- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Aynen valla. Ben de senden korkuyorum.Korkuyorum artık kim ciddi kim dalga geçiyo çözemiyorum
Arkadaşım hakkaten çözemiyomusun. İnanıyomusun cidden gerçek olduğuna. Gerçektenmi diye sorduğun şeyi bi deneswne yaptım diyede yaz sonra iyice malzeme ol sonra.Korkuyorum artık kim ciddi kim dalga geçiyo çözemiyorum
Arkadaşlar eşimle olan mutsuzluğumun yanında bir de bugünlerde kafaya çok taktığım bir konu var. Oğlum 4 aylık ve gözleri mavi yeşil karışımı tonlarındaydı ve bu günlerde oğlumun gözleri kahverengi gibi görünüyor renkliliği git gide kayboluyor çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri hep evlenince renkli gözlü bir çocuğum olsun istemiştim. Önce çocuğumun iki gözü de sağlıklı bir şekilde görsün sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim hep. Ama göz rengi git gide koyulaşıyor. Bir dua biliyo musunuz renkli olması için veya da ben dua ettim çocuğumun gözleri renkli oldu dualarım kabul oldu diyenler var mı. Çünkü Allah katında imkansız diye birşey yoktur Allah duaları kabul edendir. Duaları kabul olup çocuğumun gözleri renkli oldu diyen var mı. Varsa hangi duaları ettiniz??
hepicigini kazan sınavların insallah
biz halay ucundan ilişirik bacım
sen rahat ol
Ağlıyorum deminden beri senden başka kimse DUANIN hikmetine gücüne inanmıyorBenim teyzemin sulale hep esmer. Ama teyzemin kizi hep dua etti. Cocugun gozu yesil oldu canim. Duasini gonderiyorum teyzemi arayip
İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
puhahaaaAynen valla. Ben de senden korkuyorum.
damardan girerim diosun yaneee ceyceygoncaaaa annene bile yollamayan o kötü koca ne olacak anlatt bakalım
Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
Bence konunu kapattır daha çok ağlarsın bence burda gülünürkenAğlıyorum deminden beri senden başka kimse DUANIN hikmetine gücüne inanmıyor
Cansiniz hepinizCok tesekkur ederim haydi insallah
duanın hikmetine tabiki inanıyoruz ama sağlık için iş için aile huzuru için dua edilir çocuğum yeşil gözlü olsun da başı göğe ersin diye değil bilmem anlatabildim mi çok dindar kardeşşşşşAğlıyorum deminden beri senden başka kimse DUANIN hikmetine gücüne inanmıyor
Aaaa bak işte buna dua edilir.
Canım sınavlarında başarılar dilerim, inşallah hepsini doğru yaparsın , attıkların da doğru çıkar amin :)
heeeeedamardan girerim diosun yaneee ceycey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?