Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende her akşam kullandım halende kullanıyorum 3 haftadır.. gündüzde 50faktörlü güneş kremi kullanıyorum.denize bile gitmedim bu sene. bi değişiklik yok bnde. sizin yüzünüz kızarmış güneşte sanırım ondan pek belirginlik yok kamufle edilmiş çilleriniz. beyaz ciltte (ilk eklediğiniz fotografta) daha sırıtıyor o yüzden çilleriniz .sizdede bi değişiklik göremedim. param yine çöpe gitti .lazerden başka bi çözümü yok çillerden kurtulmanın yani. oda riskli. :KK50:

bende tam tersini düşünüyorum bazı çilleri tamamen yok olmuş, ayrıca yüzünüz yanmış o yüzden görünmüyor diyorsunuz, yüz yandıysa ya güneşte ya solariumda yanmıştır ki ikiside çilleri çoğaltır, azaltmaz.

Deneme grubu! adını verdikleri gruba girenlerin soruları ile ilgilenmedikleri için, ben bu kremi bir daha kuruş para verip kullanmam. Kimsenin reklamını yapmam kusura bakmayın. Size iyi günler.

bende tam tersini düşünüyorum bazı çilleri tamamen yok olmuş, ayrıca yüzünüz yanmış o yüzden görünmüyor diyorsunuz, yüz yandıysa ya güneşte ya solariumda yanmıştır ki ikiside çilleri çoğaltır, azaltmaz.
teni kızardığı için çiller kamufle gibi olmuş .bende denize gittiğimde o şekilde olurdu. beyaz hiç yanmamış tende o yüzden daha çok belirgin duruyorlar.
bende şuana kadar hiç bir etki göstermedi kullanmaya devam ediyorum ama bakalmbi değişiklik olacakmı..

Deneme grubu! adını verdikleri gruba girenlerin soruları ile ilgilenmedikleri için, ben bu kremi bir daha kuruş para verip kullanmam. Kimsenin reklamını yapmam kusura bakmayın. Size iyi günler.

haklısınız..bende para verip aldım ilk başta cvp alabiliyordum ama en son soruma cevap verilmedi..ve ben sivilce kremi ve çil kreminden hala net bi sonuç alamadım:KK5:
uzman olarak yazan kişi sabır edilmesini ve enaz 1-2 kullanılması gerektiğini söylüyor 20 gün oldu hiç bir kıpırtı yok...o yüzden devam edesim yok:KK5:

teni kızardığı için çiller kamufle gibi olmuş .bende denize gittiğimde o şekilde olurdu. beyaz hiç yanmamış tende o yüzden daha çok belirgin duruyorlar.
bende şuana kadar hiç bir etki göstermedi kullanmaya devam ediyorum ama bakalmbi değişiklik olacakmı..

haklısınız..bende para verip aldım ilk başta cvp alabiliyordum ama en son soruma cevap verilmedi..ve ben sivilce kremi ve çil kreminden hala net bi sonuç alamadım:KK5:
uzman olarak yazan kişi sabır edilmesini ve enaz 1-2 kullanılması gerektiğini söylüyor 20 gün oldu hiç bir kıpırtı yok...o yüzden devam edesim yok:KK5:

benim kullanalı çok olmadı bugünle beraber 10 gün oluyor cildime zarar vermiyor ama çilleri de geçirmiyor. 1 kutu daha al deseniz almam yani.

benim kullanalı çok olmadı bugünle beraber 10 gün oluyor cildime zarar vermiyor ama çilleri de geçirmiyor. 1 kutu daha al deseniz almam yani.

