Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

sevgili alola haberlerini aldıkça inan bende çok seviniyorum.senin gibi birini sanalda olsa tanıdığım için çok ama çok mutluyum.hayata karşı böylesine güçlü durabilmen banada kuvvet veriyor.seni tebrik ediyorum.kayınvalidene gelince de ;senin yerinde ben olsam sanırım bu kadar sabırlı olamzdım.bu konuda da harikasın tatlım.susmak bazen en büyük erdemdir.

çok daha öncelerde dediğim gibi eşinle birlikte evinize el ele yürümeye çok az kaldı canım.seni gerçekten çok seviyorum arkadaşım.

Bu nasıl bir sabır, Nasıl bir hoşgörü, Nasıl bir güç, Nasıl bir pozitiflik....

Allola'cım... Bi şey söyleyeyim mi? Sen bir MELEKSİN...:1hug:

aynen katılıyorum. üzerine başka söylenecekte söz bulamıyorum
canım sen nelere katlandın. bir kayınvalide bir görümce asla seni yıkamaz. boşver senin neler çektiklerini kk dan herkez bilir.
sözüm meclisten dışarı ama it ürür kervan yürür.
boş ver tatlım onları sen konuşmayan ağız konuşan ağzı hep yenmişç sen bu üslubunla devam et onlara. :1hug:

ne mutlu sana bi evladın annesinden duyabileceği en güzel cümleyi duymuşsun bak,bizde arkadaşların olarak seninle gurur duyuyoruz. eşinde olan gelişmelere çok sevindim ee sabrının meyvelerini topluyosun allaha emanet olun dualarımızla hep manen yanındayız kendine iyi bak cnm...

allolacım uzun zamandır pcdeki bir sorundan dolayı yazmıyordum.
ama bütün yazdıklarını okudum.her zaman aklımdasın.
sen gerçekten çok özel bir insansın.eşin senin gibi birine sahip olduğu için çok şanslı.baştan beri seni çok takdir ettim.allah inşallah bu iyiliğinin mükafatını verecektir.
herzaman gelişmeleri takib etmeye devam edeceğim öpüyorum kendine çok iyi bak.

lolacım herzaman aklımdasın canımm
ilk eşinin kaza yaptığını okuduğumdaa içim nasıl yandı anlatamam ama şimdi ALLAH a şükür çok iyi birtanem eşinnnn
eminimkii inşallah eşinle evinize güle oynaya döneceksin canımmm
herzaman diyorum sen çok güçlüü bir bayansınnn

alola merka ettim , yoksun bir kac gündür, hersey yolundami?
Kayinvalidenlerde gitmisdir artik,
sen nasilsin,
is falan ariyordun nasil bula bildinmi?
Aslinda hangi sehride kaldigini bilsem belki is konusunda sana yardimci ola bilirim.
Istersen özelden at, hic birsey yapamasam sana int is bakar yollarim, senin zamannin kisitli belki cok zamanin olmuyordur is aramaya int den.

alolacım nerdesin kaç gündür yoksun bizi habersiz bırakma canım.umarım herşey daha iyiye gidiyodur.

lolacım uzun zamandır bişiler yazmamışsın umarım herşey yolundadır merakla haberlrini bekliyoruz

başınızdan geçenleri az önce okudum...çok zor günler yaşamışsınız ve yaşıyorsunuz...ama hepsi geçecektir inşallah...eşinize acil şifalar diliyorum...sizede güçlü olmanız için dua ediyorum...sonraki sayfalarda eşinizin iyi haberlerini okudum....sizin için çok sevindim.....herşey daha iyiye gider inşallah.....allaha emanet olun....

umarım eşiniz iyileştiği ve onunla ilgilendiğiniz için uzun zamandır yazmamışsınızdır. Allah acil şifalar versin...

Allolacım günlerdir yazmamışsın merakla bekliyoruz iyi haberleri.dualarımzı senininle melek yüreklimiz!

Ever ja cok uzun oldu yazmayali, en azindan iyi oldugunu yaz, belki uzun yazmak istemiyorsundur, ama gercekden merak ediyoruz.

Allah sağlik sabir şifa ve tüm dualarimizi yaninizdan eksik etmesin pür dikkat yazilarini okudum ve bugun duydum eşinin durumunu çok üzüldüm sen güçlü bi eşşin bunlarinda altindan kalkacaksiniz bol sabir dualarimiz sana ve eşine

Allola... Nerelerdesin?? Merak ediyoruz seni... Bir kaç cümle ile herşeyin iyi gittiğini yaz canım.... :1hug:

Merhaba kizlar!! Şeniz

Allah razi olsun hepinizden merak etmisiniz, onca güzel söz yazmisiniz, benim herzaman moral kaynagim oldunuz. Allahda sizi her türlü kötülüklerden kazadan beladan korusun dilerim.

