Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

Şimdi okudum maalesef bende arkadışın başına gelenleri
nasıl olduda göremedim :çok üzgünüm:
Rabbim şifasını versin sevdiklerine bağışlasın onu
:çok üzgünüm:

bende çok merak ediyorum.inşallah herşey yolundadır.telefonla ulaşıp bize haber yazabilecek kimse yok mu arkadaşlar.

Yani............... Allah korusun.. gelip de haber alamamak çok üzücü..
Allolacım.. a.s. a.s. Sabırlar dilerim güzelim. Allah yardımcın olsun..
Dualarımız umarım adresi buluyordur...
Hoşça kal..

Allah sevdiklerine bağışlasın inşallah biran önce iyleşir DUALARIMIZ SENİNLE CANIMM

evet arkadaşlar, lolamızdan son haber...

Kizlar size haber vermek icin girdim, ben bir süreligine aranizdan ayrilacagim istemiyerek, cünki isler basimi asti cok yorgun düsüyorum ve evdende rahat giremiyorum artik hep kayinvalidem- babam yanimda bir dakika bile yanliz birakmiyorlar insani, simdide dersim var diye girdim ama acayip uykum var kalamiyacagim, üniversteyede son günler gitmedim, saat 1 gibi bir hastaneye gidiyoruz aksama kadari ordayiz, kayinbabamgilinde almancasi olmadigi icin ben mecbur yanlarinda duruyorum sürekli doktorlarla görüsüyorum kagit islemleride basladi, siz beni bilirsiniz, ben ilk firsatta yine yazarim. Esimin durumunda bir ilerlemede yok gerilemede yok, hatta atesi var bronsit olmus nefes borusundan dolayi, insallah iyi olur diyoruz bugün koran okuduk toplanip, haftaya belinden ameliyat etmeyi düsünüyorlar eger bronsiti gecerse, daha iki hafta komadan uyandirmayi düsünmüyorlar.
Bu arada binbir sey geciyor aklimdan ama bosverin moralim bozuk simdi yazipda sizide bunaltmayayim. Ben yine toparlarim kendimi siz merak etmeyin, cok yoruldum ve huzurum yok, insanlarin agzida torba degilki büzesin, gecen üniversteye gidiyorum cünki ay sonunda sinavlarim var ve ben bu seneyi gecmek istiyorum onca ay bosunami ugrastim sonucta, birisi diyorki "simdi git git sen, esin uyandiktan sonra gidemiyeceksin ona bakman gerekecek asil is ondan sonra basliyor" diyor ( hastaneden cikinca bakima muhtac olacagini nerden biliyorsa doktorlar bile sapasaglam cikabilir diyor). Ay daha neler neler, mümkün oldukca kulak asmamaya calisiyorum, ama bu durumda bile insanin moralini sifirinda altina getirmeye calisan insanlar var inanirmisiniz, ben artik sadece esimin biran önce iyilesmesini istiyorum.
Hepinizi öpüyorum

canım sen uzme kendını kendını bılmez ınsanların lafı yuzunden inş esının bronsıtıde gecer amelıyatıda guzel gecer dualarımız senınle unutma

Canım aklımız sende dualarımız eşinle...Biran önce sapasağlam ikiniz kolkola çıkın inşallah hastaneden :1hug:

Öncelikle rabbim şifa versin.Başından beri takip ediyorum ve dua'da.Allahım arkadaşımıza güç kuvvet versin ,ayakta,dimdik,sapasağlam olsun,her şıkla hayat devam ediyor.Bitirmesi gereken okulu,hastanede yatan eş,kayınvalde filan .Ama herşeyin üstesinden geleceğine eminim.Rabbim yardımcısı olsun.

