Kizlar size cok cok tesekkür ediyorum, kendinizden tecrübelerinizden örnek verdiginiz icinde cok sagolun!
Su son aylarda yasadiklarim bana cok iyi bir hayat dersi oldu ve halada oluyor.
Kayinvaldemle görümceme gelince yani ne ben anlatabilirim nede siz anliyabilirsiniz, ister iclerinden üzüntü konussun ister baska birsey.
Size yazdigim olaydan iki gün sonra daha büyük bir olay yasadim ikisiyle ama hic sözünü bile etmiyecegim. Ben simdi anladimki, bunlar böyle, bir anda bir kötüler bir kötüler aman diyorsun bunlar beni bir kasik suda bogar, diger anda birden bir iyiler bir iyiler, tamaman dengesizler, cift karakter diyebiliriz.
Bende susdum susdum, sonra baktim ailemin yanindada konusuyorlar, kendimi savunmaya ihtiyac duydum ama sagolsun ailem cok güzel konustu benim yerime.
Sonuc
olarak yine aman gelin evinde bir ay kayinvalide ve görümcesini misafir edemedi desinler istemedim. Iste kimse bilmez icini disini.
Neyseki o günde öyle gecti ama ben iyicenegi icime kapandim artik. Ailem bana sabir dileye dileye bir kaliyorlar.
Ama annem cok komik. Anne bana cok laf saydilar cok üstüme yürüdüler diyorum, annem diyorki kizim kaynanaligini görümceligini göstermisler, bosver herseyi cok sükür bu günlerimize, ben senle gurur duyuyorum diyor.
Esiminde iyilestigini gördükce seviniyorum. Günden güne daha iyiye gidiyor, dün ilk kez kazadan sonra dus yapabilmis, oturarak ve korsesiz.
Bir kac adim yürüyebiliyor destekledigim zaman ve artik ögrendim ve kendimde onu tuvalete götürebiliyorum veya yatagina yatirabiliyorum.
Halen cok sacmaliyor ama normal anlarida cok olmaya basladi.
Islerimide yoluna koyuyorum cok sükür insallah hersey cok güzel olacak.
Kizlar benden size ögüt olsun, herkez, esiniz bile, bir yerde yalan bu dünyada. Kendinizi mutlaka garantiye alin. Hayatta en önemlisi saglik, saglikdan sonrada para, maalesef böyle. Inanin etrafinizdaki cogu insanlar sizin gücsüz oldugunuzu anladiklari anda sizi ezmek icin firsat kolluyorlar. Buna müsade vermemek icin güclü olmak gerek. Iyiki diyorum yine cok sükür calisabiliyorum, iyi kötü evim var, güvendigim bir ailem var, beni destekleyebilen ve yerine göre koruyadabilen. Insan olmayan seyleri degilde, olan seyleri sayacakmis hayatta mutlu olabilmek icin...
hemsire ve doktorlarda diyorki esim iyilesecekmis, er gec sagligina kavusacakmis...sükür yarabbim bu günleride görebildik, gerisi gelir bir sekilde...öptüm hepinizi