10 gün fayda etmesi için yeterli değil sanırım.Ayrıca konu sahibi arkadaş kapsam alanı dışı.Gelince ilgilenecekdir sanırım.Yada gelmeyecekse konuyu kapatırlar.

selam
yazılarınızı ilk günden beri takip ediyorum açıkçası bende ilk başta almayı düşünmüştüm ama o sırada sis leke kremini kullanoydm (çillerim için)eğer bu kremden bir fayda göremz olsaydım hemn gidip alacaktım fakat inanın gerek kalmadı drulayı almaya,
yazın bu aylarında yüzümde inanlmaz çillerim çıkardı oysa şimdi inanın çok mutluyum herkes farkediyo değişikliği,ilk başlarda çok tereddütlüydm ama şuan almama sebep olan insanlara çok teşekkür ediyorum halen çillerim var fakat çok silik gibiler zaten onuda fondotenle çok rahat kapatıyorm ,
size şiddetle tavsiye ederim ,alıp almamak size kalmış tabi ama inanın çok faydasını göreceksiniz
umarım sizde istedğinize ulaşırsınız
(sis leke kremi mustafa bey ,sinopta )çok ilgileniyor gerçekten

bende her akşam kullandım halende kullanıyorum 3 haftadır.. gündüzde 50faktörlü güneş kremi kullanıyorum.denize bile gitmedim bu sene. bi değişiklik yok bnde. sizin yüzünüz kızarmış güneşte sanırım ondan pek belirginlik yok kamufle edilmiş çilleriniz. beyaz ciltte (ilk eklediğiniz fotografta) daha sırıtıyor o yüzden çilleriniz .sizdede bi değişiklik göremedim. param yine çöpe gitti .lazerden başka bi çözümü yok çillerden kurtulmanın yani. oda riskli. :KK50:

mrb canım,
geçen hafta izinde olduğumdan nete giremedim. bu sabah yazdıklarını okuyunca tereddüde düştüm kendimden:) yüzümü tekrardan inceledim valla:)
ancak çillerimde gerçekten azalma var bütün gün güneş altında olmama rağmen hem de. haziranda iyice artmışlardı. her aynaya baktığımda çilleri inceler olmuştum.
şimdi renkleri açıldı daha belirsizler. yok etmedi kesinlikle aynı yerlerinde duruyorlar ancak renkleri açıldığından daha az göze batıyorlar. o resimde kızarık olabilir yüzüm
ama devamlı güneş koruyucu sürdüğümden çok fazla yanmadım. başta da söylediğim gibi herkese yaramayabilir tabi her cilt farklı ama ben memnun kaldım.

15. günümdeyim ben uygulamaya biraz kendimden bişeyler kattım sabahları loreal 3 etkili yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum arkasından güneş kremini sürüp çıkıyorum. akşam eve gelip duşa giriyorum duşta loreal ile yıkayıp, çıktığımda gül suyu ile silip kremi uyguluyorum. benim çillerimde hiç azalma olmadı malesef ama yüzüm daha beyaz duruyor.

15. günümdeyim ben uygulamaya biraz kendimden bişeyler kattım sabahları loreal 3 etkili yüz temizleme jeli ile yüzümü yıkıyorum arkasından güneş kremini sürüp çıkıyorum. akşam eve gelip duşa giriyorum duşta loreal ile yıkayıp, çıktığımda gül suyu ile silip kremi uyguluyorum. benim çillerimde hiç azalma olmadı malesef ama yüzüm daha beyaz duruyor.

Yam 1 ay oldu hiç bir değişilik yok sanırım kremi bırakacağım..çünkü hiç bi gelecek vaadetmiyor zaman kaybından başka bişey diil..:KK5:

bende düzenli kullanıyorum geldiği günden beri belirgin bir azalma yok ama çillerin görünülürlüğü azaldı rengi açıldı yazın koyulaşıyordu ama koyulaşma yok oda durulanın etkisi ben memnun kaldım.sürekli kullanmayı düşünüyorum çillerim çok değil sadece yazın koyulaşmasından hoşlanmıyordum , durula sayesinde koyulaşma olmadı artış olmadı

kremi uygulamaya bir kaç gün ara verdim cildimin gözeneklerinin içinin dolduğunu farkettim cildimiz resmen bağışıklık kazanıyor. burnumun üzerinde hayatımda ilk kez siyah noktalar oluştu. çillerimde her hangi bir azalma yok. 50 liram boşa gitti.

