Ben durulayı keşfedeli 6 yıl kadar oluyor. Sadece çil ve leke kremini kullanıyorum. o yüzden diğer ürünlere yorum yapamıyorum.
İlk defasında kullanmam için almanyadan bir akrabam getirmişti. sonrasında ankara da sezenler de bir eczaneden aldım. sanırım şimdi bu dermadeva denilen firma getiriyor. ben firmadan değilde sürekli ürün aldığım bir siteden alıyorum. sanırım onlar da dermadeva dan alıyor.
gelelim görüşlerime:
krem bende kesinlikle işe yarıyor ama dikkat etmeniz gereken hususlar var.
1. Bu krem kesinlikle gece kremi. işe yarasın diye gündüz de kullanmaya kalkmayın. çilleriniz azalmaz tam tersi artar.
2. Cildinizi güzelce temizledikten sonra iyice durulayın ve bir havlu ile kompres yaparak kurulayın. sonrasında drula çil ve leke kremini kullanın.
3.
çilleriniz varsa drulayı ister kullanın ama ister kullanmayın gündüz güneş olsun yada olmasın mutlaka bir güneş kremi kullanın. tavsiyem daylong actinica. nedenine gelince : 8 saat etkili ve kullandığınız sürece çilleriniz büyümüyor.günde 2 defa ince bir tabaka halinde uygularsanız 15 saati bulan gündüz saatlerinde oldukça rahat edersiniz. 4. drula çil kremi kullanıyorsanız mümkün mertebe birlikte bir kozmetik kullanmayın.
5. günde bir defa yeterli.
6. güzel bir nemlendirme özelliği var. ekstra nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorsunuz.
7. bu dediklerimi yapmazsanız çözümü zaten unutun
yaparsanız da en az 1-1,5 ay sonunda farkediyorsunuz. cildiniz zaten parlamaya başlıyor, çiller kaybolmasada flu bir görünüm alıyor.
8. çilleri kökünden kazıyacak bir kozmetik yok(glicolik acid bile denedim) o yüzden mucize beklemeyin. ama görünürlüğü bayaa azalıyor.
9. Lekeler konusunda çok etkili gelmedi bana. doğum lekemde kullandım pek bi değişiklik olmadı.
ben güneş kremini hiç eksik etmiyorum. durulayı de her sene mart gibi kullanmaya başlayıp tatil öncesi bırakıyorum. cildin renginin açılmasıyla birlikte koyu kahverengi çillerim oldukça flulaşıyor, dikkat edenler tarafından ancak belli oluyor.
kendinize iyi bakın kızlar