• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

ya yeşil çek bin kere asdasd
Ne güldüm ya cevabına çok yerinde olmuş :KK70::KK70:
Önemli olan gözün rengi değildir ki .
Güzel bakması , anlamlı olması önemli
Tabi en başta da sağlıklı olması .

Yahu saçma sapan inanışlarınızı aktarmayın millete.
Allahın varlığı birliği mantık üzeredir. Mantıksız şey yaratmaz.
Hasbinallah.
Göz rengini veren Allah demek ki mantıklı olduğu için renkli gözlü insanları yaratmış zaten. Mantıksız olsa 1 tane renkli gözlü insan olmazdı

Göz rengini veren Allah demek ki mantıklı olduğu için renkli gözlü insanları yaratmış zaten. Mantıksız olsa 1 tane renkli gözlü insan olmazdı

Bravo bravo ne de güzel açıkladınız.
Çocuklar zekayı da anneden alıyorlar çoğunlukla.
Bilmem anlatabildim mi?
Bir iki kitap okuyun biyolojiyle ilgili sonra tartışalım.

Senin bu dedigine gore demekki senin cocugunun kahverengi gozlu olmasiymis mantikli olan. O yuzden allah oyle yaratmis:) bosuna dua etme,hayirlisini iste.

Laqad 'aetaa alllah li rayi.
Bin kere bunu çek. Allah dualari kabul edendir.

Bebekler anne karninda suyun icinde oldugu icin dogduklarinda gozleri mavi olur sonrasinda rengi döner. Saglikli olmasini dileyin sadece. YaZin calistigim yerde bi adamin karisi hamileydi. Erkek adamin erkek oglu olur. Erkek baska falan dedi ertesi gun cocugun kontrolunde kalp atislarini duyamadilar. Sukretmeyi bilin cocugunuz saglikliysa gozun renginin ne onemi var

yeni dogan tum cocuklarin gozleri renkli gibi gorunur buyuk ihtimal tam rengi kahverengi...
o isler duayla olsaydi ooohhooo

Back