• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

Bravo bravo ne de güzel açıkladınız.
Çocuklar zekayı da anneden alıyorlar çoğunlukla.
Bilmem anlatabildim mi?
Bir iki kitap okuyun biyolojiyle ilgili sonra tartışalım.
Çocuklar zekayı anneden değil Allahın lütfuyla alır.O zekayı anneye verende Allahtır kuranı aç oku. ALLAH İSTEMEZSE BIRAK GENETİĞİ ZEKAYI BİR YAPRAK BİLE YERİNDEN KIPIRDAMAZ

Çocuklar zekayı anneden değil Allahın lütfuyla alır.O zekayı anneye verende Allahtır kuranı aç oku. ALLAH İSTEMEZSE BIRAK GENETİĞİ ZEKAYI BİR YAPRAK BİLE YERİNDEN KIPIRDAMAZ

Allah dilememiş demek ki.
Görünen o ki sizde yaprak bile kıpırdamıyor pes. Dini sizin gibi yönergeler veren birinin aracılığıyla öğrenseydim aynı sizin gibi olurdum. 3 kulhuvallah bir elham değil mi evet öyle çok belli.
Bu kadar cehalet beni bozar.
Size iyi dalgalar.

Arkadaşlar eşimle olan mutsuzluğumun yanında bir de bugünlerde kafaya çok taktığım bir konu var. Oğlum 4 aylık ve gözleri mavi yeşil karışımı tonlarındaydı ve bu günlerde oğlumun gözleri kahverengi gibi görünüyor renkliliği git gide kayboluyor çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri hep evlenince renkli gözlü bir çocuğum olsun istemiştim. Önce çocuğumun iki gözü de sağlıklı bir şekilde görsün sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim hep. Ama göz rengi git gide koyulaşıyor. Bir dua biliyo musunuz renkli olması için veya da ben dua ettim çocuğumun gözleri renkli oldu dualarım kabul oldu diyenler var mı. Çünkü Allah katında imkansız diye birşey yoktur Allah duaları kabul edendir. Duaları kabul olup çocuğumun gözleri renkli oldu diyen var mı. Varsa hangi duaları ettiniz??

Yorumları okumadan yazıyorum kim ne dedi bilmiyorum neden yazma isteği duydum birden onuda bilmiyorum ama ben yaklaşık 2 yıldır bebisim olsun diye uğraşıyorum belki benimki az bi zaman 8 9 sene bekleyen insanların yanında k.bakmayın ama bir evladınız olduğuna sukredin Allaha bende dahil bir cok insan evlat sahibi olabilmek icin her ay ne umutlarla bekliyoruz, gözü kahve olmuş mavi olmuş ne farkedecek anlamadim

Madem çocuğunun renkli gozlu olmasi senin için cok onemliydi,neden risk alarak gebe kaldin ki? Istedigin ozellikler uzerine sipariş gibi bir cocuk evlatlik edinebilirdin cocuk esirgemeden. Renkli göz, varsa saç burun tercihin,onlari da soylerdin. Yavruna üzülüyorum. Goz rengim degissin diye dua eden bir annem olsa kendime de üzülürdüm. Kahverengi gozlu olmaktan bir hastalik,sakatlik gibi bahsetmissin.

Benim beş yaşına kadar masmavi olan gözlerim koyu kahve olmuş. Eski resimlerde sarı saç mavi göz 6 yaşa bak kahverengi saç kahverengi göz :))) allahtan annem sen değilmişsin kalp krizi geçirirdib :)))

Back