• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdzlerim oldu krler olsun

evet arkadaşlar cok sagolun allah herkeze bu zorlugu yaşatsın bu zorluk güzel zorluk alklahıma şükürler olsun tabiki dogumdan önce kilo aldım ama bebişler aldı bn kilo almadım arkadaşlar 1400 civarında dogdu bebişlerde arkadaşlar cok şükür hepsini evede getirdik allah herkeze nasiop etsin amin.

:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar: :nazar:
:nazar: :nazar:
:nazar:
bu boncukların hepsi size allah analı babalı büyütsün acılarını göstermesin rabbim inşşşş...

rabbim analı babalı büyütsün:nazar:...bebek kokusuna bayılırım hemde 4 tane ayyyy mis gibi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

benim ablamın ikiz bebekleri var ikiz bile zor sizin dördüz olmuş allah size kolaylık versin allah analı babalı büyütsün sağlıcakla büyütün inşallah

canlarım allah herkezden razı olsun allah herkezlere nasip eylesin inşallah vaktim olmadıgından giremiyorum resimlerinide birara koyacam zaman olursa ben kactım

gözünüz aydın allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah allah yardımcın olsun biz 2 taneyle deli oluyoz sende 4 :bbo:

ooo maşallahh sizee
4 afacanada sağlıklı uzun hayırlı ömürler.
ben tekle kafayı yiyorum ya size kolay gelsin :lepi:

oyy ya ne güzel 4 tane birden.

allah analı babalı büyütsün canım. ve sana kolaylık versin işin cidden zor ::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

opuyorumnanaktan

kuzzum sana bişey sorcam. benimde dördüzlerim var almak istiyolar ya ondan soruyorum.......

senin bebişlerin hepsi ayrı ayrı 4 kesedelermiydi...... benimkilerin 2 si tek kesede 2 side ayrı ayrı 1 er kesedelermiş. toplam 3 kese vardı yani..... seninkiler nesıldı....

birde sen hamile kaldığında kaç kiloydun. boyun kaç

çok güzel bir mutluluk ALLAH analı babalı büyütsün işin zor ama onlarla zaman geçirmek ayrı bir mutluluk umarım sana yardım eden vardıropuyorumnanaktan

Hayırlı olsun 4Üzlerınız sÜper bıŞeydır heralde bız bırtanede bukadar duyguyu yaŞıyorsak o duyguları 4le Çarparsak of offf:)
resımlerını koyarmısın yada benmı gÖrmedım warda
Çok merak edıyorum bebeklerını
hepsıne uzuuuuun ÖmÜrlerrr ınŞlh

ayy Allah bağışlasın,güle güle büyüt... ben bişeyi de merak ettim..isimleri ne oldu?? 4uygun isim bulabilmek çok zor olsa gerek...

allah bagislasin saglikli uzun omurler versin tum ailenize cok merak ettim keske resimlerini ekleseydiniz ne sekerlerdir kimbilir:ecrin_bebek:

Allah analı babalı büyütsün inşallah bunca zahmetten sonra yavrularınızı dünyaya getirmek çok güzel dilerim bir an önce yavrularınıza kavuşur ve kucağınıza alırsınız Allah uzun ömürler versin kardeşim

MAŞALLAHHHHH...
sağlıklı hayırlı evlatlar olsun inşallah...ayyy ne güzel ya bebişler birini koy öbürünü sev ayyy ne güzel...

Back