Kizlar beklemedigim hizli gelismeler oldu!! Doktorlarla konustuk Cuma günü ve daha en az iki hafta esimi komada tutacaklarini, birdaki haftaya kesinlikle bel ameliyatini yapmiyacaklarini söylediler. Bogazini acip önden hortum takacaklarmis birdaha cigerlerinden hasta olmasin diye. Birde uzun süre agizdaki hortum kalirsa ozaman iltap cok olurmus, uyandikca rahat etmezmis ve ses tellerinede zarar verirmis dediler, pazartesi sabah ameliyat olacak onun yüzünden bogazdan.
Bu sabahda kayinbabamgil birden biz gidelim yapacak birsey yok zaten, uyandigi zaman geliriz yine dediler. Ikiside aksam türkiyeye uctular.
Bugünde esim gözlerini acti, ama bilinci yerinde degil, yani bizi görmüyor hic transda gibi. Uyku ilac dozasini yavas yavas indiriyoruz ondan, normal dedi doktorlar. Bugünde doktor dediki hergün yeni kararlar aliyoruz, cigerlerindeki iltap gecmis antibiotik sayesinde, sabah atesi 38.8 di aksama kadari yaninda kaldim cok dua ettim 37.1 e düstü cok sükür. Atesi beyin yapiyormus, beyin normallestikce ates iniyormus.
Kafasina dikis atmislar, demekki beyinin artik tek dinlenmesine ihtiyaci var.
Cok umutluyum, insallah iyi olacak, her gün gidecegim, yarin sabahda gidecegiz benden imza falan istiyorlar ameliyatlar icin.
Ha birde doktor bugün birden dediki, bugün diger doktorlar birdaha bir araya geldi, böyle giderse durumu carsamba veya persembe bel ameliyatini yapacagiz dedi.
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur, esim dualarin sayesinde insallah eski sagligina kavusacak, dahada iyi olacak insallah. Bugün dua ederken hemsire (normalde gereginden disi hic konusmuyorum hemsireyle rahatsiz etmemek icin) esimle ilgileniyordu birden bire esiniz size bakti dedi. Ben heyecanla baktim ama gözünü geri kapatmisti. Insallah öyle olmustur, insallah yavas yavas bilinci yerine geliyordur.
Bugün bir sürü kurupasta tatli falan alip kücük kücük paketler yaptirik hemsireye verdik orda calisan herkese, doktorlarada dagitilsin istedik, sevindiler bende onlar sevindi diye sevindim, okadari emek veriyorlar orda, onlarinda moralini yüksek tutmak gerek. Allah razi olsun hepsinden. Elimdende daha fazla gelmiyorki, daha fazla yapsam. Insallah bundan sonra size hep güzel haberlerle gelirim, hepinizin ilgisinden dolayi cok cok cok tesekkür ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
canım çok güzel gelişmeler bunlar herkes dua ediyor inan hepimiz ilk bir hayırlı haber için ilk buraya giriyoruz .sende moralini yüksek tut canım allahımın izniyle göreceksin bu sınavda gececek sabır ve şükür bitanem allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle sevgili eşin için hepimiz dua ediyoruz unutma yanlız değilsin.sevgi ve dua ile öptüm canım

Lola'dan haber var
--------------------------------------------------------------------------------

Kizlar beklemedigim hizli gelismeler oldu!! Doktorlarla konustuk Cuma günü ve daha en az iki hafta esimi komada tutacaklarini, birdaki haftaya kesinlikle bel ameliyatini yapmiyacaklarini söylediler. Bogazini acip önden hortum takacaklarmis birdaha cigerlerinden hasta olmasin diye. Birde uzun süre agizdaki hortum kalirsa ozaman iltap cok olurmus, uyandikca rahat etmezmis ve ses tellerinede zarar verirmis dediler, pazartesi sabah ameliyat olacak onun yüzünden bogazdan.
Bu sabahda kayinbabamgil birden biz gidelim yapacak birsey yok zaten, uyandigi zaman geliriz yine dediler. Ikiside aksam türkiyeye uctular.
Bugünde esim gözlerini acti, ama bilinci yerinde degil, yani bizi görmüyor hic transda gibi. Uyku ilac dozasini yavas yavas indiriyoruz ondan, normal dedi doktorlar. Bugünde doktor dediki hergün yeni kararlar aliyoruz, cigerlerindeki iltap gecmis antibiotik sayesinde, sabah atesi 38.8 di aksama kadari yaninda kaldim cok dua ettim 37.1 e düstü cok sükür. Atesi beyin yapiyormus, beyin normallestikce ates iniyormus.
Kafasina dikis atmislar, demekki beyinin artik tek dinlenmesine ihtiyaci var.
Cok umutluyum, insallah iyi olacak, her gün gidecegim, yarin sabahda gidecegiz benden imza falan istiyorlar ameliyatlar icin.
Ha birde doktor bugün birden dediki, bugün diger doktorlar birdaha bir araya geldi, böyle giderse durumu carsamba veya persembe bel ameliyatini yapacagiz dedi.
Dualarinizi eksik etmeyin ne olur, esim dualarin sayesinde insallah eski sagligina kavusacak, dahada iyi olacak insallah. Bugün dua ederken hemsire (normalde gereginden disi hic konusmuyorum hemsireyle rahatsiz etmemek icin) esimle ilgileniyordu birden bire esiniz size bakti dedi. Ben heyecanla baktim ama gözünü geri kapatmisti. Insallah öyle olmustur, insallah yavas yavas bilinci yerine geliyordur. Insallah bundan sonra size hep güzel haberlerle gelirim, hepinizin ilgisinden dolayi cok cok cok tesekkür ediyorum

