Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

Korkuyorum artık kim ciddi kim dalga geçiyo çözemiyorum
Arkadaşım hakkaten çözemiyomusun. İnanıyomusun cidden gerçek olduğuna. Gerçektenmi diye sorduğun şeyi bi deneswne yaptım diyede yaz sonra iyice malzeme ol sonra.
Yazmıcaktım üzüldüm belli ki iyi niyetli bi arkadaşımızsın. Verilen cevaplara sadece gülüyoruz, kendine güldürme

Allah akıl fikir versin.. bu şekilde dua edersen faydasını görürsün belki..

Duanın gücüne hepimiz inanıyoruz da sen işi yorum yapanlara beddua ederek bozdun.
Çekinik gen diye bir şey var 2 tanesi bir araya gelince baskın oluyor.

Dayım maviş+yenge kahve=Kuzen maviş
Küçük dayım maviş+yenge kahve=Küçük kuzen kahve
Annem yeşil+Babam kahve=Ben ela-yeşil , kardeşim kahve
Teyzem maviş+enişte maviş=Kuzenler masmavi

Ben de bu renkli göz hastaligini anlamiyorum.. Kadinin yesil erkek mavi gözlü olup cocugu kahverengi olanlar da var.
Herneyse onu geceyimde; nolacak renkli gözlü olunca?
Eltim hamileyken kv lerde tutturmustu mavi gözlü olsun insallah diye, dua edip durmuslar. Sonuc yeni dogan her bebek gibi mavimsi bir göz rengi vardi. Allaaa görme bunlari duamiz tuttu mavis kizimiz oldu diye neredeyse koyun kescekler..sonra ne oldu aylar gecti cocuk asil göz rengini aldi, bildigin kahverengi..hala daha mavi saniyolar o baska:)

Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte

demek ki göz yaşı dökmek yeterliymiş duaya gerek yokmuş .. keşke konuyu açmadan önce farketseydiniz..

Ağlıyorum deminden beri senden başka kimse DUANIN hikmetine gücüne inanmıyor
duanın hikmetine tabiki inanıyoruz ama sağlık için iş için aile huzuru için dua edilir çocuğum yeşil gözlü olsun da başı göğe ersin diye değil bilmem anlatabildim mi çok dindar kardeşşşşş

Kayınvalideciğimi anmadan geçemeyeceğim.
Kızım doğduğunda gözleri mavimsiydi (mavi değil yalnız mavimsi). Sonradan değişti tabi ki koyu kahve gözleri.
Babannemiz kızımı her gördüğünde '' İlk doğduğunda çok güzeldi gözleri renkliydi. Şimdi annesinin kopyası'' der
3 çocuğu var hepsi kahverengi gözlere sahip bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…