Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba,
Malesef tarafimiza böyle bir soru ulasmadi!
Genel olarak Drula tüm cilt tiplerine uygundur
Nörodermatit li bölgeye uygulanmaz ise kullanilmasinda herhangi bir sakinca yoktur!

sanırım anlaşamadık lekelerin sebebi nörodermatit zaten. uygulamak istediğimiz bölge o. ben de doktorum bu arada. saygılar...

merhabalar,
kullanmaya başlayalı 15 gün oldu malisef çillerimde bir değişiklik hissetmiyorum.
kullanmaya başladığımda foto eklemiştim, yorum yapabilmeniz için son hallerini fotoğraflayıp ekleyeceğim.

merhabalar,
kullanmaya başlayalı 15 gün oldu malisef çillerimde bir değişiklik hissetmiyorum.
kullanmaya başladığımda foto eklemiştim, yorum yapabilmeniz için son hallerini fotoğraflayıp ekleyeceğim.

Merhaba,
Tabii ki şu an daha başlangıçtasınız, Kremi minimum 6 hafta ve devamında kullanmalısınız ki değişimi görebilesiniz.Lütfen biraz sabır...Fotoğrafları da eklerseniz gelişim daha iyi takip edilebilir.

sanırım anlaşamadık lekelerin sebebi nörodermatit zaten. uygulamak istediğimiz bölge o. ben de doktorum bu arada. saygılar...

Bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Almanyadaki üretici firmaya gerekli bilgiler ulaştırıldı. Gerekli bilgi ulaşır ulaşmaz size dönüş yapacağız.

ben de geldiğinden beri kullanıyorum düzenli bi şekile güneş lekesi benimkisi ve lekelerde açılma var gibi yada bana öyle geliyo kullanmaya devam ediyorum inş işe yarayacak gibi

kreme başladığımda çillerim vee
dün vaktim olmadı bu gün yüklüyorum arkadaşlar. işte 15 gün sonra çillerim...

Son düzenleme:
kreme başladığımda çillerim vee
dün vaktim olmadı bu gün yüklüyorum arkadaşlar. işte 15 gün sonra çillerim...

Gördüğüm kadarı ile çillerde softlaşma var yani kesin çizgiler gitmiş yerine daha soft bir hal gelmiş bu ilk bakışta sanki çillerin genişlediği izlenimini uyandırsada bu geçiş döneminde olması gereken bir şey çünkü ben batık tedavisi uyguladığım dönemde buna benzer bir durum olmuştu ilk başta sonra yavaş yavaş silikleşmişti...Bende fotoğraf ekleyeceğim şimdi kızlar...

kaç gün oldu bikaç resme bakmak bu kadar zormu anlamadım..
??

Merhaba,

Dermatoloğumuzun tavsiyeleri şöyle:
Öncelikle sizde cildinizde bir kaç test yapılması gerekiyor, bunlar mesala adet düzensizliklerinden kaynaklanan sorunlar, hormonal bozukluklara bağlı sebeplerin araştırılması v.b. noktaların bir dermatolog tarafından incelenmesi şart.
Daha sonra diğer önemli bir nokta kullamış olduğunuz kozmetik ürünlerin içeriği, yani ne gibi kimyasallar içerdikleri, bu ürünlerin sizin cildinizde ne gibi tahribata sebebiyet verdikleri sorgulanmalı.
Uzman tavsiyesi ile oral mi yoksa harici olaraktan ne gibi tedavi uygulanması gerektiği tespit edilir.

Diğer önemli bir nokta ise: Cilt sorunlarında kişiler özellikle harici kullanımlarda sivilce,leke,çil v.b. sorunlarda hemen bir kaç hafta da mucize değişimler bekliyorlar. Böyle bir durumun olması imkansız, harici yani krem ile uygulamalarda çok sabırlı olmak ve düzenli olarak uygulama yapmak gerekmektedir. Çoğu cilt sorunu olan kişiler bu bir kaç hafta içerisinde kullanmış olduğu üründen bu mucizeyi göremeyince, hemen ürünü değiştiriyor ve bu böyle sürekli devam ediyor, sonuç olarak hiç bir sonuç alınamadığı gibi ciltte hasarada yol açabiliyor. ek olarak ta insanlar şu kanı oluşuyor, işte şu ürünü kullandım hiç bir işe yaramadı. Tabii başlangıçta seçilen ürün de önemli!

