Dua Diliyoruz Sevgili Alolamız İçin

sana ne diyeceğimi uzun uzun düşündüm sadece sen çoooooooooooooooooooook güçlü bir kadınsın ve kocan senin gibi bir karısı olduğu için çok sanslı annesi keşke bir düşünse eyer o kaza türkiyede olsaydı acaba bu gün yaşayabilecekmiydi aman ne olur beni kimse yanlış anlamasın buradaki dr küçümsemiyorum sadece şartlardan bahsediyorum o kadar tabi buda benim düşüncem

Lola canım siz nerelerden buralara geldiniz daha daha iyi olacak inşallah sabır bitanem.Benim kayınpederimde 1 hafta önce beyin ameliyatı oldu sonrasında hafıza 5 gün geri döndü ama son 2 gündür yine geriledi zamanı mekanı karıştırıyor bilmiyor daha doğrusu çocuklaşıyor.Panikle doktora gittik bugün kontrolü salıydı aslında doktor bu geçici ameliyat sonrası bunların olabileceği beyinde ameliyat sonrası ödem oluşurmuş onla alakalı bir durummuş benim yeğenimde beyin ameliyatı oldu 1,5 yılda normale döndü canımcım.Düzelecektir.Sen kitap okumayı seversin çok iç açıcı bir başlık değil ama bende alıcam daha fakat tavsiye edilen bir kitap BEYNİNE BİR KEZ HAVA DEĞMEYE GÖRSÜN(Tübitak Yayınları) oku istersen.
Kayınvalidenlere inşallah inşallah eşin iyileştiğinde gereken cevabı verir.Köstek olacaklarsa dönsünler evlerine yaaaaa böyle günde sen sabret canım konuşursan konuşurlar susarsan susmak zorunda kalırlar.
Birde benim kayınpederimin hafızası yerine geldiğinde problemli zamanlarda konuşulan herşeyi hatırlıyordu tatlım bu dikkatinde olsun.Biz o zamanları hatırlayacağını sanmıyorduk herşey silinmişti sadece kişileri tanıyordu.Mutlu ol inşallah canım dualarınız seninleŞeniz

Bak lola kazanın ilk günlerini hatırla neler yaşadın kurtulması yanında nefes alması için ne kadar dua ettik Allah onu sevdiklerine bagişladı. kalıcı bir hasarda yok şükür..... küçük sorunlar olacak elbet ....... bu dünyada sınav için varız dimi senin sınavında bu...... ayakta durmasını başardın şimdiye kadar ... bundan sonrada başaracaksın.... ya yataga balı kalsaydı... bunlarıda düşünüp şükür edeceksin canım...... sen güçlü kıssın bunlarıda atlatacaksın.......

evet lolacığım bende zümrütün dediklerine katılıyorummm
bu kaza türkiyede olsaydı bu kadar ilgilenilecekmiydii acabaa
kayınvelindenlerde üzgünlerr ama seni yaraladıklarını bilmiyorlar canım

ben eda01 canım
seni çok seviyorum arkadaşım

Gelismeleri yazdikca bana bile hayat enerjisi oluyorsun. Sabrina, olgunluguna hayranim. Dualarimiz hep seninleydi bundan sonrada sen ve senin gibi ihtiyaci olan herkez ile canim.
Bende hem zumrute hemde adanali edaya katiliyorum. Cunku ailemede bunu iki farkli ornekle yasamis biriyim. Turkiyede ciddi bir kaza geciren dayimi ihmalkarliktan kaybetmis vecok cok beterini yasayan kuzenimide Fransada yaptigi kazada hayata kazanmis biri olarak. Kayinvalidenede sabirla metanetli ve akil fikir ihsan etmesini diliyorum canim
.

