- 7 Mayıs 2015
- 426
- 557
- 103
- Konu Sahibi Yokgibiyim
Bizimle dalga gectiginizi farzediyorum ve sessiz kalma hakkimi kullaniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocuklar zekayı anneden değil Allahın lütfuyla alır.O zekayı anneye verende Allahtır kuranı aç oku. ALLAH İSTEMEZSE BIRAK GENETİĞİ ZEKAYI BİR YAPRAK BİLE YERİNDEN KIPIRDAMAZBravo bravo ne de güzel açıkladınız.
Çocuklar zekayı da anneden alıyorlar çoğunlukla.
Bilmem anlatabildim mi?
Bir iki kitap okuyun biyolojiyle ilgili sonra tartışalım.
Aşık oldumda evlendim oldu muBi de sırf gözü için evlendim de de tam olsun :)
Büyüyünce lens taktırırsın olmadı
Çocuklar zekayı anneden değil Allahın lütfuyla alır.O zekayı anneye verende Allahtır kuranı aç oku. ALLAH İSTEMEZSE BIRAK GENETİĞİ ZEKAYI BİR YAPRAK BİLE YERİNDEN KIPIRDAMAZ
Arkadaşlar eşimle olan mutsuzluğumun yanında bir de bugünlerde kafaya çok taktığım bir konu var. Oğlum 4 aylık ve gözleri mavi yeşil karışımı tonlarındaydı ve bu günlerde oğlumun gözleri kahverengi gibi görünüyor renkliliği git gide kayboluyor çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri hep evlenince renkli gözlü bir çocuğum olsun istemiştim. Önce çocuğumun iki gözü de sağlıklı bir şekilde görsün sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim hep. Ama göz rengi git gide koyulaşıyor. Bir dua biliyo musunuz renkli olması için veya da ben dua ettim çocuğumun gözleri renkli oldu dualarım kabul oldu diyenler var mı. Çünkü Allah katında imkansız diye birşey yoktur Allah duaları kabul edendir. Duaları kabul olup çocuğumun gözleri renkli oldu diyen var mı. Varsa hangi duaları ettiniz??
Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.Benim de babam mavi gözlü ama annem kahve ben kahve gözlüyüm
Problemi kendinde arayabilirsin :)
Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
Allahın yarattığı varlığı beğenmeyip yeşil göz istiyorum diye dua arayın. Sonra Allah bizim cezamızı versin.Konu açtığıma pişman ettiniz Allah versin cezanızı hepiniz düşman gibi saldırdınız bana.
Sus be yeter altHerşeyin Allahtan geldiğini söyleyip bilimi inkar eden sen acaba Allahın sana verdiği şeyden memnun olmadığın için ne kadar gunaha girdiğinin farkında misin?