Gelelim bizim ürünlerimizi nasıl ve ne zaman kullanabileceğinize:
Drula Cilt sabunu cildinizi temizleme, rahatlama ve sivilceler için sürekli kullanmanızı öneriyoruz.
Aknederm sivilce kremi sivilceleriniz kullanmanızı şiddetle öneriyoruz. Ayrıca Aknederm renkli bir krem olduğu için, her cilt rengine çok güzel uyum sağladığı gibi, sivilcelerden kurtulmanızada yardım olacaktır.
Drula leke kremi de cildinizdeki lekeler ile savaşta bir numaralı yardımcınız olacaktır. Drula leke kremi aynı zamanda cildinizi çok iyi bir şekilde nemlendireceği için artı bir nemlendirici kullanmanıza gerek yok.

Umarım verdiğimiz cevap sizi tatmin etmiştir, farklı bir sorunuz olursa lütfen yazınız!

Fotoğraf için teşekkürler, keşke bütün ürünleri deneyen arkadaşlar fotoğraflarını koysalar ve takip eden arkadaşlar gelişimi daha iyi takip edebilseler! Evet bu tür durumlar olabilir sanki lekelerim çillerim arttı diye düşünebilir insanlar, halbuki bu cildin krem uygulandığında meydana gelen değişimleri göstergesidir. Ki kırılma noktası da budur ve ürünün kesinlikle uygulanmasına sabırla devam edilmesi gerekmektedir sonuç beklenmelidir!

teşekkür ederim sabunu ve leke kremini almak istiyorum aynı anda..çünkü bi sivilce bi leke kremini üst üste kullanak istemiyorum..il sabun ve leke kremi ile başlamak yüzümdeki tepkisini görmek istiyorum..ikisinin fiyatı nedir?

Tabiiki sizin kararınız, çünkü Aknederm sivilce sorununu gidermede çok etkili ve en önemlisi de örneğin siz dışarı çıkarken uygulasanız bile cilt rengi ile çok iyi uyum sağladığı için belli olmaz ve cildinizdeki bozuklukların düzeltilmesinde yardımcı olabilir size. Tabii karar sizin.
Aşagıdaki linkten ister kredi kartı, ister kapıda ödeme veya havale ile ödeme yapabilirsiniz:
www.e-dermadewa.com

toplamda: Drula sabun+ Drula krem: 49+13: 52+KDV

Son düzenleme:
sivilceler regl dönemi çıkıyor 3-5 gün misafirim oluyorlar gidiyorlar..şu anda o resimlerdeki şiş şiş olucan kabarık sivilceler hiç yok mesela..ama lekeler hep var..o yüzden leke kremi ve sabunla başlamak istedim..
bikaç ay sürekli kullanayım ben sonrasında bi değişiklik olmazsa sivilce kremine geçerim..

ürünü bende bir haftadır kıullanıyorum ..sabunu ıle bırlıkte ..burnumun üstünde ve dudak ustunde olusan kahverengı lekem ıcın..

sabah aksam kullanıyorum ..

sormak ıstedıgım soru şu kı ,bunu tüm yüzümüze uygulayabılır mıyız..

sabunu kullandıktan sonra muthıs derece de ıldım kuruyor dıger yerlere normal nemlendırıcımı kullanıyorum ama krem surdugum bolgenınde üstünden gecıyorum bazen
bunu nasıl yapmalıyım ..

önce kendı nemlemdırıcımı surup ustune kremı sursem olmaz ..yada tam tersı once krem sonra nemlemdırıcı mı ..

kesın bırsey surmem gerekıyor cunku kasınmaya baslıyor..

kremı sürerken de mutlaka o krem srdugum yerlere temas edıyor ..

nasıl bır yol izlemelıyım..sabunu kullanmasam olur mu ..

rengınde herhangı bır acılma durumu yok beklıyorum ..

acaba bu kaşıntı sadece sizdemi var diğer arkadaşlar neden bişey yazmıyorlar..
siz resim çektiniz değil mi öncesi ve sonrası diye..

nasıl bır yol izlemelıyım..sabunu kullanmasam olur mu ..

rengınde herhangı bır acılma durumu yok beklıyorum ..[/QUOTE]

Merhaba,

Böyle bir durumu, yani sabunun cildinizde kasinma yaptigini ilk kez sizden duyuyoruz. Cünkü drula sabun her cilt tipine uygundur hem de hassas ciltlerde cok etkilidir. Bu durumda isterseniy bir süre sabun kullanimini birakabilirsiniz.

Cildi güzelce temizledikten sonra Drula kremi bütün yüz bölgesine sadece gece kremi olarak uygulayiniz. Arti bir nemlendirici kullanmaniza gerek, cogu kullanici Drula kremi uyguladiktan sonra 24 saat herhangi bir nemlendirici kullanmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…