• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

Google a tıkla yaz Ceyda düvencinin annesi ve çocuğu diye oku da utan konu sahibi.ceydanın annesi uzun yıllar önce öğretmenken bir trafık kazasında kör olmuş.Çocuğu da doğumdan kaynaklanan hastalıklarla boğuşuyor tek başına yürüyemiyor rahat konuşamıyor ayrıva sadece yüzde otuzbeş görüyor daha neler neler.Oku biraz konu sahibi boş işleri kovalayacağına

Herkesin böyle istekleri olabilir tabi ki doğal bir şey ama göz rengi genetiktir yani olacağı varsa olur olmazsa da sağlık olsun kafanıza takacağınız en kötü şey bu olur umarım

Yavaş yavaş gelde ayağın takılıp tepe üstü Çakılmayasın...
herkesin dinini inancını sorgulamak sana mi kaldi.
okadar inancliysan....Sağlık için dua et...
burda kaç tane bebeğini kaybetmis kadin var, onlar için dua et....
huzur icin dua et.....
olmadı evladin vatana millete hayırlı olsun die dua et......
yok ama sen hepimizde inançlısın dimi?
bunlarin yerine gelsen bize beddua et.....

Renkli gözler irisin melanin eksikliğinden meydana geliyor yani koyu renkli gözlere göre çok fazla hassaslık demek oluyor bu. Çabuk etkilenirler özellikle güneşten. Geneli ileride görüş bozukluğu, güneşte baş ağrısı yaşıyor.

Neyi istediğimizi keşke biraz araştırabilsek, ne iyi olurdu. Resmen çocuğunuz için çokta iyi bir şey olmayanı diliyorsunuz. Sağlıklı olsun ne fark eder ki rengi.

Bakınız sağ goze subhaneke..

Sol goze elham okudum şimdi..

IMG-20151216-WA0000.jpg

Ben mavi gözlüyüm mesela. Ama dünya yine aynı dünya. Kızımın kaka dolu kokulu bezi yine aynı korkunçlukta görünüyor. Bende kabız olabiliyorum mesela. Benimde gözlerim çapaklanıyor. Mesela demin ceviz kırdım kabak tatlısının içine koyayım diye içinde kurt gördüm böyle bıngıl bıngıldı. Ayyy iğrençti. Sonuç olarak öyle işte mavi gözlüyüm bende :D

Back