Allolola inan çok sevindim Allahım tez zamanda daha iyi etsin inşllh sanada sabır versin

hadi bakalım mutlu ve güzel bir haber verdin bize
alolacım öpüyorum kocaman
işallah geçecek bunlar
allah yardımcınız olsun :))

DİOLOG ALINTI:
Alıntı:
dilara48´isimli üyeden Alıntı
İnsan hayatta herşeyin kendisi için olduğunu unutmamalı biz de ailece türlü türlü şey yaşadık ve hepsi Allah tarafından olan şeylerdi yani kazalar hastalıklar doğal afetler ..Hal böyle olunca sürekli başımıza herşey gelebilirmiş gibi düşünüyorum tüpten zehirlenmeden uçak kazasına yangından sel felaketine..Neden bizim başımıza da gelmesin diye düşünürüm hep belki bir gün kör olucam belki de sağır onun için hep şükrederim sağlıkla geçirdiğim hergün için..Böyle düşünmek insanın maddi hırsını da köreltiyor ve büyük bir iç huzuruna kavuşuyorsun.

Dedim ya çok şey yaşadık diye üzerinden zaman geçtikçe gördük ki hepsi bizim için hayırlı olan şeylermiş...Hayır ve şer Allah'dandır.Nasıl güzel şeyler yaşayıp şükrediyorsak böyle üzücü olaylara da şükretmek gerek ..
Ne güzel ki sen hep moralini yüksek tutup pozitif olabiliyorsun.Etrafındakiler ne derse desin doğru olan senin yaptığın ..Ağlamak feryat etmek kimseye fayda sağlamaz ki herkes ne kadar güçlü olursa eşin de o kadar iyi hisseder..Yarın uyandığı zaman szi perişan görmesini mi isterler yoksa dimdik ayakta inanç dolu mu? bence böyle düşünmek gerke Lolam

cok güzel yazmissin dilaracik Aglamiyor degil agliyorum ama toparliyorum kendimi geri, bugün onu biraz daha iyi görünce bende tutamadim tabii kendimi..ama yaninda aglamiyorum duysun istemiyorum. Dua ediyorum iste, yapacak baska birsey yok. Hem insan gercekten daha huzurlu oluyor..

bugun nedense öyle bir aglamakliyim herseye agliyorum cok üzüldüm rabbim onu ailesine bagislasin
acil sifalar versin

Kizlar gecenlerde annemgilde koran okuduk herkes toplanti, orda koran okuyan hanimlar cok güzel birsey söyledi sizlerede yazayim dedim, dedilerki hastamizin tabiiki bu kaderinde varmis olacakmis yani hayir ve ser allahtan, ama aslinda bizler burda imtan ediliyoruz, allah bizi deniyor aceba ne yapacaklar diye, bizde dualarimizi ettikce sevab kazaniyoruz dediler. Ne mutlu inancli olanlara Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…