dresuar

güvenlik duvarları nedniyle resimleri (resimleri yüklediğiniz siteyi) açamıyorum. resimleri siteye yükleyebilir misiniz?

güvenlik duvarları nedniyle resimleri (resimleri yüklediğiniz siteyi) açamıyorum. resimleri siteye yükleyebilir misiniz?

Malesef başka türlü yüklemeyi bilmiyorum.Bilgisayarımda resimler mevcut birileri yardım ederse nasıl yapacağımı anlatırsa yükleyebilirim

canım ya bişey rica etsem
senin dresuarın genişliği ne kadar bir ölçsen sana zahmet,benim mobilyacı 35-40 cm olmalı diyor bende 25-30 cm olsun fazla olursa geçişi kapatır diyorum,senin ki iyi gibi göründü gözümede
90 cm boy ve uzunlukta 90 cm olacak benim ,

kusura bakma canım mesajını şimdi gördüm biz sipariş veriken boy 100 cm genişilk 40 cm olarak konuştuk.Şimdi ölçmedim ama o ebatlarda olması gerekiyor senin 90 cm en 35 cm iyi
olur sanırım.Sevgiler

saol canım sanırım 35 yaptıracağım
ama bir daha gelsin ölçsün mü kendi diye düşünmekteyim

sizinkinide begendim bide benimkine bakın derim. bende halı bakıyorum buraya yuvarlakmı mor halınız ve markası ne acaba?

Eklentiler

• $100_1776.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 144
sizinkinide begendim bide benimkine bakın derim. bende halı bakıyorum buraya yuvarlakmı mor halınız ve markası ne acaba?

sizinki de çok güzel mor halım evet yuvarlak biz evin bütün halılarını özel siparişle yaptırdık o yüzden marka veremiyorum ama artık birçok markada sanırım var yuvarlak
sagy halılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…