Kizlar beklemedigim hizli gelismeler oldu!! Doktorlarla konustuk Cuma günü ve daha en az iki hafta esimi komada tutacaklarini, birdaki haftaya kesinlikle bel ameliyatini yapmiyacaklarini söylediler. Bogazini acip önden hortum takacaklarmis birdaha cigerlerinden hasta olmasin diye. Birde uzun süre agizdaki hortum kalirsa ozaman iltap cok olurmus, uyandikca rahat etmezmis ve ses tellerinede zarar verirmis dediler, pazartesi sabah ameliyat olacak onun yüzünden bogazdan.
Bu sabahda kayinbabamgil birden biz gidelim yapacak birsey yok zaten, uyandigi zaman geliriz yine dediler. Ikiside aksam türkiyeye uctular.
Bugünde esim gözlerini acti, ama bilinci yerinde degil, yani bizi görmüyor hic transda gibi. Uyku ilac dozasini yavas yavas indiriyoruz ondan, normal dedi doktorlar. Bugünde doktor dediki hergün yeni kararlar aliyoruz, cigerlerindeki iltap gecmis antibiotik sayesinde, sabah atesi 38.8 di aksama kadari yaninda kaldim cok dua ettim 37.1 e düstü cok sükür. Atesi beyin yapiyormus, beyin normallestikce ates iniyormus.
Kafasina dikis atmislar, demekki beyinin artik tek dinlenmesine ihtiyaci var.
Cok umutluyum, insallah iyi olacak, her gün gidecegim, yarin sabahda gidecegiz benden imza falan istiyorlar ameliyatlar icin.
Ha birde doktor bugün birden dediki, bugün diger doktorlar birdaha bir araya geldi, böyle giderse durumu carsamba veya persembe bel ameliyatini yapacagiz dedi.
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur, esim dualarin sayesinde insallah eski sagligina kavusacak, dahada iyi olacak insallah. Bugün dua ederken hemsire (normalde gereginden disi hic konusmuyorum hemsireyle rahatsiz etmemek icin) esimle ilgileniyordu birden bire esiniz size bakti dedi. Ben heyecanla baktim ama gözünü geri kapatmisti. Insallah öyle olmustur, insallah yavas yavas bilinci yerine geliyordur.
Bugün bir sürü kurupasta tatli falan alip kücük kücük paketler yaptirik hemsireye verdik orda calisan herkese, doktorlarada dagitilsin istedik, sevindiler bende onlar sevindi diye sevindim, okadari emek veriyorlar orda, onlarinda moralini yüksek tutmak gerek. Allah razi olsun hepsinden. Elimdende daha fazla gelmiyorki, daha fazla yapsam. Insallah bundan sonra size hep güzel haberlerle gelirim, hepinizin ilgisinden dolayi cok cok cok tesekkür ediyorum