Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bana sabun gelmedi ama

Listeleri tekrar kontrol ederiz, fakat siz Drula sabun talep etmediniz zannedersem!

aynen banada sabun gelmedi benim anladığım kadarıyla sadece krem için numune vardı sabun gönderileceğini bilmiyordum ben gelirse onuda kullanırım

bu arada geldiği günden itibaren bende kullanıyorum. yaz ayı geldiğinde benim yüzümde türbanlı olduğumdan dolayı iki ton renk olur halada 2 renkli ama kremi kullanmaya başladığımdan beri öyle daha çok koyulaşma olmadı

daha iyi sonuç almak için sabun kullanmak gerekiyorsa birlikte kullanmak isterdim, ayrıca talep edilmesi gerektiğini bilmiyordum...

Drula leke çil kremi Drula sabun ile çok daha etkili. Drula Sabun müthiş bir temizleme özelliğinin yanında, akne sivilce oluşumuna karşı da çok etkili bir ürün.
Drula Leke Çil kreminin kullanımı için ürün bilgi sayfasında kullanım için bu bilgi veriliyor, fakat siz cildinizi yine çok güzel bir şekilde temizleyerek Drula kremi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Ben drula kremden şimdilik çok memnunum, arkadaşlarım herhün yüzüne pudra mı sürüyorsun diyor, cildim beyazlamaya başladı...yupppiii süper

4-5 gün önce firmaya mail attım ancak cevap gelmedi...
nörodermatit (liken simpleks kronikus) hastalarında da etkili oluyor mu ürününüz ?

Arkadaşlar herkes bişiler yazıyor tamam ama resim eklemezseniz nasıl tatmin olucaz..
ben şahsen tatmin olamıyorum yazılanlardan..
tamam deniyor arkadaşlar ama görmeden somut bişi olmadan karar veremiyenleride düşünün lütfen..
benim ergenlikten kalma sivilcelerimin izleri var sadece yüzümde..
hala sivilcem çıkar ve kendiliğinden söner bazen çıbanımsı çıkıyor içi dolu halde..çok stres yaparsam anında fırlıyor mesela..
yüzüm kızamık gibi lekelerden..
pudra fondöten ikilisini kullanmaktan sıkıldım artık dışarı çıkarken..
şimdi uzman arkadaşa bikaç sorum var..

1- sivilce lekeleri için ne önerirsiniz..
2-sabun ile birlikte leke kreminimi kullanmalıyım,yoksa sabun+sivilce kreminimi?
3-KK ya pro üyesi olursam ürünlerinizde ayrıcalıklı bir indirim söz konusumu?
4-memnun olmama durumunda para iadesi varmı?

şimdiden teşekkürler..

4-5 gün önce firmaya mail attım ancak cevap gelmedi...
nörodermatit (liken simpleks kronikus) hastalarında da etkili oluyor mu ürününüz ?

Merhaba,
Malesef tarafimiza böyle bir soru ulasmadi!
Genel olarak Drula tüm cilt tiplerine uygundur
Nörodermatit li bölgeye uygulanmaz ise kullanilmasinda herhangi bir sakinca yoktur!

1 saati aşkındır bu konudayım neden cvp verilmiyor sorularıma anlamadım doğrusu..
kaç kez geldi yetkili kişi hala takipteyim bekliyorum..
bu benim için önemli bi karar vermem gerek neyi kullanıcama veya kullanmıcama..

Maalesef kargom elime ulaşmadı ve PTT kargoyu bulamıyor, elimde bir takip numarası olmadığı için takibi için daha fazlasını yapamıyorum...Umarım sadece basit bir hata olmuştur ve ürün size geri dönmüştür...

merhaba
siz sorulari uzman adli kisiye sordunuz,o yüzden cvp yazilmadi. belki cvp verse idik diyebilirdiniz, ben uzman a soru sordum diye...:))
Mühim olan burada insanlara gercekten dogru, gercek cevaplari vermek,ithal ettigimiz ürünlerimizin arkasinda sonuna kadar durdugumuzu göstermek, dermadewa markasi altinda ki markalarin Avrupa, Dünyadaki en kaliteli ürünlerden oldugunu göstermektir, yoksa sadece ürün tanitmak isin kücük bir parcasidir.
ama sorulariniza cvp gelicek tabiiki!

PTT Kargo ile pazartesi biz tekrar görüselim, istediginiz ürünleri tekrar gönderebiliriz, cünkü cok fazla zmn gecti aradan!

