• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

çok sevindimmm.büyük bir sınavdan başarıyla geçmişsiniz.devamıda gelir inşalla güzel haberlerin.cok guzel ya cok sevindim.dualarım seninle.gerçekten cok sevindim.buyuk geçmiş olsun

Merhaba Kizlar!!!

Su an esim yanimda oturuyor ve bu yazilari okuyor!!:sm_cool:

Haftasonu doktorlar yine izin verdi ve eve gelebildi, hafta ici terapi icin yine klinige gidecek. Sizin yazilarinizi okudukca cok duygulandi ve hepinize dua etti, Allah razi olsun diyor, cok duygulandi. Durumu simdi cok iyi, halen cok seyi unutmus durumda ama son günleri biraz daha iyi hatirliyabiliyor, yavas yavasda yürüyor, git gide iyiye dogru gidiyor cok sükür. Hepinizi öpüyorum Şeniz Allah hepinizden razi olsun Şeniz

ne mutlu...
çok şükür...
inşallah daha güzel günler de göreceksiniz...
çok sevindim

canım arkadaşım ..iyi haberlerini almak inan beni çok mutlu ediyor.çok şükür kötü günler geride kaldı.bu kadar şeyi aşıp bu günlere geldin.inşallah güzel günler senin.....dualarımız hep seninle.

Alola kiz bak ne cabuk ulastiniz bu güzel günlere, ilk kaza oldugunda ve ameliyatlar olmaya basladiginda, ne sen ne biz, bir kac ayin icersinde esin yaninda burayi okuya bilecegini düsünemiyorduk,
senin positifligin ve dualarin sayesinde bak ne cabuk illerlediniz, allah daha cabuk daha da iyi etsin, insallah.
Esinde senin kiymetini bilsinnnn:)))

Bütün bu olanları şu an öğrendim
Canım benim ya nekadar zor zamanlar geçirmişsin ve ne kadar güçlü bir kadınsın
Senin gibi olamayan nice insanlar var.
İnan çok duygulandım. Çok seylerde öğrendim yazdıklarından.
Eşinin şu an ki durumu gerçekten mucize gibi.
Allah bundan sonra yüzünüzü dahada güldürsün inşallah.

alolacım gelmemişsin kaç gündür her şey yolundadır umarım merakta bırakma bizi

İnşallah eşiniz eski halinden daha iyi olarak döner yuvanıza el ele okursunuz bu yazılanları sürekli takip ediyorum konunuzu Allah kimseye yaşatmasın iyi haberlerinizi bekliyoruz.
hihoyyytSonunda dileklerimiz tuttu.:lepi: Allah sonsuza kadar ayırmasın sizi sağlığınızdan ve birbirinizden.

allahım sevdiğininsanı sana ve ailene bağışladı umarım gün geçtikçe iyileşir ve mutlu günlerinize dönersiniz çok çok geçmiş olsun sevgiyle kal

uzun zamandır siteye girememiştim
güzel haberlerini okuyunca çok senindim
inşallah herşey dahada güzel olacak

Uzun zamandır yoktum , güzel haberlerini aldığıma çook sevindim. Tüylerim diken diken oldu valla , çok geçmiş olsun canım :1hug:

Kizlar Allah razi olsun hepinizden Şeniz

Kizlar is buldum calisiyorum hafta ici haftasonuda esim cikiyor eve biraz yogun geciyor ama iyiyim mutluyum ümidim var cok sükür bugünki halimize. Esimin durumu iyi cok sükür ama halen mesela bu haftasonu gecen haftasonundaki olanlari hatirliyamiyor, zamanla gecer diyor doktor bukadari oldu ya, ondan önce bir gün öncekini hatirliyamiyordu. Cok üzülüyor ama kiyamiyorum ona moral vermeye calisiyorum sürekli, bir erkek icin cok cok daha zor bir durum inaniyorum, kendini cok yetersiz ve yük gibi hissediyor bunu söylüyor sürekli bende diyorum beraber cikacagiz bu isin icinden ve en kötü günlerimiz bu günler olacak diye, bana acayip düskün oldu sürekli beni sevdigini söylüyor, valla diyorum iyilestikten sonrada ben böyle isterim artik alistim valla güzel sözlere sırnaşık şey
Saka bir yana cok sükür valla hersey düzene giriyor insallah allahim yolumuzu acar da iyi oluruz, esim calisamasada benim islerim basarili olurda ben gecindiririm bari ikimizide, doktorlar bir iki sene calisamaz diyorlar, bende diyorum sagligina kavussunda önemli degil. Vardir bundada bir hayir. zaman zaman üzülmedigim olmuyor degil ama daha cok positiv bakiyorum olaylara, beni öldürmeyen beni güclendirir diye bir laf var sonucta. Simdi esimin yanina gidecegim öptüm hepinizi allah hepinize sevdiklerinize saglik sihat bol para mutluluk versin Şeniz

canım kocanın yanında olması en büyük armağandır sana.
allah hayırlı işler ve sağlıklar nasip etsin.
allah her derdin dermanını verir.sen allaha tevekkül et.
o zor durumda olanın yanındadır.
allah yardımcınız olsun.

Allolola,
is bulduguna sevindim, umarim esinin eski iside sigortaliydi, ve sen en azindan sigortadan para alirsin, calisamadigi zaman icin,
esinin kazasi isden gelirkenmi olmusdu yada giderkenmi?
Öyle hatirliyorum sanki?
Eger öyleyse zaaten sigortadan para alirsin, öyle degilse hastalik sigortasindan para alirsin, ve sen ona baktigin icin de para ala bilirsin, bunlari arastirmisindir heralde.
Hayirlisi, tabii sagligi ön planda olsada parasiz hic birsey olmuyor.

iş bulduğuna sevindim canım yürekli bir insansın,allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

iş bulduğuna sevindim canım yürekli bir insansın,allah yardımcın olsun.:Saruboceq:

Back