Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Hayır böyle bir durum Drula krem için söz konusu olamaz, ayrıca yoğun bir krem olması çok az kullanarak çok uzun süre gitmesinede yol açmaktadır...

kremi geldiğinden bu yana kullanıyorum elmacık kemıklerımde olusan cıllenmeler baya bır acıldı hafıfledı sankı bakalım sonucu sabırsızlıkla beklıyorum bende

bende leke için drula krem istemiştim krem geldiğinden beri kullanıyorum hemen cevap yazmadaım çünkü sonucu gözlemlemek istiyordum benim dudak üstünde güneşten kalan lekeler vardı ve beni inanılmaz rahatsız ediyodu şimdi çok mutluyum güneş lekelerim yavaş yavaş gün geçtikçe azalıyo buda bana inanılmaz bi güven veriyo kullanmaya devam ediyorum krem çok güzel biraz sürünce yoğunlaşıp heryere kolayca dağılıyor şimdilik bu kadar gelişmeleri buradan paylaşacağım yine :)

geldiği günden beri düzenli kullanıyorum benim çillerim çok küçük ve açık renkli şuanda pek değişiklik yok gibi.aslında yaz geldiğin koyulaşma oluyordu renginde ama şuanda koyulaşma yok:KK66:

Foto da bütün yüzün belli olmasına gerek yok, sorunlu bölge fotograflansa, hem bu gelişmeyi gösterir hem de kullanıcının kendisini ortaya çıkarmaz....

Kastettiğim buydu, bu fotoğrafları da çalıyorlar...Ne işlerine yarıyorsa...En iyisi fotoğrafların üzerine watermark eklemek...En azından nerden alındığı belli olur...

Son düzenleme:
bugün tam 7 gün oldu çillerimde bir değişiklik hissetmiyorum. ancak yüzümde bir ton farkı vardır.
kremle birlikte ton farkım kayboldu sanki genel rengimde de bir açılma söz konusu beyazladım gibi.
umarım çillerim de genel eğilime uyup yok olurlar.:)
bir de merak ettim resminizin çalındığını nerden anlıyorsunuz? nasıl anlaşılıyor.

Son düzenleme:
ürün elıme ulastı ama hala baslayamadım ..

bu ürünü gebelerde kullanabılıyor mu arastırdım ama sonuc bulamadım..

Merhaba,

Bu soru daha önce de sorulmuştu ve Almanyadaki üretici firmadan şu cevap verildi, çünkü gebelik gibi durumlarda ürün kullanımında çok dikkatli olunulması gerekiyor: Kozmetik ürünler de bu tür araştırmaların çok yapılmamasına rağmen, Drula merkez bünyesindeki doktorlar bu konu hakkında araştırma yapmış bulunmakta ve herhangi bir sıkıntı olmayacağı görüşündeler. Ayrıca kendi bünyemizdeki doktorların görüşleri gebelik boyunca herhangi bir sıkıntı olmayacağı konusunda, fakat siz içim rahat edicek derseniz ilk 3-4 aylık süreç içerisinde iseniz biraz bekleyiniz, 3 ay geçmiş ise kullanmanızda herhangi bir sıkıntı olmaz.

Merhaba,

Bu soru daha önce de sorulmuştu ve Almanyadaki üretici firmadan şu cevap verildi, çünkü gebelik gibi durumlarda ürün kullanımında çok dikkatli olunulması gerekiyor: Kozmetik ürünler de bu tür araştırmaların çok yapılmamasına rağmen, Drula merkez bünyesindeki doktorlar bu konu hakkında araştırma yapmış bulunmakta ve herhangi bir sıkıntı olmayacağı görüşündeler. Ayrıca kendi bünyemizdeki doktorların görüşleri gebelik boyunca herhangi bir sıkıntı olmayacağı konusunda, fakat siz içim rahat edicek derseniz ilk 3-4 aylık süreç içerisinde iseniz biraz bekleyiniz, 3 ay geçmiş ise kullanmanızda herhangi bir sıkıntı olmaz.

anladım ..ılk 3 aylık sürecı gecrıdık o zaman hem cilt sabunumu hem de kremımı bu aksamdan ıtıbaren kullanabılırım..
kullandıktan sonra yorum yapacagım ..tesekkurler

anladım ..ılk 3 aylık sürecı gecrıdık o zaman hem cilt sabunumu hem de kremımı bu aksamdan ıtıbaren kullanabılırım..
kullandıktan sonra yorum yapacagım ..tesekkurler

Öncelikle tebrikler bebiş için.

Biz de güzel ve sürekli yorumlarınızı burada görmekten sevinç duyacağız..

Merhabalar bende 9 haziranda başlamıştım
lekelerimde henüz bir gelişme yok ama cildim canlandı beyazladı sanki.
Sonradan gelen drula sabun için de ayrıca teşekkürler tabii :) onu da akşamları kullanıp kremi sürüyorum
En Büyük KKEn Büyük KK

Merhabalar bende 9 haziranda başlamıştım
lekelerimde henüz bir gelişme yok ama cildim canlandı beyazladı sanki.
Sonradan gelen drula sabun için de ayrıca teşekkürler tabii :) onu da akşamları kullanıp kremi sürüyorum
En Büyük KKEn Büyük KK

Lekeler de tabii ki yavaş yavaş o mükemmel değişimi farkedeceksiniz, tabiiki düzenli kullanım ile ve sonra Drula'yı bırakamayacaksınız...

X