bir an beni anlattın sandım görüntü olarakbeyaz tenlilerin kaderi sanırım yaz geldiği zman çillenmek
Arkadaşlar yeni başladınız kullanmaya, cildinizin öncesi ve sonrasını anlamamız açısından şimdiki halinizin resimlerini koysanız nasıl olur. Daha önce de böyle bir öneri gelmiş ama kimse resim koymamış. Biz de bu resimlere göre işe yarayıp yaramadığına karar verelim.
Arkadaşlar yeni başladınız kullanmaya, cildinizin öncesi ve sonrasını anlamamız açısından şimdiki halinizin resimlerini koysanız nasıl olur. Daha önce de böyle bir öneri gelmiş ama kimse resim koymamış. Biz de bu resimlere göre işe yarayıp yaramadığına karar verelim.
çantamda güneş kremi taşımak istemiyorum(( 3saate bir yüzümdeki kremi yenilemek yoruyor insanı
(
Canım, burası forum ortamı...Maalesef konulan fotoğraflar çalınıyor, bir çok arkadaşımız zor durumda kaldı bu yüzden...Ben dahil kimse bunu yapmaz...
merhaba
deneme grubunda bulunabilmem için hala bir şansım varmı..
sanıyorum en iyi leke problemi deneyini ben yapıcam eğer böyle bir imkan sunulursa...
liseden beri gitmek bilmeyen sivilce lekelerim var ve psikolojim bozulacak az kaldı....
Maalesef kreme hala ulaşabilmiş değilim, daha önce evde bulamadıkları için not bırakıldığını söylemiştim...Notun ait olduğu postane dahil semtimdeki iki postanedeadıma ait kargo bulamıyor...Haber kağıdı elimde halbuki...Bu postanenin kırdığı kaçıncı ceviz bu artık sayamıyorum...