- Konu Sahibi Yokgibiyim
Cocugunuz saglikli olsun guzel mutlu bir hayati olsun diye dua edin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ancak o dediğiniz şey imkansız..Ben de bu renkli göz hastaligini anlamiyorum.. Kadinin yesil erkek mavi gözlü olup cocugu kahverengi olanlar da var.
Herneyse onu geceyimde; nolacak renkli gözlü olunca?
Eltim hamileyken kv lerde tutturmustu mavi gözlü olsun insallah diye, dua edip durmuslar. Sonuc yeni dogan her bebek gibi mavimsi bir göz rengi vardi. Allaaa görme bunlari duamiz tuttu mavis kizimiz oldu diye neredeyse koyun kescekler..sonra ne oldu aylar gecti cocuk asil göz rengini aldi, bildigin kahverengi..hala daha mavi saniyolar o baska:)
bir anda konu açtınız buradakilere kızdınız gözleri birden tekrar yeşil oldu yanii.Oğlum daha 4 aylık 6 aya kadar oturuyo göz rengi.ALLAH bir fırsat daha verdi şükürler olsun
Evet benimde gözlerim bozuktur.Renkli gözler irisin melanin eksikliğinden meydana geliyor yani koyu renkli gözlere göre çok fazla hassaslık demek oluyor bu. Çabuk etkilenirler özellikle güneşten. Geneli ileride görüş bozukluğu, güneşte baş ağrısı yaşıyor.
Neyi istediğimizi keşke biraz araştırabilsek, ne iyi olurdu. Resmen çocuğunuz için çokta iyi bir şey olmayanı diliyorsunuz. Sağlıklı olsun ne fark eder ki rengi.
Gerçek değilsin ya mümkün değil. Ordan herkese gülüyosun bence. İnanamıyorum sana ve senin gibi şükürsüz olanlara.Oğlum daha 4 aylık 6 aya kadar oturuyo göz rengi.ALLAH bir fırsat daha verdi şükürler olsun
bir anda konu açtınız buradakilere kızdınız gözleri birden tekrar yeşil oldu yanii.
anlaşıldı
Biraz cenabettim o sırakızım bu çarpılmış
Yanlışla sana attım msj