- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
Gerçekten mi kardeşimCanim okunmus bir kagida niyet ettim niyet eyledim oglusumun gozlerini yesil yapmaya yazip denize atiyorsun.Kagit yesile donerse senindir donmezse hic senin olmamistir.Hatta olursa olur olmazsa yesil cay demleriz deriz.
Cahilliğime ver ten rengi ile göz rengi ne alaka?İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
Hala gülüyosun halaBakın arkadaşlar kanıt da varmış niye inanmıyorsunuz :)
amma becerikli hatunsun valla kıskandım ha haHokka burun duası..kırık saç için muska..
Sivilce için okunmuş su..
duz kaş ve yay kaş için herturlu dua okunur üflenir..
Ombre yapılır..
Kulak memesi delinir..
Gebelik testi bulunur..
Hokka burun duası..kırık saç için muska..
Sivilce için okunmuş su..
duz kaş ve yay kaş için herturlu dua okunur üflenir..
Ombre yapılır..
Kulak memesi delinir..
Gebelik testi bulunur..
Nolur fake ol yalvariyorumGerçekten mi kardeşim
Korkuyorum artık kim ciddi kim dalga geçiyo çözemiyorumLaqad 'aetaa alllah li rayi.
Bin kere bunu çek. Allah dualari kabul edendir.
Arkadaşlar eşimle olan mutsuzluğumun yanında bir de bugünlerde kafaya çok taktığım bir konu var. Oğlum 4 aylık ve gözleri mavi yeşil karışımı tonlarındaydı ve bu günlerde oğlumun gözleri kahverengi gibi görünüyor renkliliği git gide kayboluyor çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri hep evlenince renkli gözlü bir çocuğum olsun istemiştim. Önce çocuğumun iki gözü de sağlıklı bir şekilde görsün sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim hep. Ama göz rengi git gide koyulaşıyor. Bir dua biliyo musunuz renkli olması için veya da ben dua ettim çocuğumun gözleri renkli oldu dualarım kabul oldu diyenler var mı. Çünkü Allah katında imkansız diye birşey yoktur Allah duaları kabul edendir. Duaları kabul olup çocuğumun gözleri renkli oldu diyen var mı. Varsa hangi duaları ettiniz??
Geç dalganı geçBizim bir komşu da öte alemden biriyle evliymiş. Öyle dedi.
Allah aşkına azıcık ilim irfan öğrenin. O çocuk bu şekilde büyümemeli.
ya sabırbayılacağım gülmekten yapmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?