- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi Yokgibiyim
-
burda evlat hasreti çeken o kadar çok insan varki sen bunu dertmi saniyosun allah aşkına bide buraya yazmışsınArkadaşlar eşimle olan mutsuzluğumun yanında bir de bugünlerde kafaya çok taktığım bir konu var. Oğlum 4 aylık ve gözleri mavi yeşil karışımı tonlarındaydı ve bu günlerde oğlumun gözleri kahverengi gibi görünüyor renkliliği git gide kayboluyor çok üzülüyorum. Çocukluğumdan beri hep evlenince renkli gözlü bir çocuğum olsun istemiştim. Önce çocuğumun iki gözü de sağlıklı bir şekilde görsün sonra da renkli gözlü olsun diye dua ettim hep. Ama göz rengi git gide koyulaşıyor. Bir dua biliyo musunuz renkli olması için veya da ben dua ettim çocuğumun gözleri renkli oldu dualarım kabul oldu diyenler var mı. Çünkü Allah katında imkansız diye birşey yoktur Allah duaları kabul edendir. Duaları kabul olup çocuğumun gözleri renkli oldu diyen var mı. Varsa hangi duaları ettiniz??
Az önce siz ağlarken bebenizin gözleri tekrar yeşil olmamış mıydı sevgili troll?
E tamam muradınıza erdiniz daha niye çırpınıyorsunuz ki?
Ağlıyorum deminden beri senden başka kimse DUANIN hikmetine gücüne inanmıyor
senin kv çocuğun psikolojisini bozucakKayınvalideciğimi anmadan geçemeyeceğim.
Kızım doğduğunda gözleri mavimsiydi (mavi değil yalnız mavimsi). Sonradan değişti tabi ki koyu kahve gözleri.
Babannemiz kızımı her gördüğünde '' İlk doğduğunda çok güzeldi gözleri renkliydi. Şimdi annesinin kopyası'' der
3 çocuğu var hepsi kahverengi gözlere sahip bu arada
ALLAH razı olsun kardeşim sağol
Duanın gücüne inanmayanlar dine de inanmıyolar demek kiGeç dalganı geç
din kardeşiyiz demek istedi konu sahibi he hesizin duanıza değil yalnız.
size Allahtan akıl isteyenlerin duasına amin dedim.
bir az önce bana saydırıyordunuz ne kolay kardeş olduk.
Korkuyorum artık kim ciddi kim dalga geçiyo çözemiyorum
hadi ya. hangi dua kardeş. ben renkli lens takıyorum yıllardır. sevabına deyiverde renkli lensten kurtar şı gacıyıAğlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
Yanlışla sana attım msjsizin duanıza değil yalnız.
size Allahtan akıl isteyenlerin duasına amin dedim.
bir az önce bana saydırıyordunuz ne kolay kardeş olduk.
Geç dalganı geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?