- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 32
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işteBebeklerimizin sağlıklı olduğuna şükretmemiz lazım. Bunu için bu kadar üzülmeniz çooook vahim bir durum. Bir an önce hastaneleri ve rehabilitasyon merkezkerini ziyaret etmelisiniz ki halinize şükredebilesiniz. Yazık....
ya yeşil çek bin kere asdasd
dedeye genetik olarak çekebilir zatenAblam hamileydi hep dua ettik sarisin mavi gozlu olsun diye
Ablam ela enistem kahve gozlu bu arada
Bizim yegen dedesine cekti sari ve mavis gozlu coook tatli Allah dilerse neden olmasin
Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
He canım heAğlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
bu konu kilitlenir dini içerikten ne güzel eğleniyorduk halbukiAhahahahahaayh cok iyi geldi bu yaa
yok artık konu sahibi senin acil psikiyatriste görünmen lazım ücreti de benden olsun valla bakAğlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
Sana şükretmen gerektiğini söylüyorum sen bana bela okuyosun.Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
tam çekirdeklik ve nescafelik konubu konu kilitlenir dini içerikten ne güzel eğleniyorduk halbuki
konu sahibini anlamak zor anlayan beri gelsinSana şükretmen gerektiğini söylüyorum sen bana bela okuyosun.
Sen gerçek misin ya? Gerçek olma ne olur.Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
konu sahibini anlamak zor anlayan beri gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?