- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi Yokgibiyim
aaa ama dini bütün bi kardeşimizsinKonu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
bedduanın kötü olduğunu bilmez misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ama dini bütün bi kardeşimizsinKonu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
Yav sen benim yazdigim duayi oku. GarantiKonu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
Sen kuranı aç oku gerizekaliRabbim bilir kime ne ceza vereceğini.
Siz dert etmeyiniz.
Elinizin altında internet var okuyun öğrenin.
Kuran-ı Kerim okumayi biliyosan renkli göz için dua varsa bizden iyi bilmen lazim.Çocuklar zekayı anneden değil Allahın lütfuyla alır.O zekayı anneye verende Allahtır kuranı aç oku. ALLAH İSTEMEZSE BIRAK GENETİĞİ ZEKAYI BİR YAPRAK BİLE YERİNDEN KIPIRDAMAZ
Bedduan döner dolaşır seni bulur.Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
Senin gibi birine az bile dendi.Sus be yeter alt
tarafı dua istedim zalim insanlar
Sus be yeter alt
tarafı dua istedim zalim insanlar
Sen kuranı aç oku gerizekali
Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
yemin ederim koptumya yeşil çek bin kere asdasd
allah evinize ateşler salsınn da de konu sahibi he heaaa ama dini bütün bi kardeşimizsin
bedduanın kötü olduğunu bilmez misin?
Allah akıl fikir versin.Kuran-ı Kerim okumayi biliyosan renkli göz için dua varsa bizden iyi bilmen lazim.
Çok çirkinleştin ama sen. Mune Kazen @Margarikotin
ben de ben deyemin ederim koptum