Estağfirullah bu baslik onun icin acildi zaten ne demekkEğer çok olmayacaksam ben de dua isteyebilir miyim..
Sağ göğsümde bi kitle çıktı biyopsi oldum sonuçları bekliyorum ve ameliyat durumun var.Bunun için ve istediğim yere tayin olmam için dua eder misiniz n'olur
Rabbim acil sifa versin . Çok teşekkür ederim, karsilik gibi olsun istemem ama kimin duasinin kabul olacagi belli olmazDiş tedavisinden sonra yüzümde tutulma oldu.titreme de var. Sinir hasarı varmış. Soguk bende inanılmaz ağrıya neden oluyor. Benim icin dua eder misiniz? Sizin de duaniz varsa yazın. Karşılıklı dua edelim
Allah razı olsunRabbim aklından kalbinden geçen ne dileğin varsa nasip etsin
Amin inşAllah çook tesekkur ederimRabbim şifanızı versin inşaallah
Allah yardimciniz olsun ⚘Eğer çok olmayacaksam ben de dua isteyebilir miyim..
Sağ göğsümde bi kitle çıktı biyopsi oldum sonuçları bekliyorum ve ameliyat durumun var.Bunun için ve istediğim yere tayin olmam için dua eder misiniz n'olur
Rabbim hakkinizda hayirlısını versin insAllahRabbim acil sifa versin . Çok teşekkür ederim, karsilik gibi olsun istemem ama kimin duasinin kabul olacagi belli olmaz
O yüzden bana da rahatsizliklarima kalici ve acil sifa ve tez zamanda hayirli, afiyetli bir evlilik yapabilmem icin dua ederseniz cok sevinirim tabii
Amiin Allah razi olsunRabbim hakkinizda hayirlısını versin insAllah
Dualarim sizinlebolca Yasin ve Fatiha okuyun. Yasin ne amacla okunursa fayda eder
Rabbim kalplerinizi yeniden birleştirsin inşaallahbende eski eşimle barışmak istiyorum banada dua edermisinişiz arkadaşlar
Allah senin için hayırlı bir eş nasip etsin inşaallahBanada doğru zamanda hayırlı eş icin dua edermisiniz
Rabbim gonlunuzdekini hakkınızda hayirli eylesinbende eski eşimle barışmak istiyorum banada dua edermisinişiz arkadaşlar
Yaa Allah sizden de razı olsun inşallah husni zanlariniza layik olabilirim.Öncelikle başlığınızı okuyunca çok mutlu oldum hala birini tanımadan ona dua edecek kadar yüreği güzel insanların varlığını bilmek huzur verdi teşekkür ederimAllah razı olsun sizden.
Ben de yıllardır atanamıyorum ve evlilik imkansız gibi oldu umutlarım bitmis durumda beni de duanıza katarsanız çok mutlu olurum
Amin amin tamam insallah bunlar icin edeceğimBanada sinavlarimda basarili olmam icin. Psikolojik sorunlarimin gecmesi icin. Ve karsima iyi birinin cikmasi icin dua edebilir misin? Allah seninde dualarini kabul etsin
Amin ecmain tamam inşallah ekliyorum sizi de listemeİş arıyorum paraya çok ihtiyacım olduğu sıkıntılı bir dönemdeyim 2 senedir bu böyle devam ediyor Rabbim henüz bir iş kapısı nasip etmedi. İsmim Zeynep dualarınızda banada yer verirseniz çok sevinirim. Allah razı olsun.
Amin amin amin duanızı listeme kaydedecegim insallah. Allah razi olsun sizden de,ben de rahatsizliklarima acil sifa bulmak ve hayirli afiyetli bir yuva kurmak icin dua isteyebilirimUzun zamandır girmiyordum kk ye.Bu gece gitmek geldi ve direk konunuzu gördüm.InşAllah bende dualarınızdan nasipleneceğim demek diye düşündüm.
Benim içinde dua edermisiniz.Aklımdan kalbimden geçen dualarımın evlatlarımla sağlıkla imanla huzur mutlulukla sevgiyle ve bolluk bereketle hayırlıların en güzeliyle kabil olmasını diliyorum.Adım Nilüfer.
Bende sizin için dua etmek isterim.Isminizi ve duanızı yazarsanız.