Tamam insallah bunun icin edeceğim Rabbim hiç beklemediginiz bir yerden cikis kapisi acsin sizeMerhaba annemin cok maddi sıkıntısı var çok borçlu.. Allah ona borclarını tez zamanda ödetmeyi nasip etsin. Bunun için dua edeblirmisiniz Allah rızası için
Tesekkur ederim Allah razı olsun annemin adı filizTamam insallah bunun icin edeceğim Rabbim hiç beklemediginiz bir yerden cikis kapisi acsin size
Allah ödeme kolaylığı versin insaallahMerhaba annemin cok maddi sıkıntısı var çok borçlu.. Allah ona borclarını tez zamanda ödetmeyi nasip etsin. Bunun için dua edeblirmisiniz Allah rızası için
Amin Allah razı olsunAllah ödeme kolaylığı versin insaallah
Tamam inşallah amin ecmainBanada dua eder misin aklından kalbinden geçen ne dileği varsa nasip et diyeAllah razı olsun ismim yağmur bu arada
Amin amin amin tamam insallah. Yarin dua listemi oluşturacağım defterime yazacağımCanım babam için dua istiyorum, meryem oğlu hasan için,rabbim mekanını cennet eylesin . Eşim için de hayırlı güzel bir iş istiyorum. Rabbim herkesin gönlündeki güzellikleri versin ve rabbim kimseyi evladıyla sınamasın, kaybettiğimiz yakınlarımıza da rabbimiz merhametiyle muamele etsin,cennetinde kavuştursun.Allah ailemizi başımızdan eksik etmesin, Amin.
Rabbim hayırlı kapılar açsın size, Ya Rezzak ismiyle rızkınızı genişletsin. Tez zamanda hayırlısıyla yuvanızı kurup sağlıkla afiyetle yaşarsınız inşallah.Merhaba Tesadüf mü tevafuk mu bilmiyorum mesajınızı görmek.. benim de yıllardır çok dua ettiğim birşey var kabul olmasını çok istiyorum bana da dua ederseniz minnettar olurum. Nişanlımla 6 senedir sevgiliyiz son 2 senedir nisanliyiz öğretmeniz atamamiz olmadığı ve aileler destek sağlamadığı için yuvamızi kuramıyoruz. Yuvamızi kurmak,maddi açıdan iyileşmeyi çok istiyoruz. Senelerdir öyle yıprandık ki.. Rabbim razı olsun sizden ne isteğiniz varsa kabul etsin gecenin bir yarısı gördüm ve inanıyorum tesadüf değil ismim Sümeyra çok çok teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun
Allah yardımcınız olsun insaallahMerhaba Tesadüf mü tevafuk mu bilmiyorum mesajınızı görmek.. benim de yıllardır çok dua ettiğim birşey var kabul olmasını çok istiyorum bana da dua ederseniz minnettar olurum. Nişanlımla 6 senedir sevgiliyiz son 2 senedir nisanliyiz öğretmeniz atamamiz olmadığı ve aileler destek sağlamadığı için yuvamızi kuramıyoruz. Yuvamızi kurmak,maddi açıdan iyileşmeyi çok istiyoruz. Senelerdir öyle yıprandık ki.. Rabbim razı olsun sizden ne isteğiniz varsa kabul etsin gecenin bir yarısı gördüm ve inanıyorum tesadüf değil ismim Sümeyra çok çok teşekkür ederim tekrar Allah razı olsun
Rabbim şifanızı versin inşaallahDiş tedavisinden sonra yüzümde tutulma oldu.titreme de var. Sinir hasarı varmış. Soguk bende inanılmaz ağrıya neden oluyor. Benim icin dua eder misiniz? Sizin de duaniz varsa yazın. Karşılıklı dua edelim
Rabbim aklından kalbinden geçen ne dileğin varsa nasip etsinBenimde gonlumden gecen birşey var onun icin duacı olursanız çok sevinirm.
Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim hayırlı kapılar açsın size, Ya Rezzak ismiyle rızkınızı genişletsin. Tez zamanda hayırlısıyla yuvanızı kurup sağlıkla afiyetle yaşarsınız inşallah.
Her şeyin bunca pahalı ve zor olduğu zamanda hele ki elden bir şey gelmiyorsa insanın içi iyice daralıyor, elden tevekkül etmekten başka ne gelir? Çok iyi anlıyorum sizi.
İnşallah tez zamanda güzellikler sizi bulur, Rabbim işinizi kolaylaştırsın.