- 29 Eylül 2014
- 9.022
- 17.052
- 498
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Cok guldum buna :)))ya yeşil çek bin kere asdasd
Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
Oha kk nin gücüne bak hahaha :)Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
hepicigini kazan sınavların insallahAyyyy cok tesekkur ederim.Insallaahhh kazanirsam konu acip banlanmak pahasina bile olsa herkesi halaya davet edicem
tövbe yarabbim
hahahah iyi kafa yapiyorsun herkesle ama ayiptir yapma etme. Millet burada ciddi sorunlarina yardim ararken sizin dalga geciyor olmaniz cok ayip !Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.Allah akıl fikir versin.
ALLAH razı olsun kardeşim sağolBen kocaman ve yürekten bir AMİN diyorum.
Esmerlikle yesil goz alakasi?Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
Hala duanin gücü diyo ya genetiğinde vardır renkli göz.İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
gözler hala yeşilse bi bak bakalimİSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
Tüh. Stv kapanmayaydı oraya gönderirdik dizi yaparlardı.İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?