• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
:KK47:
geçen amcamın cocuğu olmuyordu çok dua etti çocuğum olsun diye bi öğrendik ki hamileymiş aslında amcam halammış

Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
hahahah iyi kafa yapiyorsun herkesle ama ayiptir yapma etme. Millet burada ciddi sorunlarina yardim ararken sizin dalga geciyor olmaniz cok ayip !

Kadın ciddi ciddi sormuş doğru ya da yanlış demek ki inanıyor rencide etmeden dalga geçmeden üzmeden cevap vermek gerekir diye düşünüyorum. Konu sahibi senin de beddua etmen çok yanlış döner dolaşır seni bulur ayrıca şükret dua edeceksen de sağlıklı aklı başında hayırlı bir evladım olsun diye dua et.

:KK9::KK9: Allah akıl fikir versin.
İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.

yalnızzz benimm içinnnn bak yeşilll yeşillll yeşillll yeşillll senin yeşill gözlerinnnn yeşil gözlerinde sevdaaa yeşil gözlerinde belaaa yine yeşillendiiii fındıkkk dallarıııı :konu sahibi bak aklımı bozdum senin yüzünden aklıma bunlar geldi

Canim okunmus bir kagida niyet ettim niyet eyledim oglusumun gozlerini yesil yapmaya yazip denize atiyorsun.Kagit yesile donerse senindir donmezse hic senin olmamistir.Hatta olursa olur olmazsa yesil cay demleriz deriz.

İSPAT MI İSTİYOSUNUZ HA ALIN SİZE İSPAT. ANNEMİN ARKADAŞI KADIN KENDİ ESMER KOCASİ ESMER VE SÜLALEDE ESMER OLDUĞU HALDE DUA ETMİŞ VE YEMYEŞİL GÖZLÜ KIZI OLMUŞ ANNEM ŞAHİT OLAYA.KADINA ULAŞABİLSEM BURAYA KONU AÇMAZDİM DUANIN GÜCÜ.
Hala duanin gücü diyo ya genetiğinde vardır renkli göz.

Bak benim çocuklarım hep kahverengi gözlü benim gözlerim yeşil.

Bu kadar mı önemli renkli göz ya noluyo renkli olunca cennete mi gidiyor

gözler hala yeşilse bi bak bakalim
fazla uzatma bu mevzuyu
kenardan kenardan çıkışa yönel.
mazallah okadar beddua ettin millete
kahverengi ne dönerse geri görürsün.

Önemli olan çocuğunuzun sağlıklı olması değil mi? Gözleri renkli olsa ne olur, olmasa ne olur. Senin canın kanın değil mi? Bence çok bencilsiniz..

Tüh. Stv kapanmayaydı oraya gönderirdik dizi yaparlardı.

Back