Kizlar esimin durumu gittikce iyiye gidiyor, halen Rehabilitasyonda kaliyor, yavas yavas titreyerekde olsa yürümeye basladi.
Bu gecen haftasonu ilkkez bir günlügüne eve gitmesine izin verdi doktor, cünki esim hic evimizi vs. hatirlamiyordu.
Doktor görünce hatirlar dedi ve aynen dedigi gibide oldu.
Halen cok seyleri unutmus durumda, ama yavas yavas bazi seyleride hatirlamaya basladi.
Mesela aksam yemek yemeye gittik ve ilkkez orda bizle alakali birsey hatirladi, yemekten sonra bana:
"Senle tanistigimizda seni nereye yemege götürecegimi sasirmistim, türk yemeklerini hic bilmiyordun, et sevmiyordun, Salata Bar´ina götürmüstüm cok sevmistin" dedi.

Halen sol tarafi cok agriyor, doktorun dedigine göre bazi sinirler ezilmis kolunda ve bacaginda ama düzelecekmis.
Terapileri devam ediyor ve su terapisine basliyacak bu hafta galiba, su terapisinden sonra hicbirseyi kalmaz dedi doktor, insallah öyle olur.
Esim resmen yeniden doguyor gibi.
Banada asiri düskün oldu, sürekli gözleri dolu ve en kücücük seylere bile agliyor, onun moralini yüksek tutmak icin komik seyler anlatiyorum ama mesela birisi birsey anlatsan biraz üzücü birsey olsun tutamiyor kendini hemen agliyor.
Hastaligindan dolayi cok duygusal olmus, ama zaten doktorlar hep derdi bir karakter degisikligi olacak diye.
Bakarsin belki zamanla tamamen eskisi gibide olabilir ama.
Reha- Doktoru Motorik olarakda Beyin olarakda tamamen iyilesecek diyor, Hafizada artik yavas yavas gelirmis. En azindan insanlari taniyor, sadece baglanti kuramiyor.
Ama Hafizasinda bir düzelme görüyorum, cünki bugün konustuk mesela diyorki: "dün ne güzel kahvalti yapmistik, sucuk vs vardi, bugün klinikde yine tek yag recel bir parca ekmek, ev hali daha güzel" diye söz etti.
Hep bir gün önce ne olup bittigini hatirlamiyordu, türkiye almanyayi karistiyordu, cok seyler sacmaliyordu, ama artik yapmiyor, dün´üde hatirlamaya basladi cok sükür.
Mesela daha iki hafta önce Reha- Hastaneye ziyarete gelenleri hatirliyamiyor,
Fotolari görünce sasiriyor nezaman gelmisler diye.
Demekki beyin yavas yavas oturuyor artik.
Esimi klinikden cikartiktan sonra ilk yanliz basimiza evde oturdugumuzda cok agladik ikimizde.
Yani kameraya cekilse hem cok üzücü hemde cok komik bir durum, bir o agliyor bir ben agliyorum senağlama
Kaza olali 3 ay oldu, icimde bayagida bir hüzün birikmis, iyi oldu birazda.
Herseyin hayirlisi artik.
Bana sürekli dua ediyor, Allah razi olsun diyor, beni sevdigini söylüyor ve bugün bana sen bir Meleksin dedi, kendimi cok iyi hissediyorum.
Cok kötü günlerdi haftalardi aylardi, ama herseyi cok iyi anladim.
Sagligin hayatta en önemlisi oldugunu, ama hemen sonra Para geldigini.
Sevginin önemli oldugunu, ama Sevgi bile imtan edilebildigini. Insanlarin gercek yüzünü, aslinda bakarsan hayatta yanliz oldugunu.
Bana gercekten yakin olan, bana aciyan, beni saran seven sadece annem ve kizkardesim oldugunu.
Sen zordasin diye hayatin durmadigini, herseyin devam ettigini, onun icin kendini hayatta herzaman garantiye alman gerektigini.
Esin degil canin bile olsa hicbirzaman yüz de yüz güvenemiyecegini, cünki bir gün sabah cikip aksam eve gelemiyebilecegini.
Sayilmaz dersler aldim ve halende devam ediyor.
Allah bu yasadiklarimi bile hayatimda eksik etmesin, iyiki yasamissim, cünki bugün oldugum insansam bunda kazanin ve sonraki yasananlarinda etkisi cok fazla.
Cok sükür esimin sagligi yerine geliyor, bundan sonrada dilerim Allahim bu Ser gibi gözüken olayi hayirlardan hayirlara vesile etsin.

Öpüyorum hepinizi ŞenizŞeniz

işte bu şerleri hayır görmek ......işte eşlerin birbirine zor zamanında yanında olması onları tek vucut yapar canın sevginiz ve saglıgınız daim olsun......

Uzun zamandır eşinin durumunu yaşadığın sıkıntıları uzakdanda olsa takip ediyor dua ediyorum sizin için Rabbim tez zamanda şifa versin sağlık mutluluk versin çünkü fazlasıyla bunu hakediyorsun bazen şer gibi görünen olaylarda hayırlar açığa çıkabiliyor güzel günler seni bekliyor bana hayatın anın anlamını hatırlattığın için teşekkürler canım dualarımız seninle

alolacım bizleri çok meraklandırmıştın çok şükürki herşey yolundaymış.eşinin durumu güngeçtikçe düzeliyor.allah daha iyilere çıkarsın kötü günler bizlere ders veriyor bizlerde senin b u yaşadıkalrından dersler çıkardık allah bidaha yaşatmasın tüm iyi dileklerimiz sizinle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…