Cilt Bakımı Ürünleri Drula Leke Çil Kremi Deneme Grubu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
çantamda güneş kremi taşımak istemiyorum (( 3saate bir yüzümdeki kremi yenilemek yoruyor insanı
(

hayırlı günler canlarım 2 gecedir sürüyorum Drula kremini annemlerin söylediğine göre sanki yüzümde hafifte olsa renginde bir açılma olduğunu söylüyorlar bakalım zaman geçtikçe göreceğiz

Arkadaşlar yeni başladınız kullanmaya, cildinizin öncesi ve sonrasını anlamamız açısından şimdiki halinizin resimlerini koysanız nasıl olur. Daha önce de böyle bir öneri gelmiş ama kimse resim koymamış. Biz de bu resimlere göre işe yarayıp yaramadığına karar verelim.

Canım, burası forum ortamı...Maalesef konulan fotoğraflar çalınıyor, bir çok arkadaşımız zor durumda kaldı bu yüzden...Ben dahil kimse bunu yapmaz...

hayırlı sabahlar arkadaşlar
canım benim fırsat bulup ekleyemiyorum fotoğrafı şuan iş yerindeyim bu aralar çok yoğunum evlilik koşuşturmaları içerisindeyim ama fotoğrafımı çektim kremi kullanmadan önce

çantamda güneş kremi taşımak istemiyorum (( 3saate bir yüzümdeki kremi yenilemek yoruyor insanı
(

yaa bi de sabah güneş kreminin üstüne makyaj yapıp çıkıyorum, gün içinde güneş kreimini yenilemek mümkün olmuyor ..
buna bi çöüzm bulan varsa söylesin lütfen

merhaba,
numunm bu gün geldi. yağlı bir formu olan bir krem. cildim çok kurudur.
nemlendirici olarak ta başarılı olacağını tahmin ediyorum. akşam kullanmaya başlıycam sıcaklarla beraber çillerim coşmuştu.
bakalım sonuç nasıl olacak...

merhaba,
numunm bu gün geldi. yağlı bir formu olan bir krem. cildim çok kurudur.
nemlendirici olarak ta başarılı olacağını tahmin ediyorum. akşam kullanmaya başlıycam sıcaklarla beraber çillerim coşmuştu.
bakalım sonuç nasıl olacak...

Canım, burası forum ortamı...Maalesef konulan fotoğraflar çalınıyor, bir çok arkadaşımız zor durumda kaldı bu yüzden...Ben dahil kimse bunu yapmaz...

Foto da bütün yüzün belli olmasına gerek yok, sorunlu bölge fotograflansa, hem bu gelişmeyi gösterir hem de kullanıcının kendisini ortaya çıkarmaz....

drula kremim bugün elime ulaştı. bu gece sürdüm,umarım faydalı olur. hoş bir kokusu var ve yoğun bir krem. gelişmeleri paylaşıcam:82:

Maalesef kreme hala ulaşabilmiş değilim, daha önce evde bulamadıkları için not bırakıldığını söylemiştim...Notun ait olduğu postane dahil semtimdeki iki postanedeadıma ait kargo bulamıyor...Haber kağıdı elimde halbuki...Bu postanenin kırdığı kaçıncı ceviz bu artık sayamıyorum...

Arkadaşlar fotoda flaş patladığı için diğer çiller çok net çıkmamış ama sağ gözün altında büyümekte olan leke çok net görünüyor.
bakalım ürünü kullanmaya devam ediyoruz sonuçlarıda ileticem sizlere...

merhaba
deneme grubunda bulunabilmem için hala bir şansım varmı..
sanıyorum en iyi leke problemi deneyini ben yapıcam eğer böyle bir imkan sunulursa...
liseden beri gitmek bilmeyen sivilce lekelerim var ve psikolojim bozulacak az kaldı....

merhaba,
kremi iki gecedir sürüyorum. henüz bir farklılık hissetmedim.(sanırım erken) ancak şunu söylemeliyim kesinlikle
gece kremi olark kullanılmalı zira çok yoğun bir krem. yüzde beyaz bir tabaka bırakıyor.

Malesef deneme grubu için gruplar tamamlandı ve ürünler gönderildi.

Cuma gününe kadar lütfen bekleyin, cuma günü tarafımızca sizinle irtibata geçilecek...

evet kıvamı koyu ama nemlendirici olarak kullanabilmek için tüm yüze uygulamak gerekmez mi?
ben sadece bıyık kısmı ve elmacık kemiklerinin üzerine sürüyorum
yüzümün tamamına mı sürsem acaba :97:

drula hakkında çok yoğun bir krem deniliyor genel yorumlar. peki yağlı ciltleri olanlara çillerden kurtulayım derken sivilce akne oluşumu yaparmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…