• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.

Bakın arkadaşlar kanıt da varmış niye inanmıyorsunuz :)

Renkli gözlü çocukların toplum içerisinde çok beğenildiğini gözönüne alırsak bu kadının da böyle bir isteğinin olmasını daha normal karşılayabiliriz.Üstelik bilimadamları da bu konu üzerinde çalışıyor , talep edilen birşey olduğu kesin.
Bir tanıdığım da bebeği renkli gözlü olması için hep mavi yada yeşil giydirirdi ve kendisi de o renklerde giyerdi.Sonuçta mavi gözlü oldu bebek.Kendisi de bu yönteminin işe yaradığını düşünüyor.Eşi de mavi gözlüydü zaten.
Ancak bunun bir duası yok.Konu sahibi madem bu kadar çok istiyorsun bildiğin duaları ederek Allahtan dileyebilirsin.Bunun kararını Allah verir.Kimseye de beddua etmemelisin.Çok dalga geçildi diye beddua edilmez.

İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
Cahilliğime ver ten rengi ile göz rengi ne alaka?

Hokka burun duası..kırık saç için muska..

Sivilce için okunmuş su..

duz kaş ve yay kaş için herturlu dua okunur üflenir..

Ombre yapılır..

Kulak memesi delinir..

Gebelik testi bulunur..
amma becerikli hatunsun valla kıskandım ha ha

Arkadaşlar eşimle olan mutsuzluğumun yanında bir de bugünlerde kafaya çok taktığım bir konu var. Oğlum 4 aylık ve gözleri mavi yeşil karışımı tonlarındaydı ve bu günlerde oğlumun gözleri kahverengi gibi görünüyor renkliliği git gide kayboluyor çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri hep evlenince renkli gözlü bir çocuğum olsun istemiştim. Önce çocuğumun iki gözü de sağlıklı bir şekilde görsün sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim hep. Ama göz rengi git gide koyulaşıyor. Bir dua biliyo musunuz renkli olması için veya da ben dua ettim çocuğumun gözleri renkli oldu dualarım kabul oldu diyenler var mı. Çünkü Allah katında imkansız diye birşey yoktur Allah duaları kabul edendir. Duaları kabul olup çocuğumun gözleri renkli oldu diyen var mı. Varsa hangi duaları ettiniz??

Eğer yazdıkların kötü bir şaka değilse ve ciddiysen diye bir açıklama yapayım. Bebeklerde yeni doğdukları zaman melanin pigmenti hala salgılanmaya devam eder. Yani salgılanması durmaz. Bu nedenle saç ve göz rengi giderek değişir. Sonraki zamanlarda gerçek rengini bulur. Bu şekilde açık renk saç ve göz ile doğup giderek koyulaşan çok sayıda bebek var. Yani "Ben küçükken sarışınmışım" lafı bir nevi doğru. Duayla göz rengi konusuna gelince. Tövbe haşa Allah'ın işine karışmak gibi olmasın ama dünyada bunca sorun, bunca kötülük varken, dünyada bin türlü hastalıkla, rahatsızlıkla doğmuş milyonlarca bebek varken ve çocuğunuz sağlıklı doğmuşken sizin 'çocuğumun göz rengi değişsin' diye dua etmeniz Allahın gücüne gidebilir. Bence çocuğunuzu olduğu gibi kabul edin. Belki de eşinizle olan sorunlarınız kafanızı böyle saçma konulara takmanıza neden oluyordur. Kendinize sorunlarınızı anlatıp dertleşebileceğiniz birilerini bulun ve hatta daha iyisi bir terapiste görünün. Sevgiler.

konu sahibi sen boşver yeşil gözü de seni hayyatn bıktıran kocanla kayınvalideni napacaksın onu anlat hele

Back