Dua ettim ve çocuğumun gözleri renkli oldu diyen anneler var mı?

çocuklarının gözü yeşil olmayan k.k kulübü üyeleri bu acıyla yaşanır mı haydi hep beraber çocukları yurda verip ardından da dualar edip yeni ve yeşil gözlü bebekler yapalım ne dersiniz

burda evlat hasreti çeken o kadar çok insan varki sen bunu dertmi saniyosun allah aşkına bide buraya yazmışsın

Troll de olsa bu nasıl kafa ??? hayır nerden bulunur böyle şeyler anlamam

Ağlıyorum deminden beri senden başka kimse DUANIN hikmetine gücüne inanmıyor

Rabb'im dilerse olmazları oldurur, duaları kabul eder bunda şüphe yok ELHAMDULİLLAH buna inanırım...

Ama burada sağlıklı, gözleri gören bir bebeğin var ve bu dert edip istediğin şeye bak. Gerçekten çok garipsedim.

Önceden böyle bir isteğin olmuş olabilir ama şuan o bebeğine bakıp mutlu olup şükredeceğine bunu mu dert ediyorsun kendine.

Bebek hasretiyle yanıp tutuşan insanlar var tek dertleri sağlıkla boş olan kucaklarının dolmasını isteyen. Göremeyen bebekler var ailesi ellerinde olsa da gözlerini vermek için çabalayıp duran..

Allah hepimizi O'na gerçek anlamda şükredeceği kullardan eylesin bizi. Gerçekten insanoğlu çok nankör. Hiçbir şeyden memnun olmayı bilmiyoruz.

şaka mı bu

hadi genetiği bilimi vs geçtim de

Allah kendi yarattığını sırf senin garip talebin için mi değiştirecek

bunun şekli duası mı olur

daini şekle boğmayın ille de istiyorsan içinden gelir dua edersin renkli olsun diye de 5 kere şu sure, 8 kere bu dua okununca olacak da bir tanesi eksik kalınca olmayacak mı

cidden bunu aklınızdan geçiriyor musunuz

sayısı vs vardır eksik olur da olmaz diye

senin kv çocuğun psikolojisini bozucak

Töbe töbe göz rengi icindemi dua ediliyormuş
Benim bildigim cocugum saglikli olsun demek en buyuk duadir.
Rabbim zaten herkesi en güzel sekilde yaratiyor haşa ona akıl verir gibi şu renk olsun allahim,saci lule lule olsun vs demek haddimizi aşmak olmazmi ??

Ağlattınız beni ağlıyorum şuanda. Yeşilden kahverengiye dönüşen oğlumun gözleri şimdi tekrar yeşil oldu Allah versin cezanızı Allah büyük işte
hadi ya. hangi dua kardeş. ben renkli lens takıyorum yıllardır. sevabına deyiverde renkli lensten kurtar şı gacıyı

Konu sahibinin açmış olduğu ilk konuya baktım ve bence fake değil. Maalesef ki değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…