Ben durulayı keşfedeli 6 yıl kadar oluyor. Sadece çil ve leke kremini kullanıyorum. o yüzden diğer ürünlere yorum yapamıyorum.

İlk defasında kullanmam için almanyadan bir akrabam getirmişti. sonrasında ankara da sezenler de bir eczaneden aldım. sanırım şimdi bu dermadeva denilen firma getiriyor. ben firmadan değilde sürekli ürün aldığım bir siteden alıyorum. sanırım onlar da dermadeva dan alıyor.

gelelim görüşlerime:

krem bende kesinlikle işe yarıyor ama dikkat etmeniz gereken hususlar var.
1. Bu krem kesinlikle gece kremi. işe yarasın diye gündüz de kullanmaya kalkmayın. çilleriniz azalmaz tam tersi artar.
2. Cildinizi güzelce temizledikten sonra iyice durulayın ve bir havlu ile kompres yaparak kurulayın. sonrasında drula çil ve leke kremini kullanın.
3. çilleriniz varsa drulayı ister kullanın ama ister kullanmayın gündüz güneş olsun yada olmasın mutlaka bir güneş kremi kullanın. tavsiyem daylong actinica. nedenine gelince : 8 saat etkili ve kullandığınız sürece çilleriniz büyümüyor.günde 2 defa ince bir tabaka halinde uygularsanız 15 saati bulan gündüz saatlerinde oldukça rahat edersiniz.
4. drula çil kremi kullanıyorsanız mümkün mertebe birlikte bir kozmetik kullanmayın.
5. günde bir defa yeterli.
6. güzel bir nemlendirme özelliği var. ekstra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorsunuz.
7. bu dediklerimi yapmazsanız çözümü zaten unutun:KK3: yaparsanız da en az 1-1,5 ay sonunda farkediyorsunuz. cildiniz zaten parlamaya başlıyor, çiller kaybolmasada flu bir görünüm alıyor.
8. çilleri kökünden kazıyacak bir kozmetik yok(glicolik acid bile denedim) o yüzden mucize beklemeyin. ama görünürlüğü bayaa azalıyor.
9. Lekeler konusunda çok etkili gelmedi bana. doğum lekemde kullandım pek bi değişiklik olmadı.

ben güneş kremini hiç eksik etmiyorum. durulayı de her sene mart gibi kullanmaya başlayıp tatil öncesi bırakıyorum. cildin renginin açılmasıyla birlikte koyu kahverengi çillerim oldukça flulaşıyor, dikkat edenler tarafından ancak belli oluyor.

kendinize iyi bakın kızlar :KK64:

Son düzenleme:
hiç bir işe yaramıyor. baksanıza cvp vermeye yüzü olmadığından dermadewacıda yok ortada. sıradan basit nemlendirici kremi bize 50 tl ye gagaladılar kısaca pes yani :KK20:

düzenli olarak kullandım artık krem bıttı goruşlerıme gelınce ilk başlarda gunduzlerıde surdum o zaman ıse yaramıyor cunku yaz ayındayız hava sıcak gunes ısıkları cok ama sonra gece kullanmaya basladım tamamen gıtmedı ama azalma goruldu cıllerımde

kızlar ben 8senedir expigment krem kullandım. çoğunu yok etti fakat yüzümde kızarıklık tahriş yaptı. yaklaşık 1aydır
drula leke kremini kullanıyorum sabunla beraber , cildimde parlama renginde bi açılma ve duruluk geldi.
kozmatik ürünler kremler vs.. bunlar hep sabır işi biraz sabredin ve farkı görün ben 1ayda gördüm... ben artık duruladan vazgeçmem . :KK49:

X