• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdzlerim oldu krler olsun

aneaaaammmmmmmmmmmmmmmm
maşallahhh hem analarına hem bebıkleree.. yerım o kızları bennnn
oglan varda bende o yuzden kızları yıyomm :)

allah analı babalı buyutsun

allahım sabır,güç,sakinlik versin inşallah...müthiş bir duygudur allah insana taşıyamayacağı yükü yüklemez bir ömür boyu 5 çocuğunuzve eşinizle mutlu yaşam dilerim..kiloları iyi çok minik değiller kardeşim bir an önce gereken kilolarına ulaşırlar sende rahatla kucağına alırsın....babalarının psikolojilerini merak ettim asıl ben....mutlu şaşkın endişelidir...bir anne 10 çocukta olsa gözü korkmaz diye düşünüyorum...allahım gönlünüze göre versin inşallah vatana millete hayırlı evlatlar olsun....

allah anali babali büyütsün ablam, 4tane büyütmek kolay degildir, allah kolaylik versin.... bende yeni evliyim, insallah birgün bende anne olurum :emir_bebek:

41 kere maşallah :nazar:,inşallah yükünüzü hafifletecek,size yardımcı olacak birileri vardır,yakınlarınızda....
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin....

allah yeni evli yazan arkadaşımada nasip eylesin herkezlere ilk cocugum degil birtane daha kızım var dordüzlerimde 3 kız bi paşa erkek kızlar bastı allahımın güzelleri 5 kız bir erkek olcak inşallah allah nasip ederse buara tüp falan degil dogal ayrıyetten bakacak adam var allah onları sagselim evimize nasip eylesin kaynanam var gorumcem var yeterki gelsin bebeişlerim..

arkadaşlar üst yazımda beşkız yazmışım 4 kız olcak bi erkek toplam ortalık karıştı allahım ya bune güzellik:oklava:gamyoncuiremsu:emir_bebek::ecrin_bebek:turkbayragi

maşallah canım umarım yavrularına sağ salim kavuşursun ben bi tanesiyle zor başa çıkıyorum ama bakacak adamın varsa hiç önemli değil çocuk evin neşesi valla önemli olan sağlıklı olmaları,Allah analı babalı büyütsün

hamileliğiniz nasıl zor geçmiştir.. ??
bende bnu merak etim bu geldi aklıma nedense ??

Back