Dua isteği olan buyursun, dua etmek isterim 🌸🤲🏻🌸

Estağfirullah bu baslik onun icin acildi zaten ne demekk Rabbim acil sifa versin size.
Hepinizin dileklerini defterime kaydettim insallah aklima geldikce edeceğim. Rabbim feraha cikarsin, gonlunuzdekileri hakkinizda hayirli eylesin

Diş tedavisinden sonra yüzümde tutulma oldu.titreme de var. Sinir hasarı varmış. Soguk bende inanılmaz ağrıya neden oluyor. Benim icin dua eder misiniz? Sizin de duaniz varsa yazın. Karşılıklı dua edelim
Rabbim acil sifa versin . Çok teşekkür ederim, karsilik gibi olsun istemem ama kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz
O yüzden bana da rahatsizliklarima kalici ve acil sifa ve tez zamanda hayirli, afiyetli bir evlilik yapabilmem icin dua ederseniz cok sevinirim tabii

Rabbim şifanızı versin inşaallah
Amin inşAllah çook tesekkur ederim
Allah yardimciniz olsun ⚘
Rabbim hakkinizda hayirlısını versin insAllah
Dualarim sizinle bolca Yasin ve Fatiha okuyun. Yasin ne amacla okunursa fayda eder

Öncelikle başlığınızı okuyunca çok mutlu oldum hala birini tanımadan ona dua edecek kadar yüreği güzel insanların varlığını bilmek huzur verdi teşekkür ederim Allah razı olsun sizden.

Ben de yıllardır atanamıyorum ve evlilik imkansız gibi oldu umutlarım bitmis durumda beni de duanıza katarsanız çok mutlu olurum

Banada sinavlarimda basarili olmam icin. Psikolojik sorunlarimin gecmesi icin. Ve karsima iyi birinin cikmasi icin dua edebilir misin? Allah seninde dualarini kabul etsin

İş arıyorum paraya çok ihtiyacım olduğu sıkıntılı bir dönemdeyim 2 senedir bu böyle devam ediyor Rabbim henüz bir iş kapısı nasip etmedi. İsmim Zeynep dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun.

Uzun zamandır girmiyordum kk ye.Bu gece gitmek geldi ve direk konunuzu gördüm.InşAllah bende dualarınızdan nasipleneceğim demek diye düşündüm.
Benim içinde dua edermisiniz.Aklımdan kalbimden geçen dualarımın evlatlarımla sağlıkla imanla huzur mutlulukla sevgiyle ve bolluk bereketle hayırlıların en güzeliyle kabil olmasını diliyorum.Adım Nilüfer.
Bende sizin için dua etmek isterim.Isminizi ve duanızı yazarsanız.

Yaa Allah sizden de razı olsun inşallah husni zanlariniza layik olabilirim.
Tamam sizi de listeme ekleyecegim isteginizle birlikte

Banada sinavlarimda basarili olmam icin. Psikolojik sorunlarimin gecmesi icin. Ve karsima iyi birinin cikmasi icin dua edebilir misin? Allah seninde dualarini kabul etsin
Amin amin tamam insallah bunlar icin edeceğim

Rabbimin maddi ve manevi bizi feraha çıkarması

Evlatlarımın iman hizmetinde istihdam olmaları için dua beklerim.

Buraya yazan ve dua isteyen arkadaşların da duaları hayırlısıyla kabul olsun bu mübarek Zilhicce ayında.

Çok ince düşüncelisin maşaallah barekallah pembe4044

Selamün aleyküm. Benim de duaya ihtiyacım var. Eşimle aram uzun zamandır çok kötü bi soğukluk oluştu bi türlü aşamıyoruz. Çok çaresiz hissediyorum ne yapsam olmuyor. Rabbim eşime hidayet, aramıza sevgi ve muhabbet versin öyle dua ediyorum. Sizin de Allah rızası için dua bekliyorum

Amin ecmain tamam inşallah ekliyorum sizi de listeme

Amin amin amin duanızı listeme kaydedecegim insallah. Allah razi olsun sizden de,ben de rahatsizliklarima acil sifa bulmak ve hayirli afiyetli bir yuva kurmak icin dua isteyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…