Amin amin tamam insallah Rabbim evlatlarınizi salih ve salihalardan, imanda sebat edenlerden eylesinRabbimin maddi ve manevi bizi feraha çıkarması
Evlatlarımın iman hizmetinde istihdam olmaları için dua beklerim.
Buraya yazan ve dua isteyen arkadaşların da duaları hayırlısıyla kabul olsun bu mübarek Zilhicce ayında.
Çok ince düşüncelisin maşaallah barekallahpembe4044 ❣
Amin amin Rabbim araniza sevgi muhabbet ulfet koysun dua edeceğimSelamün aleyküm. Benim de duaya ihtiyacım var. Eşimle aram uzun zamandır çok kötü bi soğukluk oluştu bi türlü aşamıyoruz. Çok çaresiz hissediyorum ne yapsam olmuyor. Rabbim eşime hidayet, aramıza sevgi ve muhabbet versin öyle dua ediyorum. Sizin de Allah rızası için dua bekliyorum
Tamam insallah ekleyeyimmerhaba bende bir dua isteyebilirmiyim kız kardeşim ev arıyorlar tez zamanda huzurlu mutlu ve iyi bir ev sahibi olan bir daire bulmaları için şimdiden çok teşekkür ederim
sizede rabbim tez zamanda ya şafi adıyla sağlık nasip etsin ve bana
Rabbim umutlarını yeniden yesertsin inşaallah sana hayırlı kapılar açsın inşaallah atanırsın gönlüne göre hayırlı bir eş bulursunÖncelikle başlığınızı okuyunca çok mutlu oldum hala birini tanımadan ona dua edecek kadar yüreği güzel insanların varlığını bilmek huzur verdi teşekkür ederimAllah razı olsun sizden.
Ben de yıllardır atanamıyorum ve evlilik imkansız gibi oldu umutlarım bitmis durumda beni de duanıza katarsanız çok mutlu olurum
Hayırlısıyla ev bulur inşaallah rabbim gönlüne göre versinmerhaba bende bir dua isteyebilirmiyim kız kardeşim ev arıyorlar tez zamanda huzurlu mutlu ve iyi bir ev sahibi olan bir daire bulmaları için şimdiden çok teşekkür ederim
sizede rabbim tez zamanda ya şafi adıyla sağlık nasip etsin ve bana
inşallah rabbim tüm kiracıların yardımcısı olsun hele de bu zamandaHayırlısıyla ev bulur inşaallah rabbim gönlüne göre versin
Allah razı olsun çok teşekkür ederim adım pınar bu aradaYaa Allah sizden de razı olsun inşallah husni zanlariniza layik olabilirim.
Tamam sizi de listeme ekleyecegim isteginizle birlikte
Amin inşallah çok teşekkür ederimRabbim umutlarını yeniden yesertsin inşaallah sana hayırlı kapılar açsın inşaallah atanırsın gönlüne göre hayırlı bir eş bulursun
Benide ekledinizmiYaa Allah sizden de razı olsun inşallah husni zanlariniza layik olabilirim.
Tamam sizi de listeme ekleyecegim isteginizle birlikte
Allah razı olsun canım herşey gönlünce olsun inşaallahEvet sizi ekledim defterimeAma daha dualara baslamadim birkaç gun icerisinde hepsini ekleyip baslayacagim
Amiiin hepimizinAllah razı olsun canım herşey gönlünce olsun inşaallah
Canim cok iyisinEvet sizi ekledim defterimeAma daha dualara baslamadim birkaç gun icerisinde hepsini ekleyip baslayacagim
Inşaallah canımBugun hem arefe,hem Cuma hem ben yolcuyum şuanHepinize yolcu duasi edeceğim insallah
Bende mübarek arefe günü dualarıma katıyorum sizi.Rabim sağlıklı uzun mutlu bolluk bereket li bir ömür versin Çok mutlu sevip sevildiğiniz saygı sevgi mutluluk ve sadakatle bir ömür sürdüreceğiniz hayırlı güzel evlatlar yetiştireceğiniz güzel bir yuva kurmayı nasip etsin Rabbim en cabuk en hayırlı zaman da .AMINAmin amin amin duanızı listeme kaydedecegim insallah. Allah razi olsun sizden de,ben de rahatsizliklarima acil sifa bulmak ve hayirli afiyetli bir yuva kurmak icin dua isteyebilirim
Allah razı olsun ben de size genel olarak dua ettim gönlünüzdeki tüm dualarınız kabul olsunBugun hem arefe,hem Cuma hem ben yolcuyum şuanHepinize yolcu duasi edeceğim insallah