- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
ben de gülüyorum
Allah güzel huy verseymiş keşke değil mi?
Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
Laqad 'aetaa alllah li rayi.
Bin kere bunu çek. Allah dualari kabul edendir.
Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
bu konu kilitlenir dini içerikten ne güzel eğleniyorduk halbuki
Aynen.Kalbi temiz bir insanın ettiği duanın zaten bir şekilde olduğuna inanıyorum.
Deseydi çocuğum gözünden rahatsız ben dahil en az 100 kişi burda ona dua ederdik.
Neyse bunu da gördük, bildiği Kuranla bizi ezikleyen birinden beddua
Olur olur ispatı 1 kişi var ama kendisine ulaşamıyoruz. Annem anlattı arkadaşı bir kadın hem eşi hem kendi ve sülalede esmer olduğu halde çok dua etmiş yemyeşil gözlü çocuğu olmuş. Alın işte ispatı. Duanın gücüne inanmayanlara ders olsunBu tamamen genlerle dna ile ilgili bir şey, istediğiniz kadar dua edin olmaz.
daha banım bugün açıldı ne zaman böyle konu açılsa ben gaza gelip gene banlanıyorum ya yazık bana durdurun beni kızlar
Allahim bana akıl veranlamı ne merak ettim ??
allahım baldankabak girdiği girmediği gerekli gereksiz bütün sınavları kazansınnn.Çok aminnnKizlar dua demisken cumartesi sinavim var baldankabak su sinavi kazansin der misiniz
Her yere soktum vallahi bu kadar insan kazanmami diliyor bu kez kazanamazsam beni forumdan atin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?