Allololacigim,
sen süper birisin ya, vallahi gipteyle okudum, ve sana hayran kaldim.
Bu kadar enerji bukadar positiflik bukadar yogunluk, bukadar sevgi bukadar insaniyet, vallahi bravo.
Allah sana saglik ve huzur versin insallah.
Kac hafta yokdum, gelince hemen burayi okumaya basladim ve inan cok sevindim gelismelere.
Hersey daha da düzelecek inan buna.
Esin dua etsin ki senin gibi bir esi var, ayrica kayinvalidenlede dua etsinki senin gibi gelinleri var.
Insan allahdan korkar be, ne gelrise allahdan gelir, kaza türkiyede gelemezmiydi, ama orda gelseydi bukadar ilgilenip bu derece iyilestire bilirlermiydi acaba, hele birde maddi durum yoksa????
Bence kendini onlara bukadarda ezdirme, bazi gercekleride yüzlerine söyle.
Her an hersey herkesin basina gele bilir.
Bukadar büyük konusmasinlar.
Kendilerinde utanma yoksa ve seni sucluyorlarsa, sende kendini savun, su an en cok senin sinirlerin bozuk, cünkü sen kosuyorsun, ve sen esinin en kötü hallerini gördün, ve sen positif enerjini verdin ona.
Kendine iyi bak, ve bence sende bir terapiye git.

selam uzun süredir gelemedim ..eşin nasıl oldu canım inş. iyi gelişmeler vardır yine.

canım benim ağlayarak okudum yazdıkalrını.. inşallah daha iyi olacak eşin. rabbime okadar güzel şükrediyorsunki Rabbim tez vakitte şifa verecek.. derdi veren dermanınıda verir. Allah razı olsun şükretmeyi öğrendim sayende. Rabbim herkese senin gibi bi eş nasip etsin. eşinede tez vakitte şifa versin.

okudum ve çok üzüldümm çok geçmişş olsunnn allah yardımcınız olsunn

Rabbim acil şifalar versin eşinize.
Sizede güç kuvvet sabır versin.
Çok Çok geçmiş olsun.

canim her gün durum daha iyiye gidiyor,

sen olanlari kayinvalidenin üzüntüsüne ver, büyüklük sende kalsin, yukardaki rabbim herşeyi biliyor, her şeyi görüyor,

ilerde sana haksizlik ettiklerini onlarda anlayacaklar, bu kaza türkiyedede olabilirdi, ama bu kadar iyi bakilamazdi belkiiii, tip konusunda ve daha bir çok konuda yabancilar bizden çok çok iyi durumdalar, yani bizdem çok gelişmişler,

hem kazaya senmi sebep oldun sankii??
Anlayacaklar seni inan anlayacaklar, üzülme sakin sen, insan oğlu nelere katlaniyor, bunada katlanirsin, son zamanlarada çektiklerini bir düşünsene,
allah dayanma gücü veriyor işte en açik örnek sensin,

geçecek bu kötü günler, geçecek inanki, önünde çok güzel günler var canim......

Son düzenleme:
Kizlar size cok cok tesekkür ediyorum, kendinizden tecrübelerinizden örnek verdiginiz icinde cok sagolun!

