• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

şaka gibi... çocuk mavi yeşil gözlü olsa ne olacak madalya mı takacaklar. kahverengi renk değil mi. hayırda sana ne faydası var. millete renkli gözlü çocuğum var diye hava mı atacaksın. çocuğun renkli gözlü olmasını istemek EGO değilse nedir...

Aynen.Kalbi temiz bir insanın ettiği duanın zaten bir şekilde olduğuna inanıyorum.

Deseydi çocuğum gözünden rahatsız ben dahil en az 100 kişi burda ona dua ederdik.
Neyse bunu da gördük, bildiği Kuranla bizi ezikleyen birinden beddua :KK8:

Yahu bırakın Allah aşkına.
Zerre Allah kitap bilen insanın yapacağı şeyler mi bunlar.
Hadi cahillik tamam cehalet de ısrar niye?
Bilmediğini aç öğren sonra insanlara hönkür.
Ama neredeee.

Bu tamamen genlerle dna ile ilgili bir şey, istediğiniz kadar dua edin olmaz.
Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun

Kizlar dua demisken cumartesi sinavim var baldankabak su sinavi kazansin der misiniz :rolleyes:

Her yere soktum vallahi bu kadar insan kazanmami diliyor bu kez kazanamazsam beni forumdan atin :cry::rolleyes:
allahım baldankabak girdiği girmediği gerekli gereksiz bütün sınavları kazansınnn.Çok aminnn

Back