:93:bende leke ilacini alarak deneme gurubuna katilmak isterim , ama ben su an yurt disinda austuralyadayim nasil olacak urun buraya adresime gelirmi is bankasi karti ile odeyebilir miyim ,yada nasil olacak beni aydinlatirsaniz sevinirim tesekkurler
:93:xxxxxxxxxxx
sonuçları bekliyoruuuuz
Eczanelerde satılan etkinliği uzun yıllar kanıtlanmış super skın lightener dan başka ürüne güvenmem.yıllardır geçmeyen lekelerimi yok etti.ve bunu bir tek ben değil çoook kişiden duyuyorum hem zararsız hala kullanıyorum aynı zamanda antiaging etkisi de var canlılık parlaklık veriyor...anlıcanız süppperrr bir şey:93:
deneme grubunda kimlerin olduğu ne zaman belli olacak:44:
sadece pro üyeler katılabiliryor...hanımlar bende deneme grubuna katılmak ıstıyorum yuzumde hem çillerim var hemde doğum lekelerı sıyah noktalarda var....
verdiğiniz linkten sipariş vermeyi düşünüyodum ben . doğuştan olan çillerin renginide açıyormu bu krem acaba?
birde Drula Creme Superforte diye bir krem var sitenizde drula çil kremi sorunlarınıza iyi gelmezse bunu kullanın diye? direkt olarak ozamn onu almamız daha iyi değilmidir sonuçta az bir para değil yani minicik bi krem 36tl