Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

Büyük geçmişler olsun.Rabbim acil şifalar versin.Oturup dua ettim,Allahım arkadaşın eşini onlara bağışlasın.İşallah sağlık haberlerini en kısa zamanda alırız.Rabbim arkadaşa da güç kuvvet versin.

inşallah en kısa zamanda iyileşme haberlerinide alırız.allah yardımcınız olsun,dayanma gücü versin.eşinizede şifalar versin inşallah.mümkün oldukça haber verirseniz sevinirim.

Lola'dan haberler var:
Bugün cok güzel haberler aldim doktordan!!! Benle cok dikkatli konusuyor fazla ümit vermek istemiyor ama aynen söyle dedi:
Beyin kanamasi ve siskinlikte bir degisiklik yok ama bu bilene iyi haber, hemende inmez zaten ama carsamba persembe gibi ilaclarini simdilik azaltmayi düsünüyoruzki kendine gelsin yani komadan uyansin diye.
Beyin cerrahi dünki beyin kontroldeki sonuclara bakarak esimin tamamen iyilesmesi cok büyük bir olasilik, yani cok iyi sansi var demis, yani kalici birsey kalmiyacagina beyinden dolayi, tamamen iyilesebilecegine. Dalak da zedeleme vardi o bayagi bir iyilesmis ic organlarda bir sorun yokmus ilk geldiginde iflas seklindeyken simdi organlari kan dolasimi güzel calisiyormus.
Belinin filmini cekmisler belinde kirik kemigi var ve o kesin ameliyat olmasi gerekmis, ama filimde sinirlerin yerinde oldugunu gibi görmüsler, kesin birsey diyemem ama galiba belin ameliyatdan sonra zamanla yeniden yürüyebilir dedi.
Bol bol dua ediyoruz kizlar sizde lütfen bugün yatmadan icinizden ne geliyorsa esimin sagligi icin bir dua edin, ben inaniyorumki dualarla ayaga kalkacak ve eskisinden bile saglikli olacak insallah.
Kayinbabamgilinde bir akrabasi geldi biraz uzak oturuyor aldi götürdü onlari bir gün orda kalacaklarmis

çok sevindim canım :)))) inşallah ayağa kalktığınıda haber verirsin bize sizin için dua edicem canım benim kendini yalnız hissetme sakın bizler varız Şeniz

Her zaman dualarımızdasın..
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞ.EN KISA ZAMANDA İYİLEŞMESİ DİLEĞİYLE

canım benin duyduklarıma çok sevindimmmm
allahım işallah bu günlerde geçecek
dua ediyorum eşin için Şeniz

ben yeni gördüm bu topiği ya çok çok geçmiş olsun canım Allah yar ve yardımcınız olsun

Canim benim, Rabbim bunca insanin duasini geri cevirmez insallah..
Dualarimiz seninle ve esinle..
Tez zamanda cok güzel haberlerini bekliyoruz.. :1hug::1hug:

canım çok geçmiş olsun,Rab'bim inşaallah size bağışlasın,sağlık,şifa versin.
İyi haberleri bekliyoruz,dualarım sizinle...

başlığı daha yeni gördüm.
Çok üzüldüm.
Ama Allaha şükür son sayfalarda sevindirici haberler okudum.
Allah acil şifalar versin,kimseye böyle acı imtihanlar yaşatmasın inş...

Allah kolaylık versin.. İnşallah bir an evvel düzelir... Hİç bir hasar kalmadan hayatına kaldığı yerden devam eder....

Son düzenleme:
allahım şifasını versin.
daha yazdım ve elimden geldiğince dulaımızı ettim.ama sonuçu göremk ve inşallah ayağa kaktı eve çıktı iyileşti diye mesajalrı okumak istiyorum.
allah tez zamanda sana ve sevdiklerine bağışlasın sağlığına kavuştursun inşallah.
amin

çokk geçmiş olsun arkadaşım ALLAH acil şifalar versinn
eşini sana ve sevdiklerine bağışlasın inşaallah dualarım seninle

Allah eşini sana bağışlasın.
en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum dualarımız seninle ve eşinle Şeniz
Allah sana dayanacak güç ve sabır eşinede biran evvel sağlık nasip etsin

Geçmiş olsun canım... Umarım en kısa zamanda iyileşir eşin...Dularımız seninlea.s.

arkadasi hic tanimiyorum malesef:çok üzgünüm:
ama tanimam da gerekmiyo, cok gecmis olsun, acil sifalar dilerim:teselli:insallah en kisa zamanda sagligina kavusur esin.canim kimbilir ne zordur senin icin cok üzüldüm,ALLAH yardimciniz olsun, elbette dualarimiz seninle.Rabbim esini sana ve ailesine bagislasin.

herkese cok tesekkür ediyorum bu zor günlerde bana moral veriyorsunuz esim icin dua ediyorsunuz allahda size ne muradiniz varsa versin, esim dualariniz sayesinde iyilesiyor doktorlar biraz olumlu konusmaya basladilar halen komada ama inaniyorumki iyiye gidiyor insallah tez zamanda tamamen sagligina kavusacak, hepinize cok tesekkür ediyorum

sevigli Lola,
foruma yeni üye oldum ama başına gelenleri okuyunca gözlerim dolduu :çok üzgünüm:
Allahım büyüktür, ne olur içini ferah tut. güzel şeyler düşün olur mu.
Acil şifalar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…