• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdzlerim oldu krler olsun

arkadaşlar üst yazımda beşkız yazmışım 4 kız olcak bi erkek toplam ortalık karıştı allahım ya bune güzellik:oklava:gamyoncuiremsu:emir_bebek::ecrin_bebek:turkbayragi

çok tatlısın yaaa
inan aklımdan çıkmıyosun hiç :roflol:
eşime bile anlattım 4 üzleri çok güzel ama çok yorucu olacak gibii :asigim:
gelişmelerini merak ediyoruz mutlaka bilgilendir bizi
sevgiler a.s.

maşallahh ya ben bir tanesini zor taşıyorumkaydirigubbakcemile3 sen 4 tane birden.hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün inşallah sağ salim eve dönerler yavruların işin çok zor allah kolaylık versin

Hay maşallah ya çok sevindim canım :nazar: Allah nazarlardan saklasın hepinizi. Sağlıkla evinize gelirler inşallah. En kısa zamanda resimlerini bekliyoruz. Sağlıkla büyütün kuzularınızı a.s.

arkadaşlar cok sagolun lilyuum tatlım cok teşekkür ederim ilgin icin cok şükür bebişlerimin ikitanesi bugun geldi hastaneden ikitanesi hastanede onlarda iyiler onlarda gelir inşallah allah herkeze nasip eylesin zorlugunu düşünen kim allah vermiş bize ne düşer canlarımmmmmmzemuszemuskafamçokkarıştı:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

arkadaşlar cok sagolun lilyuum tatlım cok teşekkür ederim ilgin icin cok şükür bebişlerimin ikitanesi bugun geldi hastaneden ikitanesi hastanede onlarda iyiler onlarda gelir inşallah allah herkeze nasip eylesin zorlugunu düşünen kim allah vermiş bize ne düşer canlarımmmmmmzemuszemuskafamçokkarıştı:ecrin_bebek:gamyoncuiremsu

çok yoğun olduğuna eminim şuandaaa kafamçokkarıştı
ama ikisinin hastaneden çıkmış olması güzell hihoyyyt
darası diğer ikinin başınaa :Saruboceq::lepi:

Ayy ne güzel 4 tane minik bebek,
Allah sağlıkla kucağınıza alıp,mutlu yuvanıza gitmeyi nasip etsin...
Allah bağışlasın ve Allah yardımcınız olsun...
sevgiler...

Rabbim Uzun ömürler versin ne güzel 4 tane mini mini melekler etrafında ...Bol bol bizlere dua et ..Tüm isteyenlerede nasip etsin Helede senelerdir mücadele edenlere dördüz nasip etsin..

rabbim saglıklı uzun ömür nasip etsin sizede allahtan güç kuvvet diliyorum kolay degil valla allahım yardımcın olsun canım allah esirgesin.

sagolun teşekkür ederim ben her zaman dua ediyorum allahım olmayanlarada versin inşallah onların o kokularını koklamak hayat boyunca herşeye bedel degilmi.gamyoncuiremsu:lepi:lülülülülülü:ecrin_bebek:

MaşaAllah diyorum yaa, Rabbim yar ve yardımcınız olsun inş.merak ettim hamilelikte zorluk yaşadınız mı? çok kilo aldınız mı?:kedi:

Maşallah hpsi sağlıkla kucağınıza gelir tez zamanda inşallah.
4 tane he vallahi Allah verdiğine göre kolaylığını da verir sabrını da güle güle büyütün

Back