Su son aylarda yasadiklarim bana cok iyi bir hayat dersi oldu ve halada oluyor.
Kayinvaldemle görümceme gelince yani ne ben anlatabilirim nede siz anliyabilirsiniz, ister iclerinden üzüntü konussun ister baska birsey.
Size yazdigim olaydan iki gün sonra daha büyük bir olay yasadim ikisiyle ama hic sözünü bile etmiyecegim. Ben simdi anladimki, bunlar böyle, bir anda bir kötüler bir kötüler aman diyorsun bunlar beni bir kasik suda bogar, diger anda birden bir iyiler bir iyiler, tamaman dengesizler, cift karakter diyebiliriz.
Bende susdum susdum, sonra baktim ailemin yanindada konusuyorlar, kendimi savunmaya ihtiyac duydum ama sagolsun ailem cok güzel konustu benim yerime.
Sonuc
olarak yine aman gelin evinde bir ay kayinvalide ve görümcesini misafir edemedi desinler istemedim. Iste kimse bilmez icini disini.
Neyseki o günde öyle gecti ama ben iyicenegi icime kapandim artik. Ailem bana sabir dileye dileye bir kaliyorlar.
Ama annem cok komik. Anne bana cok laf saydilar cok üstüme yürüdüler diyorum, annem diyorki kizim kaynanaligini görümceligini göstermisler, bosver herseyi cok sükür bu günlerimize, ben senle gurur duyuyorum diyor.
Esiminde iyilestigini gördükce seviniyorum. Günden güne daha iyiye gidiyor, dün ilk kez kazadan sonra dus yapabilmis, oturarak ve korsesiz.
Bir kac adim yürüyebiliyor destekledigim zaman ve artik ögrendim ve kendimde onu tuvalete götürebiliyorum veya yatagina yatirabiliyorum.
Halen cok sacmaliyor ama normal anlarida cok olmaya basladi.
Islerimide yoluna koyuyorum cok sükür insallah hersey cok güzel olacak.
Kizlar benden size ögüt olsun, herkez, esiniz bile, bir yerde yalan bu dünyada. Kendinizi mutlaka garantiye alin. Hayatta en önemlisi saglik, saglikdan sonrada para, maalesef böyle. Inanin etrafinizdaki cogu insanlar sizin gücsüz oldugunuzu anladiklari anda sizi ezmek icin firsat kolluyorlar. Buna müsade vermemek icin güclü olmak gerek. Iyiki diyorum yine cok sükür calisabiliyorum, iyi kötü evim var, güvendigim bir ailem var, beni destekleyebilen ve yerine göre koruyadabilen. Insan olmayan seyleri degilde, olan seyleri sayacakmis hayatta mutlu olabilmek icin...
hemsire ve doktorlarda diyorki esim iyilesecekmis, er gec sagligina kavusacakmis...sükür yarabbim bu günleride görebildik, gerisi gelir bir sekilde...öptüm hepinizi

Alolacim hep takip ettim halada takipdeyim gelişmeler çok sevindirici.gücüne sabrina her okuyuşumda hayran kaliyorum rabbimm iyi kapilar açsin sana ve eşine.inşallah hastanewden çiktiği haberlrinide alicaz.çok büyük bi olgunluk var sende eşinin ailesine bile bu durumda ne güzel davraniyorsun demişlerki deniz dalgalanmadan durulmaz mutlaka bişey yaşamak lazim ki bişeyleri daha iyi anlayabilesin seninki biraz ağir oldu ama çok şükür iyiye doğru gidiyor.tekrar geçmiş olsun arkadaşim

canım arkadaşım yazdıklarını okudukça eşinin iyi haberlerini aldıkça öyle seviniyorum ki..halbuki yüzünü görmedim sesini duymadım.ama kendi canımdanmışsın gibi dua ediyorum eşin ve senin için...nekadar doğru söylüyorsun.insan sanki önünde hep iyi günler olacakmış gibi düşünüyor.ama herşey biz insanlar için...hayat kocaman bi sınav.ve sen bu sınavı üstün birşekilde aştın....allaha emanet ol canım..

Olup bitenleri tam olarak okuyamadım, ancak gelişmelerin olumlu olduğuna sevindim, ne yalan söyleyeyim korkarak son sayfaları açtım, ilk sayfayı okuduktan sonra.

Böyle büyük ani olaylar, kazalar insana hayatın ne kadar pamuk ipliğine bağlı olduğunu çok acı bir şekilde öğretiyor. Ama olumlu yanı, atlattıktan sonra ikinci hayatım diyebiliyorsunuz, ya da sevdiğinizse atlatan, iyi ki yanımda, aman şusu busu var ama hayatta ya yanımda ya diyor insan.

Sağlıklı günler...a.s.

AlloLola hersey yoluna girecek cnm .. Her gecen gün esin daha da iyi olacak ...
Dualarimiz sizinlee .. :1hug:

Bu nasıl bir sabır, Nasıl bir hoşgörü, Nasıl bir güç, Nasıl bir pozitiflik....

Allola'cım... Bi şey söyleyeyim mi? Sen bir MELEKSİN...:1hug:

Allah senin,eşinin ve sevdiklerinizin yanında olsun inşallah. çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin, Allah'a emanet olun.....

sevgili alola çok iyi terbiye edilmiş ,kendini çok iyi yetiştirmiş bir insan olarak seni kutluyor erdemlerinden ötürü sana hayranlık duyuyor.güç kuvvet ve sabır diliyorum.
yarın güzel olacak.sevgiyle umutla ve mutlu kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…