- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.943
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
tastamam o benimWelcome to the club
Mapısta bana eşlik edicek birini buldum galiba
Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
sen çocuğunun sana çekmemesi için dua et. Bu daha önemli diğerine sonra edersinOlur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
44 ü 43 yap sondan ben ettim bir dua he heBiz yeşil göz için değil de Allah bu zavallı konu sahibine biraz mantık versin diye dua edelim.
Hadi kızlar hep birlikte 468962478844 defa mantık duası ediyoruz.
Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
allahım baldankabak girdiği girmediği gerekli gereksiz bütün sınavları kazansınnn.Çok aminnn
ahh AhhhWelcome to the club
Mapısta bana eşlik edicek birini buldum galiba
Biz ona ya sutcuden ya tupcuden diyoruzOlur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsun
amanın koptum iyiceİlişkiye girerken lens takaydın ya söylemediler mi?
bayılacağım gülmekten yapmayın kızlarBiz ona ya sutcuden ya tupcuden diyoruz
Tövbe yarabbim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?