• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drdzlerim oldu krler olsun

a.s. hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, a.s.
annesi babası ikinizinde kucakları dopdolu olucak negüzel,
biraz zor ve yorucu olacaktır ama bir gülümsemeleri ve mis gibi kokuları herşeye değer,
rabbim anasına babasına, vatanına milletine,turkbayragi insanlığa ve dinine faydalı, hayırlı birer evlatlar olmalarını nasip etsin inşallah

:nazar::nazar::lepi::nazar::nazar:

allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah ve allah yardımcınız olsun 4 çocukla...

Allah anali babali büyütmeyi nasip etsin,
Uzun , Hayirli Ömürlü olur insallah.

dördüzmü :nazar: allah analı babalı buyuttursun
bol bol guc kuvvet versın sızee
dorduz degılde ıkız yada tek ıns bızede tattırdın annelıgı

canlarım hepinizden özür diliyorum vaktim yok anlıyordursunuz cocuklarım cok şükür cok iyiler 3ayını geötik allahıma sükrolsun isimlerini soranlar 1 islam 2berra 3 medine 4 sukeyna bakacak kişilerde var cok şükür kaynanam görümcem allah herkezlere nasip eder inşallah alıştık artık bakmaya biraz uykusuzlukları var ama oda dikende gül hepinizi seviyorum mucuk mucuk sizlere resişm de inşallah yakında kızişler

11111111111112222222222222222223333333333333333333344444444444444 tane maşallah cnaım valla kolay gelsin sana şimdidendelikafadulden tüp bebek mi yoksa normal yoladan mı oldu bende ikiz bebeğim olmasını çok istiyorum söyler misin

gözünüz aydın
analı babalı büyütün
sağlıklı bir hayat yaşasınlar inşallah :nazar::1hug:

Allah analı babalı büyütsün dorduzlerım okuyunca şok oldum yanlız bı an dusundum ınsan nasıl dogurur tasır dort cocugu bırde buyutmek var Allah yardımcınız olsun anneler cok kutsal cokkk kıymetını bılelım annelerımızın

Back