Foto da bütün yüzün belli olmasına gerek yok, sorunlu bölge fotograflansa, hem bu gelişmeyi gösterir hem de kullanıcının kendisini ortaya çıkarmaz....
Merhaba,
Bu soru daha önce de sorulmuştu ve Almanyadaki üretici firmadan şu cevap verildi, çünkü gebelik gibi durumlarda ürün kullanımında çok dikkatli olunulması gerekiyor: Kozmetik ürünler de bu tür araştırmaların çok yapılmamasına rağmen, Drula merkez bünyesindeki doktorlar bu konu hakkında araştırma yapmış bulunmakta ve herhangi bir sıkıntı olmayacağı görüşündeler. Ayrıca kendi bünyemizdeki doktorların görüşleri gebelik boyunca herhangi bir sıkıntı olmayacağı konusunda, fakat siz içim rahat edicek derseniz ilk 3-4 aylık süreç içerisinde iseniz biraz bekleyiniz, 3 ay geçmiş ise kullanmanızda herhangi bir sıkıntı olmaz.
anladım ..ılk 3 aylık sürecı gecrıdık o zaman hem cilt sabunumu hem de kremımı bu aksamdan ıtıbaren kullanabılırım..
kullandıktan sonra yorum yapacagım ..tesekkurler
internet dışında bu kremi nerelerde bulabiliriz
Merhabalar bende 9 haziranda başlamıştım
lekelerimde henüz bir gelişme yok ama cildim canlandı beyazladı sanki.
Sonradan gelen drula sabun için de ayrıca teşekkürler tabii :) onu da akşamları kullanıp kremi sürüyorum
Merhabalar bende 9 haziranda başlamıştım
lekelerimde henüz bir gelişme yok ama cildim canlandı beyazladı sanki.
Sonradan gelen drula sabun için de ayrıca teşekkürler tabii :) onu da akşamları kullanıp kremi sürüyorum
bana sabun gelmedi ama