PTT Kargo ile pazartesi biz tekrar görüselim, istediginiz ürünleri tekrar gönderebiliriz, cünkü cok fazla zmn gecti aradan!

Hiç sormayın, maalesef ki nedense benim semtimde bulunan iki postanede de bu tarz kayıp vakaları yaşanabiliyor...Şikayette bulundum elbette eğer elinizde takip numarası veya bir fatura varsa ve bunun bilgisini bana verebilirseniz haklılığımı daha kolay ıspatlar ve soruşturma başlatabilirim...Bana bırakılan haber kağıdından başka hiç bir şey yok elimde, postacı veya ptt kargo görevlisi benim paketle birlikte senelik izne çıktı herhalde

Cevaplarinizi sorularinizin altinda bulabilirsiniz, lütfen daha fazla soru ve bilgi icin yaziniz!

ilginize çok teşekkür ederim..
ben lekelerimin resmini çeksem koysam buraya olurmu?..
yani görmenizmi lazım yoksa direk sabun+leke veya sivilce kremi diye kararımı vereyimmi ben..
kafam çok karışık,şimdiye dek kullanmadığım ilaç yöntem kalmadı..özel sular yaptırıldı özel kremler yaptırıldık doktor
nezaretinde ama lekeler acaip inatçı bu konuda..
boynumdan aşağı vucudumun hiç bir yerinde tek nokta dahi yok ( maşallah diyim )
ama bu yüzümdekiler beni delirtiyor duru bir cilde sahip olmak istiyorum artık,rimelimi allığımı rujumu sürüp sokağa fırlamak istiyorum..
önce fondöten ardından pudra sonrasında makyajıma renklendirme yapmaktan artık midem bulanıyor...hele yazın hiç çekilmiyor..
yani kısacası ben size derdimi anlattım sizde bana lütfen yol gösterin..
en etkili leke kremi+sabun olurmu?

Tabii isterseniz buraya foto cekip koyabilirsiniz, daha iyi olur, lütfen sadece sorunlu bölgenin fotolarini koyun.
Ayrica sizin karar vermeniy, bilmeniz gerekir leke sorununuz mu yoksa sivilce sorununuz mu var!Kanaatimce leke sürekli var, fakat sivilcelerle de basiniz dertte. O zaman Drula Sabun+Drula leke kremi+Aknederm sivilce kremi de kullanilabilir! Fakat lekeler icin Drula kremi düzenli ve uzun süreli kullanmalisiniz!

ekledim hemen çekip..ışıktan ve telden ancak bu kadar oldu ama net zaten problemin ne olduğu ortada...
sağ yanağım özellikle çok kötü..gerçi şu anda regl halindeyim ve bu dönemlerde sivilce gibi iri iri oluyor gördüğünüz üzere..regl bitince onlarda sönüyor..
en kafama taktığım lekeler..
neyse siz inceleyin doğrusunu siz söyliceksiniz zaten..
tekrar teşekkürler

Fotolar icin tesekkürler! Zor bir cilde sahipsiniz...
Saglikli bilgi verebilmek icin fotolari önümüzdeki cilt bakim uzmanlarimiz ve dermatologumuz bir incelesin, daha sonra size buradan yazalim!
Daha önce dermatologa gitmismiydiniz?

evet gerçektende zor..bazen cildim dümdüz oluyor pürüzsüz ben bile inanamıyorum lekeler olsada dokununca ipek gibi pürüzsüz oluyor..ama azcık stres yapayım yada regl olduğumda yada hiç sebep yokken bile aynen resimlerde görüldüğü gibi bi görüntü kaçınılmaz oluyor malesef..
dermatoloğa gittim hemde deflarca..çok şey kullandım ama hep geçiştirici şeyler oldu..
inşallah arkadaşlarınız inceleyip bana neyin iyi neyin kötü olduğunu söylerler..
ben sizin deneme grubunuzda olmayı çok istedim işte bu yüzden..hatta yazdım ama olumlu cvp alamadım nedense..
resimli ayrıntılı bir deneme olurdu iyide olurdu ama karar tabi yetkililerin sanırım..
ben şimdi sizlerden cevap bekliyorum..
ilginize çok teşekkürler..

Deneme grubuna katilabilmeniz icin KK pro üye olmaniz gerekli idi, fakat siz degilsiniz.
Firmamizin bünyesindeki uzmanlar inceleyip size dönüs yapacagiz.

hala bir şansım var ise hemen üye olurum..
bilgilendirme için sağolun..
cevabınızı merakla beklicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…