsun ınsallah.

Selamın aleyküm, Allah bin kere razı olsun işin gücün rast gitsin. Eşimle problemli bir evliliğim var ve beni bırakmıyor nolur öyle bir vesile çıksın ki beni terk etsin istiyorum lütfen bana çok dua edin

Selamın aleyküm, Allah bin kere razı olsun işin gücün rast gitsin. Eşimle problemli bir evliliğim var ve beni bırakmıyor nolur öyle bir vesile çıksın ki beni terk etsin istiyorum lütfen bana çok dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…