Dua isteği olan buyursun, dua etmek isterim 🌸🤲🏻🌸

Amin amin tamam insallah Rabbim evlatlarınizi salih ve salihalardan, imanda sebat edenlerden eylesin
Çok mutlu ettiniz sağolun

Amin amin Rabbim araniza sevgi muhabbet ulfet koysun dua edeceğim

Hepinizin mesajlarina baktim, bazilarinizin ismini bilmediğim içi kullanici adınızla kaydedip oyle dua edeceğim insallah Rabbim gonlumuzdekileri hakkimizda hayirli eylesin,hakkimizdakini de gonlumuze razi eylesin .

merhaba bende bir dua isteyebilirmiyim kız kardeşim ev arıyorlar tez zamanda huzurlu mutlu ve iyi bir ev sahibi olan bir daire bulmaları için şimdiden çok teşekkür ederim
sizede rabbim tez zamanda ya şafi adıyla sağlık nasip etsin ve bana

Tamam insallah ekleyeyim amin Allah razi olsun ben de teşekkür ederim

Rabbim umutlarını yeniden yesertsin inşaallah sana hayırlı kapılar açsın inşaallah atanırsın gönlüne göre hayırlı bir eş bulursun

Hayırlısıyla ev bulur inşaallah rabbim gönlüne göre versin

Amin amin amin duanızı listeme kaydedecegim insallah. Allah razi olsun sizden de,ben de rahatsizliklarima acil sifa bulmak ve hayirli afiyetli bir yuva kurmak icin dua isteyebilirim
Bende mübarek arefe günü dualarıma katıyorum sizi.Rabim sağlıklı uzun mutlu bolluk bereket li bir ömür versin Çok mutlu sevip sevildiğiniz saygı sevgi mutluluk ve sadakatle bir ömür sürdüreceğiniz hayırlı güzel evlatlar yetiştireceğiniz güzel bir yuva kurmayı nasip etsin Rabbim en cabuk en hayırlı zaman da .AMIN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…